Again...

Den:2008-06-30 Kl: 16:40:14 / Jag ger er sommar -08 / Kommentarer: 6


by me.

Den:2008-06-30 Kl: 16:34:47 / Jag ger er sommar -08 / Kommentarer: 3


Shopping sugen!

Den:2008-06-30 Kl: 16:30:02 / Dagboken / Kommentarer: 0
Jag är shopping sugen så jag tror jag dör! Vill ha mina pengar så jag kan köpa massa skoj :) Vill ha ett par pumps, med högre klack än på dom jag har... ett par bruna kanske? Eller klassiskt svarta...? Vi får se :) Sen blir det ju kameran förstås, sen blir det en del kläder, Liseberg*2 (tror jag?) och kanske kusten med älskling :) Wihi :D Ge mig mina pengaaaar!

Psst, någon dag framöver kommer en "dagens outfit" som några har önskat ;p

Träningspass.

Den:2008-06-28 Kl: 20:07:59 / Dagboken / Kommentarer: 3
Var härligt att rida idag. Först red vi liten i skogen innan vi gick till rinken och tränade, jäklar vad det kändes i magmusklerna, haha :p Bilder kommer :)

Lördag.

Den:2008-06-28 Kl: 12:11:06 / Dagboken / Kommentarer: 0
Gud vad skönt det var att sova ut imorse :) Med älskling brevid mig, precis som det ska va. Ska äta frukost nu, senare ska vi och rida :) Puss på er.

Hej hej sommar.

Den:2008-06-27 Kl: 19:34:39 / Dagboken / Kommentarer: 0
Det är helg, hihi :) Slutade vid tolv idag, mycket skönt. Robin kom typ direkt när jag kom hem, vi tonade rutorna på hans bil då, jag var mycket duktig, hehe ;p Typ.
Nu sitter vi och väntar på att Dennis ska komma, då ska vi beställa pizza :) Sen blir det väl mys framför Tv.n. Ha en fin fredag! :)



Bild från google.

Träffat Johanna.

Den:2008-06-26 Kl: 19:51:37 / Dagboken / Kommentarer: 1
Idag har jag och Erica varit och hälsat på Johanna och Joline :) Var jätte mysigt. Så söt liten unge ^^ Måste träffas oftare, träffas allt för sällan :/

Träffat Johanna.

Den:2008-06-26 Kl: 19:51:35 / Dagboken / Kommentarer: 2
Idag har jag och Erica varit och hälsat på Johanna och Joline :) Var jätte mysigt. Så söt liten unge ^^ Måste träffas oftare, träffas allt för sällan :/

virvelvindar.

Den:2008-06-25 Kl: 16:36:22 / Dagboken / Kommentarer: 0
Ridturen igår, haha jaa, vad säger man? Damp-hästar :p Alla fyra var mer uppe i luften än nere på backen, fast Solero var coolast av dom, som alltid, min ordentliga kille :) Haha. Men självklart fick han sina bus-ryck han med, annars vore det nåt fel :p Nej men det var en jätte mysig tur, med Erica (gammel kärringen ;D), Malin och Sofi.
Anders fick plocka fyra fästingar på Solero igår, jag törs inte - usch :p Hehe.

På fredag kommer Robin också, mys :D Saknar min älskling. Mamma och pappa ska bort då så det blir vi syskonen, Robin och Dennis, kompis till Andréa, som är hemma, vi ska väl hitta på nåt skoj :)
Nu ska jag fixa med bilderna till Anders och Karin, nej, är inte klar - än ;P Dryga jag. Puss på er*

Fuck...

Den:2008-06-24 Kl: 16:06:38 / Dagboken / Kommentarer: 2
Det var inte min syster som kom hem irån Cypern, det var en neger -.-'


Sleten som bara den.

Den:2008-06-23 Kl: 21:57:34 / Dagboken / Kommentarer: 0
Jisses vad trött jag är! Ska strax krypa ner i sängen, ska bara skriva lite.
Igår skjutsade Robin mig och Erica till stallet där vi hämtade in Solero och Yetno, två skitiga hästar :p Pysslade med dom en lång stund innan vi sadlade och gav oss ut på en lång och härlig ridtur :) Red bl.a till badplatsen, var ju inge folk där så det kan väl inte skada? Vi var inte dom första heller såg vi, massa hovspår överallt...
Efter att vi varit där en stund fortsatte vi vår ridtur "svängen runt Johanna" som vi kallar den :p Riktigt mysigt. Hade ångest över att jag inte hade kameran med, men den fick syrran låna med sig till Cypern. Märkte när vi ridit en stund att Solero inte kändes ok, han gick kostigt, "ryckte" till när han satte ner högerbak... shit tänkte jag, nu är det kört igen, nu är han dålig. Kollade hovarna och kände igenom benen, inga svullnader, inge varamre än på andra ställen, inga sår, inge ont när man klämde eller nåt. Kunde inte förstå vad det var, vi hade ju skrittat mestadels och travat lite arbetstrav, det har han klarat förut, vi har ridit hårdare än det feter skadan och det har han klarat fint.
Erica föreslog att det kanske berodde på att han var ömfotad? Han hade ju tappat skon på den hoven, och han är ju så sjåpig med sina fötter...
Gick runt med en klump i magen tills vi kom ut till stallet idag igen, och då var det inga fel på honom, min kille :) Var nog som Erica sa, ömfotad. Så nu får allt hovslagaren komma och slå på skon igen. Han visade ingenting när vi red idag, och vi höll oss bara på mjuka skogsstigar, för att se om det blev bättre. Och det funkade ju :) Får hålla oss i skogen tills skon är på igen.

I natt kommer syster hem, då ska hon väcka mig :) Äntligen! <3







Erica fotade med sin mobil.

Midsommar.

Den:2008-06-21 Kl: 21:22:25 / Dagboken / Kommentarer: 1
Hade det jätte trevligt i munkfors med Robin och hans familj :) Vi åkte hem till mig idag runt två tiden och idag har vi gjort just ingenting. Vi åt pizza lite tidigare förut och för en stund sedan kopplade vi av med ett härligt skumbad :) Nu blir det nog popcorn och en film :) Stallet imorgon med Erica, Solero <3 (:

På måndag kommer äntligen min kära syster hem! :D <3


Glad midsommar!

Den:2008-06-19 Kl: 12:06:02 / Dagboken / Kommentarer: 0
Vet ni vad? Jag har helgen nu :D Slutade tidigt idag, gött som faen :):) Ska pilla lite här vid datorn sedan ska jag gå in i duschen och ta en lååång skön dusch, härligt. Är ganska hungrig så ska äta något också, fixa i ordning mig lite, packa lite saker och tjugo i fyra tar jag bussen ner till Robin :) <3 Imorgon blir det midsommarfirande med hela hans familj (massa lek och ståj med ungarna ;p hehe)
Ska försöka fixa klart skivan till Anders och Karin med mina bilder på hästarna, dom ville ha dem :) Måste sätta lite fart nu, ha en fin midsommar allihop!
Puss&Kram!

Tapetsering.

Den:2008-06-17 Kl: 16:02:46 / Dagboken / Kommentarer: 0
Sådär, andra dagen klar :) Har tapetserat idag, blev skit fint :):) Ska fortsätta imorgon och göra klart det sista.
Funderar på att duscha en snabbis innan Robin kommer, och plocka ihop lite. Sen ska jag fylla i mina hittills antal timmar så jag får rätt lön :) Nice.
Kommer säkerligen bli dålig uppdatering nu, så ni vet. Kommer säkert inte uppdatera förrän nästa vecka, men ska försöka :) Peace!

Lite babbel.

Den:2008-06-16 Kl: 18:01:30 / Dagboken / Kommentarer: 0
Herre gud vad trött jag är, hela kroppen är tung som bly. Tror jag måste lägga mig i soffan och vila en stund, och så ska jag lägga mig tidigt i kväll, ska försöka krypa ner under täcket redan klockan nio. Var verkligen jobbigt att lämna sängen halv sju i morse och bege sig till jobbet, men det är ett måste. Första dagen avklarad i allafall, bara resterande fyra veckor kvar :p Men är ju ledig på fredag, det känns skönt :) En liten "mjukstart" :) På torsdag efter jobbet tar jag bussen ner till Robin, vi ska fira midsommar där med hans familj, mamma håller på och blir tokig här hemma snart tror jag :p Ingen Andréa hemma, ingen Robin hemma just nu (kommer imorgon) och på torsdag åker jag också och då är ju inte Robin heller här. Stackars mamma :p Nu åskar det, måste stänga! puss <3

PS: Har fixat högerklicksskydd här nu :)

Syskonen Danielsson.

Den:2008-06-16 Kl: 17:21:00 / Foton / Kommentarer: 0



Moa, Jag, Andréa & David.

Jag är stolt över att ha henne som storasyster :)

Den:2008-06-16 Kl: 17:11:10 / Foton / Kommentarer: 0


Min vackra syster på bal.

Den:2008-06-16 Kl: 17:02:23 / Foton / Kommentarer: 3






Hejdå Andréa!

Den:2008-06-15 Kl: 16:21:33 / Dagboken / Kommentarer: 0
Vilken skräll att jag är dålig på att uppdatera :p Har varit mycket dom senaste dagarna, syster har ju tagiit studenten :) Givetvis agerade jag fotograf under balkvällen, i kyrkan och vid ut-springet, bilder från det kommer.
Just nu sitter jag i sängen med laptopen och Robin ligger brevid och spelar Guitar Hero. Mamma skjutsar just nu Andréa och två andra ner till Karlstad där dom ska ta tåger ner till Göteborg och sedan ta flyget till Cypern. Avundsjuk? Nääe, inte alls... :p

Imorgon ska jag börja jobba, sju till fyra i fyra veckor, känns lite surt. Men blir härligt när pengarna rullar in :):) KAMERA ;D

Klännings-kandidater ^^

Den:2008-06-10 Kl: 20:22:09 / Dagboken / Kommentarer: 1
Var in på L-Store en liten snabbis förut och kikade lite, fanns några klänningar som jag ska titta närmare på imorgon :) Ska springa in på Norbergs och titta också, kanske hittar något jag hellre villha där. Och så var det den jäkla mascaran, inte glömma...
Imorgon - SOMMARLOV! :D Fattar ni vad underbart eller? :D :D Och så kommer älskling imorgon ^^ Hihi.

Summernights - here we come!

Den:2008-06-10 Kl: 15:55:03 / Dagboken / Kommentarer: 1
På fredag blir det kalajs :) Ska bli roligt då det var ganska länge sedan jag var med på något. Först blir det fest hos Amanda sedan bär det väl troligtvis av till Parken. Robin ska med också, för en gångs skull ska han med mig och festa, har aldrig hänt förut, förutom nyår då :p Började ju fundera på om han skämdes över mig... men så var inte fallet, hehe. Ska ut sen och köpa en ny mascara, tänkte kika på L-Store också efter något att ha på mig på fredag. En fräsch klänning kanske? Eller ett fint linne till mina svarta shorts? :) Ja, vi får se vad det bliver.

New new.

Den:2008-06-10 Kl: 15:48:27 / Dagboken / Kommentarer: 0
Har förändrat lite här på sidan (igen) :) Ganska så snarlikt som innan, men ändå inte. Aah, ni ser ju själva :)

Jag behöver lite hjälp...

Den:2008-06-10 Kl: 13:20:33 / Dagboken / Kommentarer: 0
Jag behöver lite hjälp, tror jag.. Har försökt ändra profilbild, och den ändras. Men här på bloggen så är ju fortfarande den gamla kvar, varför??

Min käre pojkvän är så söt på den här bilden :)

Den:2008-06-10 Kl: 13:18:51 / Foton / Kommentarer: 1




Shame on you!

Den:2008-06-09 Kl: 20:50:43 / Dagboken / Kommentarer: 0
Jag måste säga att det är ruggigt trist när inte folk kommenterar :/ Ett tag var ni värsta jätte duktiga på det, men nu - icke. Vet ju ändå att ni finns, att ni är en hel del som läser, så hey! Kommentera! Please (A)

Joline gånger tre.

Den:2008-06-09 Kl: 18:49:50 / Foton / Kommentarer: 5



Hittade en gammal bild.

Den:2008-06-09 Kl: 18:35:33 / Foton / Kommentarer: 0



Freedom :D

Den:2008-06-09 Kl: 18:31:48 / Dagboken / Kommentarer: 0
Imorgon har jag bara en grej att göra i skolan, och det är direkt till morgonen kl 08.05 i svenska. Så jag slutar 09.15, förstår ni vad härligt eller? :) Känns givetvis en anings onödigt att pallra sig iväg för en enda lektion men what the fuck, är ju ledig sen. Kanske ska passa på att åka till stallet? :) Ja, vi får se. Ska till Anne's iaf och köpa lite nytt smink, eller jaa, en mascara iaf ;p

Paintball.

Den:2008-06-09 Kl: 14:26:48 / Dagboken / Kommentarer: 0
Idag var klassen iväg och spelade paintball vilket jag hade sett fram emot. Men min mage strejkar, fortfarande inte bra och har ingen större lust att dra iväg långt ute i skogen där det inte finns skymten av en toalett, om ni förstår... :p
Hittills har jag inte gjort mycket alls denna dag, och vet inte vad jag ska hitta på. Imorgon blir det skolan, inget annat planerat sen på onsdag ska vi se studenternas revy 08.05 efter det fika med klassen sedan hem. Klockan fem ska vi vara i stallet och ha avslutning för ridungarna, ska försöka rida själv också :)

Varmt!

Den:2008-06-08 Kl: 18:31:34 / Dagboken / Kommentarer: 0
Robin åkte hem förut, han håller på och flyttar ur lägenheten nu, han måste flytta hem till Karin och Mikael igen, men det blir nog bra tror jag :)
Usch, jag saknar honom redan :/ <3
Har varit kanonvarmt precis varenda dag, så vi har varit och badat och grejer, fast inte idag för det blåser som sjutton. Igår fick jag typ värmeslag eller nåt. Fick skit ont i magen så jag sprang in på toan där jag höll på och spy och grejer. Sen svartnade det för ögonen och jag svimmade nästan. Hade inte druckigt nästan något på hela dagen så jag får väl skylla mig själv.

Good night.

Den:2008-06-04 Kl: 22:00:35 / Dagboken / Kommentarer: 1
Imorgon efter skolan blir det som sagt råda strand med Erica, Amanda, Elle, Moa och Olivia. Sen sover Erica hos mig och nio på fredag morgon åker vi till stallet :) Länge sedan hon sov hos mig, min bästastevän. Vi ska ha massa skoj.

Jag älskar min Robin.

Den:2008-06-04 Kl: 17:59:00 / Jag ger er sommar -08 / Kommentarer: 1


Sommaren är full av nya äventyr.

Den:2008-06-04 Kl: 17:52:56 / Jag ger er sommar -08 / Kommentarer: 0


Fina Alma i kvällens sista solstrålar.

Den:2008-06-04 Kl: 17:42:04 / Jag ger er sommar -08 / Kommentarer: 0



Jag går runt i min fina bikini.

Den:2008-06-04 Kl: 17:33:19 / Dagboken / Kommentarer: 1
Nu har jag suttit ute i solen hur länge som helst, var bara in och åt en sväng förut sedan gick jag ut igen. Lite färg har jag fått iaf :)
Imorgon runt halv fem blir det Råda Strand med flickorna (Amanda, Moa och Elle vad jag vet just nu iaf). Vi ska sola, bada och snacka en massa skit, mysigt (: Sen på fredag eller lördag tänkte jag åka ut till stallet (Erica, Sofi?) och rida. Kanske bada med hästarna igen... ja, vi får se.

Kommer strax några fler bilder!



Så här ser förretsen min nya bikini ut, fin va? :)

Tyck till.

Den:2008-06-04 Kl: 13:35:44 / Dagboken / Kommentarer: 1
Ja, det var en del bilder, vad tycker ni om dom? :) Nu ska jag gå ut och sätta mig ett tag tror jag, kommer kanske några bilder till ikväll. Ha en fin dag!

Lillebror.

Den:2008-06-04 Kl: 13:32:23 / Jag ger er sommar -08 / Kommentarer: 0




Det glittrande blå.

Den:2008-06-04 Kl: 13:29:14 / Jag ger er sommar -08 / Kommentarer: 0


Mot det oändliga.

Den:2008-06-04 Kl: 13:18:53 / Jag ger er sommar -08 / Kommentarer: 0


Blå himmel, blått vatten.

Den:2008-06-04 Kl: 13:13:35 / Jag ger er sommar -08 / Kommentarer: 0


Jag ger er sommar.

Den:2008-06-04 Kl: 13:09:44 / Dagboken / Kommentarer: 0

I söndags var vi ner till sjön och badade med hästarna (se bilder nedan) och både ci och hästarna njöt av att svalkas i det ljumna vattnet. Doppade mig helt gjorde jag dock inte, det gjorde jag dagen efter, i måndags, med Robin, lillasyster och lillebror. Vi åkte och badade på kvällen. Ska visa bilder även där ifrån, den senaste bilden här nedan på mina fötter är från då, men ska visa fler.

Har även gjort en ny kategori; Jag ger er sommar -08

Där kommer sommarens bilder att finnas :) Kommentera gärna!


Sommar.. äntligen sommar!

Den:2008-06-04 Kl: 13:06:21 / Jag ger er sommar -08 / Kommentarer: 0


Alltid vi.

Den:2008-06-04 Kl: 12:53:41 / Jag ger er sommar -08 / Kommentarer: 1


Bjuder på den här ;p

Den:2008-06-04 Kl: 12:43:29 / Jag ger er sommar -08 / Kommentarer: 0


Min fina Solero, släpper dig aldrig <3

Den:2008-06-04 Kl: 12:34:03 / Jag ger er sommar -08 / Kommentarer: 0




Massa förlåt.

Den:2008-06-03 Kl: 14:21:49 / Dagboken / Kommentarer: 0
Förlåt för den ruggigt dåliga uppdateringen! Ser att jag inte har uppdaterat på en vecka... Skäms på mig! Men det har varit så himla fint väder att jag varit ute den mesta tiden och haft annat för mig. Kan trösta er med att jag har en mängd nya bilder som jag ska visa er någon dag, det är alltid trevligt hehe :)
Mindre trevligt är att jag mitt i denna sommarhetta börjar bli sjuk, har haft ont i halsen i flera dagar och öronen, känner mig även febrig fast termometern visar bara på 36.8. Imorse därermot hade jag 37.9. Så vi får väl se vad det blir av det hela. Ska försöka redigera lite bilder i kväll så jag kan lägga upp här, om jag får tid. Puss på er ***

RSS 2.0