Gårdagen..

Den:2007-04-29 Kl: 22:23:54 / Dagboken / Kommentarer: 7
..festen igår kväll var väl rätt lyckad. Har varit på både bättre och sämre fester, en fest i medelklass alltså :P Idag har jag varit i stallet, hade lektion för småflickorna. Eller vi drog ut i skogen, vem vill harva runt på en tråkig ridbana egentligen? Not me.
Sen kom lilla Emma på ridlekis och vi tog med henne ut på en tur med Eddie. Hon tyckte det var kul, speciellt att trava (:
Sen har Peter tagit dit ett av sina ston, och hon fick ett föl för fyra veckor sedan :D Hur sööt som helst! Tog en bild med mobilen men den ligger på laddning nu så den får ni se imorgon. Ur söt iaf ^^
Och hur det blir imorogn vet jag inte. Var ju planerat att jag ska till Byn med Amanda, Moa och Elle. Men är inte alls sugen på det längre, och så har Erica bjudit upp mig till Gustava, på grillning och övernattning (: Skulle vara jätte kul.. Men har ju egentligen lovat dom andra flickorna.. Jag vet inteeee!

Fest på G ^^

Den:2007-04-28 Kl: 18:06:51 / Dagboken / Kommentarer: 4
Fest på G ikväll, äntligen :D Blir hämtad runt sju ungefär, sedan åker vi till Leo. Grillfest igen alltså (: Var med Maria idag till hennes medryttarhästar, var riktigt kul. Jag fick rida Ufo, ett gigantiskt varmblod, ca 170 cm i mkh. Kändes som att sitta på.. ja, jag vet inte men något riktigt högt iaf. :P Maria red plutt-shettisen Findus.


image87

Ufo :)


image88

Maria och Findus.

Like a summerday ^^

Den:2007-04-27 Kl: 22:51:06 / Dagboken / Kommentarer: 1
Dagen har varit väldigt rolig och härlig, har spenderat den med Moa, Elle och Amanda (: På mattelektionen idag fick vi skippa att räkna och istället knalla iväg till Kaffestugan och köpra årets första mjukglass - härligt! (med tuttifrutti strössel givetvis).
Efter det slutade vi och då fortsatte vi våran lilla trip ut på stan, jag, Moa, Amanda, Erica, Elle och Elin. Kikade lite på L-Store och Norbergs som hade fått in en hel del härliga sommarkläder. Det är såna här dagar man önskar att man ägde en förmögenhet. Men, fick nöja oss med att prova en massa kläder, och bara önska att man kunde köpa något.
Efter en stund åkte Elin och Erica hem, men vi andra fortsatte våran lilla vistelse på "stan." Till slut hamnade vi på Värmullen och beställde mat, alla fyra valde samma sak - kebabtallrik, Mums! :) Ingen av oss orkade klämma i oss alltihop utan lämnade varsin fin liten hög på tallriken, eller snarare en enda röra av kebab, strips, sås och grönsaker.
Efter att vi tröttnat på att vare ute i civilisationen knatade vi vidare hem till mig och plåstrade om Moa's läskiga skoskav (se bild nedan) :S Hugaligen!
Sedan bar det av hem till Elle som bor bara ett stenkast från mig, där fösade vi hennes lillasyster och kompisar från studsmattan och intog den själva. Håhåjaja :P *studs, studs, bonk (hoppar på någon) studs, studs* Sen var vi ju givetvis bara tvugna att pussa på Pontus och Fonzie, hennes söta vovvar ^^ Pontus gillar jag, han är sååå söööt - hihi. Fick tyvärr ingen bild på honom, ska försöka fota någon annan dag.
Sedan insåg vi när vi flaschade våra vinterbleka ben i solen (förutom Amanda då, det är inte för inte hon kallas "Negern" maah! :P) att det var dags för en solning. Sagt och gjort. Fram med cyklarna och iväg till solariumet. Där höll vi på och fjantade och flängde runt och hade hur kul som helst. Precis som hela dagen (: Har verkligen varit en minnesvärd dag, var länge sedan jag umgicks med dom flickorna <3<3


   
 
                                                                 


image82

Kusiner!

image84

Skrattretande :P

image86

Fonzie ville ju faktiskt också hoppa ^^

image85

Yiiieho!


Dumma mage!

Den:2007-04-26 Kl: 13:21:25 / Dagboken / Kommentarer: 0
Hade ont i magen imorse när jag vaknade - igen :/ Börjar bli lite jobbigt det här nu, ont i magen hela tiden. Men just nu är det lugnt och jag ångrar mig rätt grymt att jag inte släpade mig till skolan ändå. Hade ju tänkt köpa jeans idag, men nu kommer mamma aldrig tillåta att jag går ut på stan eftersom jag varit hemma. Blää. Det är jobbigt varmt här inne också, funderar på att gå ut på verandan eller nåt. Det där kan jag egentligen stryka för känner jag mig själv rätt kommer jag däcka i soffan - som vanligt.
Börjar bli riktigt grönt ute nu :) I träden, buskarna och gräsmattorna. Härligt ^^ Sommaren 2007 är på G, oh yes!

Mopedkurs.

Den:2007-04-25 Kl: 22:02:46 / Dagboken / Kommentarer: 1
Första lektionen avklarad :) Var inte så hemskt som jag trodde. Känner vissserligen ingen i min grupp, vet bara vilka en del av dem är. Siwert, eller "Siwan" vår lärare, pratade mest. Fick göra lite frågor och så där. Slutade 45 minuter tidigare än vi ska, alltid uppskattat ^^
Prov körde Marias moppe också, mycket lättare att köra vespa. Men way mycket tråkigare än cross-mopeeed :P Maha. Ska jag någon gång in the future ha en moped, ska jag banne mig ha en riktig, äkta cross. Inte fjanta runt på en vespa, mah! Nej, nu var jag väl kanske lite elak mot alla vespa-ägare. Sorry! ^^

Lugglisa.

Den:2007-04-25 Kl: 17:37:50 / Dagboken / Kommentarer: 1
Jo, jag ska klippa lugg igen :D Den 7 juni åker gardinerna ner och kvar är en härlig lugg ^^ Hihi.

Ont i magen :/

Då var det bestämt.

Den:2007-04-25 Kl: 14:30:26 / Dagboken / Kommentarer: 2
Jag och skåpis har nu bestämt att tjejkvällen är BOJKOTTAD, det blir grillkalajs med grabbsen :D Så det är bara att pallra sig till Sörby på lördag då. Trevigt trevligt ^^

Ta-igen-dag.

Den:2007-04-25 Kl: 12:56:14 / Dagboken / Kommentarer: 3
Hade tre prov att ta igen, så det var bara att pallra sig till skolan och sända avundsjuka tankar till alla lyckliga som är klar med allt och fick sussa vidare. Först gjorde jag nationella hörförståelsen i english, sedan franska skiten och till sist nationella läsförståelsen i engelskaa det med. Tre prov på en dag, shit, är helt slut ärligt talat :P Har ett prov imorogn också, Islam, har inte ens tittat på det än -.-' Kommer gå käpprätt åt helvete, det vet jag.
Börjar som sagt med kursen ikväll också :S Har egentligen inte tid, men har en stark känsla av att mamma kommer släpa dit mig annars, och då går jag heller dit själv, och slipper alla konstiga blickar jag skulle få om mamma bokstavligen talat skulle släpa dit mig. Haha, skulle nog se rätt cp ut :P

På lördag; tjejkväll eller grillfest? Vet inteeeeeeee!
Lugg eller inte? Tror deee :D

Jahapp..

Den:2007-04-24 Kl: 18:32:27 / Dagboken / Kommentarer: 1
Pelle kunde inte bli med imorgon, vill inte gå själv :(
Jaja, mamma kom hem med min youghurt nu, lite tröst ^^ Me <3 Jordgubb/smultron youghurt!
La en ansiktsmask för en stund sen, så nu är jag jätte mjuk i ansiktet. Hihi.

Sjuk idag :(

Den:2007-04-24 Kl: 18:16:36 / Dagboken / Kommentarer: 2
Vaknade imorse med världens magont, resulterade i att jag kröp ner under täcket igen och sov vidare. Har haft ont i magen hela dagen och mot illa till och från. Just nu har det lugnat sig (: Men det går tydligen magsjuka nu :S Hoppas verkligen inte att det är det.
Mamma berättade förut att hon beställt klipptid åt mig, 7 juni. Härligt ^^ Är himla sugen på och klippa lugg igen, men jag vet inte.. Ska jag, eller ska jag inte? Lite roligt med förändring är det ju alltid, men jag vet inte om jag vågar :P Vad tycker ni?

Imorogn börjar den jävla moped-kursen! Bläää. Men min snälliga kusin Pelle har lovat att bli med så jag slipper gå själv (: <3 Är förresten han som har mod till sig och låna ut sin moppe till mej, maaah!

Hemska dumma dator.

Den:2007-04-23 Kl: 21:55:34 / Dagboken / Kommentarer: 0
Får snart ett riktigt stort damp-utbrott på våran hemska, dumma, seeega, cp:iga datooor. Tur att laptopen finns, men just nu har ju syss bänkat arslet vid den och tycks ha svårt att ta sig därifrån. Jobbigt!
Talkar in tha phone med Erica, samtidigt som vi skriver på MSN - maah. Som vanligt.
Fick full pott på provet om Selma Lagerlöf, inte det svåraste provet man gjort men är nöjd ändå ^^ Hii.

Sådärja, jag överlevde ^^

Den:2007-04-22 Kl: 21:15:03 / Dagboken / Kommentarer: 2
Det roligaste jag gjort på länge :D Blev några kärringstopp innan jag kom på hur det hela fungerade och drog gasen i botten, jävlar vad det gick, haha ^^ Härligt! Föredrar cross-moped framför en hederlig vespa numera, hii.

Lillebrooor.

Den:2007-04-22 Kl: 16:33:24 / Dagboken / Kommentarer: 1
Min kära lillebror är och badar, i ÖREBRO. Jag vill också :D
Nej usch vad jag är avundsjuk på allt och alla hela tiden - skäpning! Fast, han åkte kvart i sju imorse, det är jag glad att jag slapp.

Kallt och regnigt.

Den:2007-04-22 Kl: 16:16:09 / Dagboken / Kommentarer: 0
Har regnat och varit ruskigt kalt i stallet idag, lite jobbigt. Men Tarzan var hur pigg och glad som helst, så det övervägde allt negativt (: Är min älskling på väg att komma tillbaka?
DiDi är hur tjock som helst och klämmer ut bebisen snart, iih!

Överlevde denna hemska helg och hoppas att jag aldrig mer får utegångsförbud :P Men nu är jag i stort behov av sociala människor så det är bara att besöka meeej :D
Fast kommer antaglien ta livet av mig sen för jag ska köra cross-moped, maaah ;D Berättar om denna upplevelse sen, om jag överlever vill säga ^^

:D

Den:2007-04-21 Kl: 22:09:25 / Dagboken / Kommentarer: 2
Erica ringde faktiskt för en stund sen och sa just det jag ville; jag missade inget. Skadeglädje eller vad? ;P

Tack och god natt -.-'

Den:2007-04-21 Kl: 21:15:08 / Dagboken / Kommentarer: 1
Jaja, nu är väl alla hemma hos Robert på fest och har superkul och ännu mera superkul och här sitter jag och tycker synd om mig själv. Egentigen får jag väl skylla mig själv, men inte just nu. Nu vill jag bara tycka synd om mig själv och vara allmänt negativ.
Imorgon kommer folk ringa och säga hur roooligt det var och den gjorde och den gjorde si. Kul kul. Nästa helg får jag iaf. bege mig till Byn, om jag åker dit med syss och hennes kompis. Hum..? Eller nåt sånt.
Nej men bajs på alla er som har kul ikväll! Imorgon ska ni banne mej ringa och säga att jag inte missade ett piss, att det var det töligaste ni varit med om - tack! ^^

Jag viiiiill!

Den:2007-04-21 Kl: 17:34:04 / Dagboken / Kommentarer: 0

Fest ikväll, jag VILL DIIIIIT! Jag vill inte ha utegångsförbud :( Jag vill inte sitta hemma, jag vill ut. Jag vill på fest!

Ombytta roller.

Den:2007-04-20 Kl: 18:52:46 / Dagboken / Kommentarer: 6
Min kära syss har dragit iväg på kalajs och här sitter jag med mitt lilla utegångsförbud -.-' Brukar vara jag som är ute och ränner och hon som myser hemma, men denna helgen är det alltså tvärtom. Och har jag riktig otur får jag inte ens gå ut nästa helg, på valborg :S Snacka om jobbigt!
Nu sitter Sofie den bortskämda skitungen på Hotell i Karlstad och göttar sig. Fusk? Oh, yeah! Nej, inte va avundsjuk nu Jullebulle lilla. Var glad för kläderna du fick från H&M idag istället. Behöll den svarta tunikan, hallonröda skjortan i satin, två BH:ar, ett par trosor och ett par solgallojor :) Men det är verkligen brist på JEANS i min garderob, måste försöka hitta några. Har ju två par baggy-jeans (svarta och blåa), mina gråa (dock fläckar av brunkräm som inte går bort), dom svarta (får knappt över röven längre) och dom vita. Måste införskaffa - snarast!
Är lite små lett för att jag inte hittar mina ballerinaskor, vart har dom tagit vägen? Aaah!

Vad jag önskar mig just nu (:

Den:2007-04-19 Kl: 22:56:01 / Dagboken / Kommentarer: 5
För den som inte visste det så fyller ju faktiskt lilla jag år snart (eller snart och snart, 10 maj ;P) Hihi ^^ Och då hoppas jag faktiskt att det ligger en digital systemkamera i ett paket. Skulle sitta fin fint. Men vet dock inte vilken jag ska önska mig. Något tips? Finns ju ungefär triljoner olika modeller och märken att välja bland.
Och sen vill jag givetvis att Sofie bakar en tårta :D (utan skumma grejer, tack. Haha!)            Jag vill fylla ååår! Hihi

Snö, snö, snööö - massa snö.

Den:2007-04-19 Kl: 19:26:35 / Dagboken / Kommentarer: 3
Yepp, det snöar ute. Vräkte verkligen ner förut :( Deprimerande, oh yes! Hade det läskiga nationella provet i matte idag, gick åt helvete. Och imorgon är det prov i Svenska om Selma Lagerlöf.
Ropade tydligen HEJ lite för tidigt om helgen, får inte alls träffa kompisar - tror jag. Blää! Eller dom får nog komma hit, men lilla jag får inte dra iväg någon stans. Yeyey!

Mina älsklings pojkar <3

Den:2007-04-18 Kl: 19:04:05 / Dagboken / Kommentarer: 2
Idag var det Solero som behövde motioneras. På sandrakan lät jag honom sträcka ut helt i galopp, det kändes som vi flög fram och ögonen tårades :) Sedan fick skrittade vi in i skogen och hamnade på hoppstigen, fattade återigen galopp och skuttade över hindrena. När vi kom till det högst tvekade han lite men jag drev bestämt på och han gjorde ett jämnfota hopp rakt upp, mycket högre än vad han behövde och jag damp i backen med en hård smäll och luften pressades ur mig. Snurrade i skallen och jag satte mig upp och kippade efter luft. Insåg att jag var ok och klappade om Solero som stod och såg undrande på mig. Varför låg jag där?
Satt upp igen och fortsatte i trav. Snirklade runt en bra stund i skogen innan vi kom ut på grusvägen och skrittade hem på långa tyglar.
Borstade honom och gav han mat. Sedan hämtade jag in min gammelman <3 och gjorde en storrengöring, vilket behövdes. Efteråt var jag lika skitig som han var innan (: Vi stod och myste och pussades en stund innan han fick gå ut till kompisarna igen. Fotade lite med mobilen, men bilden på Tarzan när han ligger ner zoomade jag på, därav blev den så suddig - tyvärr.

   
 
Älsklingar!


image78

Gammelman! <3

Slutat tidigt ^^

Den:2007-04-18 Kl: 13:00:20 / Dagboken / Kommentarer: 0
Slutade skolan tidigt idag, 11.35 redan ^^ Åkte hem och däckade i soffan framför TV:n (som alltid). Väntar nu på att maten ska bli klar medan Desperate Houswifes är i bakgrunden. Ska bara äta och sedan åka ut till stallet. Blåser rätt mycket ute men hoppas på en härlig ridtur ändå.                                   Ciao!

Verkligen inte..

Den:2007-04-17 Kl: 20:10:19 / Dagboken / Kommentarer: 1
Mamma tar det hårdare än jag trodde faktiskt. Hon har känt honom i typ 35 år säger hon, vilket är ruskigt länge tycker jag.
Sen är mitt lilla utegångsförbud inte så hårt som jag trodde trotsallt. Får träffa kompisar, bara jag håller mig från fest, sprit och inte är ute sent. Trevligt :)

Livet är inte alltid rättvist.

Den:2007-04-17 Kl: 16:00:10 / Dagboken / Kommentarer: 0
Här har jag suttit och tyckt synd om mig och mina problem, som egentligen inte är några större problem, när Elle har det värst av alla just nu. Hon och hela hennes familj.
Har känt den tösen sen vi var pytte små, vi har växt upp tillsammans. Har också kännt Kenneth sen jag var liten, så det känns jobbigt.. Kan inte tänka mig hur det skulle kännas, att behöva leva utan sin pappa... Nej, det  skulle inte gå!
Men du är stark Elle, du klarar det här, vi hjälper dig. Finns alltid här för dig, för er. Amanda och Moa.
Älskar er mer än vad ni tror! <3

Mamma är elak :P

Den:2007-04-16 Kl: 17:04:21 / Dagboken / Kommentarer: 4
Hon har anmält mig till en kurs för EU-kort för moped, fast jag inte vill! Protesterade hej vilt men hon bara skrattade och ringde och anmälde mig. Vill inte! Vad ska jag gå det för?

- Har tänkt på en grej, vill du gå EU-kurs?
- NEEJ!
- Okej, då ringer jag och anmäler dig.

*suck*

Blä för skolan.

Den:2007-04-16 Kl: 12:49:30 / Dagboken / Kommentarer: 0
Borde egentligen skriva upppsats, men orkaa!

Jävlar vad jag är dum.

Den:2007-04-15 Kl: 17:34:40 / Dagboken / Kommentarer: 2
Fattar inte vad jag tänkte med, är jag så jävla korkad?! Jag är en sån patetisk människa, hatar mig själv.
LETT!

Jag är bön-hörd.

Den:2007-04-15 Kl: 10:58:57 / Dagboken / Kommentarer: 0
Gud hörde mina böner igår kväll :) Michael ringde och frågade om jag skulle med på kalajs, samma ställe som kvällen innan. Självklart sa jag! :D
Efter mycket tjat och övertalninga fick vi med oss Erica och Elin. Åkte och hämtade upp dom sen drog vi på fest. En bra kväll ^^
Nu ska jag till stallet.
See ya later!

Hemmakväll.

Den:2007-04-14 Kl: 17:28:08 / Dagboken / Kommentarer: 0
Tycks bli en hemmakväll idag. Skönt eller bara tråkigt? Tråkigt - tror jag.
Blev ingen picknick ute i det gröna med käraste idag, har fortfarande inte fått tag på Erica, har ringt som en galning till tösen hela dan.
Var visserligen på fest igår men känner att det skulle sitta fint med en ikväll också, har blivit fest-narkoman, maah ^-^
Nej, nu får någon ringa och bjuda med mig på en brak-fest, tack!

Ännu mera lamm.

Den:2007-04-14 Kl: 13:19:05 / Dagboken / Kommentarer: 0
Glömde ju skriva att dte kommit en lammis till, för ca 3 dagar sedan :D Såå söt! Och nu har Tarzan blivit av med vinterpälsen, Karin har rakat honom. Hoppas att han blir lite piggare av det <3

Olivia i stallet och Grillfest ;P

Den:2007-04-14 Kl: 13:16:52 / Dagboken / Kommentarer: 2

Jag och Erica lyckades få med oss lilla Olivia till stallet igår, hon t.om red :) Gullan. Hon provade att trava också, hihi. Så duktig så ^^
Får se om hon blir med mig ut imorgon också.
Åkte en massa moped igår, över tre timmar totalt - drygt efter ett tag.
Aja. Sen igår kväll drog vi iväg på Grillfest hos Gustens bror, efter vi varit i stallet. Michael och Adam ringde och frågade om vi skulle med, och vem bangar en fest? ;)
Var riktigt trevligt, satt ute vid brasan först, men sen när dom skulle grilla blev det kallt så då drog vi oss innåt. Hade en trevlig kväll ^^

Och idag hoppas jag på att det blir pickninc med flickorna, bara Erica kan komma hem från stallet någon gång.


Ändrade planer.

Den:2007-04-12 Kl: 19:46:09 / Dagboken / Kommentarer: 2

Skulle ha varit hos flickorna i sunnemo ikväll med erica. men det blidde inte så utan nu åker jag upp till erica istället och sover där, vi ska ha myys!

men jag saknar MINA SUNNEMO-FLICKOR! <3



ciao!

Känsloväckande.

Den:2007-04-12 Kl: 14:45:33 / Dagboken / Kommentarer: 0
Shirley Clamp - Jag fick låna en ängel

Fan vilken underbar låt, väcker så många känslor inom en.
Den här låten special skrevs till lille Tille, alla minns väl honom? Han kämpade mot en ovanlig sjukdom, Epidermolysis Bullosa, hade sår över hela kroppen men han klarade det inte. Aftonbladet följde hans mammas blogg, och det gjordes en dokumentär om honom.

image76

Ni minns väl Tille?

Dags att berätta?

Den:2007-04-11 Kl: 20:00:35 / Dagboken / Kommentarer: 8
Kanske är dags att berätta vad som plågat mig sedan den 25 mars i år, då jag fick veta. Plågar mig ännu och kommer plåga mig ännu mer när det är över. Men samtidigt ska det bli så skönt på någotvis när det är gjort, slippa gå och vänta, räkna dagarna och timmarna som är kvar. Sekunderna av lycka vi har kvar.
Min älskade lilla Tarzan ska få bli en ängel, på riktigt. Nu är han bara en ängel instängd i en liten ponnykropp, men han ska befrias och få flyga upp till himlen med sina stora vingar och sin tiara över huvudet, vaka över oss från ett fluffigt moln. Han är 26 år min underbara lilla ponny.
Början av maj är det sagt, men jag hoppas att det händer ett mirakel, att han vill börja leva igen, att det dröjer många år innan han lämnar mig. På ett sätt kan man säga att han redan är borta, det är bara skalet som är kvar av den söta lilla pojken. Livsglädjen, alla bus och påhitt, Tarzan - är borta.
Ska försöka tillbringa så mycket tid tillsammans med honom som möjligt, ta härliga promenader bara vi två och bara mysa. Finns det något härligare?


   
Tarzan, jag älskar dig, nu och längre än föralltid. /din Joline.

Allmänt blää.

Den:2007-04-11 Kl: 18:35:36 / Dagboken / Kommentarer: 0
"Blää" är ett mycket bra ord (eller räknas det som ett ord egentligen?) som kan uttrycka många saker, just nu känns allt bara allmänt blää, och kommer förmodligen göra det resten av detta pissiga påsk-lov. *Stor suck*

Jag vill!

Den:2007-04-11 Kl: 13:30:42 / Dagboken / Kommentarer: 2


Jag vill solaaa, är så himlans blek och glåmig - uscha mej!
Har jag pengar? N.O.P.E  !!

...

Den:2007-04-10 Kl: 23:30:27 / Dagboken / Kommentarer: 2
Han tycker att jag ska komma och klia honom på ryggen. Hmmm... (:

Talkar in tha phone...

Den:2007-04-10 Kl: 23:05:21 / Dagboken / Kommentarer: 1
... med Robert. Hans fel att jag smulat sönder mitt rouge nu :P Men jag har ett nytt någon stans ^^ Hihi.

Ändrat lite.

Den:2007-04-10 Kl: 18:17:12 / Dagboken / Kommentarer: 3
Har ändrat pytte lite på designen, endast bakgrunden egentligen. Kanske lite grå och trist, men så får det vara nu. Tills vidare (:

Idag har jag pysslat och gosat med min egna lilla Teddykanin - Teddy ^^ Och imorogn ska jag ut till min lilla Tarzan älskling <3

Längtan .. ?

Den:2007-04-09 Kl: 21:20:12 / Dagboken / Kommentarer: 3

image74

Allt jag längtar efter just nu är bara lite kärlek.

Deprimerande dag.

Den:2007-04-09 Kl: 17:18:01 / Dagboken / Kommentarer: 1
En typisk sunk-tråkig-piss-äckel dag. Sitter här för mig själv och filosoferar om ditten och datten. Inte kul. Ingen kär vän inom gå-avstånd utan alla bor typ tre miljoner mil ifrån mig så man måste tigga skjuts och det är väldigt jobbigt. Är också väldigt trött på min fucking design här på bloggen men har noll inspiration och noll ideér så den lär förbli som den är.
Skulle inte tacka nej till en härligt mysig filmkväll med käraste och känna mig äcklig och sunkig tillsammans med dom. Ta mig härifrån!
Idag är jag tillochmed villig att visa mig osminkad, vilket inte händer ofta. Då blir väl Robert nöjd iaf :P Maah!
Nej men blä och bajs.

Ännu ett kalajs avklarat.

Den:2007-04-09 Kl: 13:38:07 / Dagboken / Kommentarer: 0
Robert (eller ska jag skriva "Låbert"? hehe) och Michael kom en sväng igår och fick sig kaffe. Strax innan dom dök upp kom Erica och när vi varit hos mig ett tag packade vi in oss i Roberts pappa's bil (onödigt att slösa på bensinen i hans egen bil tycker han när föräldrarna ändå inte är hemma och märker något) och åkte till Ekshärad och plockade upp Olivia som var på 70-års kalas.
Åkte hem till Robert och var där hela kvällen.

Kalajs igår :D

Den:2007-04-07 Kl: 22:04:31 / Dagboken / Kommentarer: 4
Kom iväg på kalajs hos Emma igår, trotsallt :D Kvällen innehöll drama, drama och åter drama. Maha :P Har bl.a en stor fucking bula i huvudet, hur den hamnat där vet jag inte. Men mahalla!

Sen är det sån där GLAD PÅSK idag ^^ Påsk-afton. Kusinerna kom och åt mat och var allmänt sociala. Olle och Karin is still here.
Mamma utmanade Pelle på tv-spel (jepp, du läste rätt) förut, Nitendo 8bit, och hon ägde skiten ur honom, haha ;D

Imorgon blir det kalajs hos Robert också (:

Mitt 100:ade inlägg ^^

Den:2007-04-06 Kl: 16:32:55 / Dagboken / Kommentarer: 3
Hihi, mitt 100:ade inlägg det här ^^

Igår tillbringade jag kvällen med Robert, Michael och Hallgren. Delvis Jocke, Olivia och Skåp-Erica också (: Idah har jag inte gjort mycket alls, hoppas på att få komma på fest hos Emma ikväll, om mamma släpper iväg mig. Är ju så jobbig mot henne hela tiden så... Dumma jag!

Spex-kort, hell yeah! :D

Den:2007-04-05 Kl: 14:53:04 / Dagboken / Kommentarer: 7

Spex-kort i 9:an 2007!


image67

Jag & Elinoré :D

image68

Sofie, Olivia & Stina flockas alla runt denna stiliga kâr, vem det nu kan va?? ;P

image69

Heta cowgirls!

image70

Hårt arbetande gubbar.

spex 3

Fina flickor (gubbar) ^^

spex 2

HELP!

spex

Hela gänget (utom Amanda som fotar) ^^

Upptäckte precis att jag lyckades fastna på så gott som varenda bild idag, hehe.

Mår illa, som en gorilla (maha)!

Den:2007-04-04 Kl: 21:13:59 / Dagboken / Kommentarer: 0
Uscha mej vad illa jag har mått nu i eftermiddag, och även igår kväll hos Olivia sköljde det över mig. Mamma tror att min kropp "säger ifrån", att jag håller på och sliter ut mig med allt mitt rännande om kvällarna, skolan, stallet och sånt där. Kom hem tjugo i tolv igår kväll/natt, var otroligt trött imorse, men hade en rolig kväll med Olivia, Michael, Sofie och Skåp-Erica (: Fick god tårta som Olivia (med allt som börjar på O, haha) och Sofie gjort. Dock inga konstiga saker inbakade denna gång, hehe ;P
Har tillbringat eftermiddagen i soffan, sovit typ hela tiden, mådde så jävla piss. Känner mig något bättre nu som tur är.
Och imorgon ska vi ta de traditionella spex-korten som alla 9:or gör varje år :) Våran klass har (såklart!) inget roligt tema, blä! Men kanske blir kul iaf.
Var till Styrkan och tränade idag, härligt härligt ^^

Idag är en stor dag..

Den:2007-04-03 Kl: 18:13:06 / Dagboken / Kommentarer: 1
..för lilla Olivia ^^ 16 år idag, grattis honey! Inte långt kvar tills jag oxå blir det, hihi.
Jag och Michael ska göra oss en sväng till henne sen och säga "hej och grattis", typ :P Vi hade ju kalas för henne i helgen, väldigt lyckat (;

Har jag...

Den:2007-04-02 Kl: 21:33:02 / Dagboken / Kommentarer: 1
(-) spytt i en bar
(-) hällt en drink över någon
(-) piercat dig
(-) sett en del av dig själv brinna
(-) ätit sushi
(x) åkt skidor
(-) crowdsurfat under en konsert
(x) tagit smärtstillande
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(-) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) åkt pulka i en trappa
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) mått piss
(x) somnat i skolan
(-) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
(-) rört en orm
(-) sovit under stjärnorna [bestämt mig för att göra i sommar]
(x) blivit kittlad
(-) kastat glass på någon
(x) blivit missförstådd
(x) tagit hand om en larv [räknas en mask]
(x) vunnit en tävling
(x) vunnit ett pris
(x) gått mot rött
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt [dag]
(-) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
(-) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
(-) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(-) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke [tro det eller ej, gott folk!]
(-) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med dig själv som du inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(-) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
(-) gjort upp eld på en strand
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan uppfylld
(-) hoppat från en bro
(x) ätit hund/katt-mat
(-) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att du gift dig med någon
(-) limmat fast din hand i något
(-) fastnat med tungan i metall
(-) kysst en fisk
(-) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att du inte fått luft
(-) byggt en kärra
(/) pratat i telefon i mer än sex timmar [mycket, mycket nära :P]
(-) stannat uppe hela natten
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
(-) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
(-) spelat kyckling
(-) blivit puttad i en pool med kläderna på
(-) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att du grät
(-) fuskat på ett prov
(x) haft/har en Britney Spears-platta
(x) glömt någons namn
(x) missat en konsert som jag gärna ville gå på
(-) sett min lärare naken
(-) åkt polisbil
(-) gått ut med en kille som jag träffat på internet
(x) badat näck
(x) gjort något jäkla kul med någon av samma sort
(x) köpt nåt jag egentligen inte tycker om
(x) läst julia-tidningen
(-) hatat/hatar julia-tidningen
(-) hånglat med minst 3 killar på samma kväll
(x) bitit på naglarna
(x) klippt mig själv
(/) färgat håret rött [underhåret]
(-) färgat håret svart
(-) skrattat så mycket att läraren börja skrika
(-) testat att röka/snusa
(/) ringt BRIS [busringt, patetiskt - jag vet!]

Inte långt kvar.

Den:2007-04-02 Kl: 20:39:25 / Dagboken / Kommentarer: 2
Har precis insett att det inte är mycket tid kvar alls i 9:an, sen i höst bär det av till gymnasiet :D Okej, Älvstranden är kanske inte världens bästa, coolaste eller vad du nu vill kalla det, gymnasium men det är ändå ett gymnasium. Vilket innebär att man blivit äldre genom åren som gått, och nu slipper lågskolan - hihi.
Provade en klänning förut till examen, t.om jag, jag som är ett äkta rangelben, såg tjock ut i den. Så nej tack. Behöll en vit kjol och ett linne med nån snörning i ryggen av något slag, men fr se om det används på examen, finns alltid i garderoben nu, ifall att :P

Ingen rubrik.

Den:2007-04-01 Kl: 19:53:35 / Dagboken / Kommentarer: 0
Har varit i stallet idag, hade lektion och red Madde :) var riktigt skoj. Men uscha, har inget att berätta..
PÅSKLOV snart :D

RSS 2.0