Trevlig midsommar!

Den:2010-06-26 Kl: 14:20:48 / Dagboken / Kommentarer: 1
Hoppas alla hade en fin midsommar igår, det hade jag! :) Bloggen har och kommer ligga åt sidan lite just nu, jag har så mycket att göra under veckorna med jobb, fyra djur och massa annat så jag hinner helt enkelt inte. Och under helgerna kommer ju min Robin hem från Norge så då vill jag tillbringa tiden med honom istället för att uggla framför en dator, hoppas ni förstår :)
Idag har vi sovit bort hela dagen, gick upp vid ett. Men det kan vara behövligt det också. Ska äta om en stund och kl 16.00 ska vi och kika på en lägenhet!! :D HOPPAS, HOPPAS den här är bättre än den andra vi var och tittade på. Tapeter och sånt struntar jag i hur dom ser ut, det byter man ju ändå till annat man vill ha. Men golven ska vara hela (vilket dom inte var i den andra lägenheten) och saker såsom spis, kylskåp, frys, tvättmaskin ska vara ok. Åååh jag vill så gärna flytta! Vet EXAKT hur vi ska ha det. Sovrummet ska gå i gammal lantlig romantisk stil/marint "sailor" ni vet, vitt och blått. Köket ska vara en blandning mellan det gamla lantliga och modernt, ljusa och mörka färger blandat. Vardagsrummet kommer ha svarta möbler men detaljer såsom kuddar, ljuslyktor o.sv ska vara färgglada. Badrummet ska gå i vitt och min favoritfärg - TURKOS! Hallen vill jag ha ljus och välkomnande. Så där, nu vet ni hur min och Robins lägehet kommer se ut när man har haft råd att renovera ;) Och självklart samtycker Robin med mina ideér och han är ju också självklart med och bestämmer. Det är inte bara mina viljor. Så nu slipper någon kommentera om det :)


Tillfällig design!

Den:2010-06-15 Kl: 21:49:27 / Foto - Ego / Kommentarer: 1
En tillfällig ny design! Var så fruktansvärt trött på den gamla, vinriga såslängde ihop den här på tio minuter. Ska leta upp någon duktig och betala den så jag får en ordentlig, men den här får duga tills vidare. Självklart fick de fina bilderna som Carro tagit vara med :)

Idag blev Solero skodd och det känns såå skönt! Han är ju så jäkla ömfotad och han har ju gått barfota i flera månader nu så ridningen har inte bivit riktigt ordentlig. Så nu jäklar som vi jobba bort gräsmagen han lagt på sig efter förra veckans semester! :)

Gjorde första dagen på jobbet igår också, helt ok. Jag och Elin blev satta på ett arbete och dagarna går så mycket snabbare när man har roligt sällskap :) På lördag ska vi åka till Karlstad också med våra kära pojkvänner. Har en känsla av at tde kommer sitta på en bänk medans vi springer i affärer ;) Haha.




Detalj bild av Carro.
www.carolinedahlen.blogg.se


Jag på bal 3.

Den:2010-06-13 Kl: 22:20:33 / Foto - Ego / Kommentarer: 0



Foto av Caroline Dahlén.
http://carolinedahlen.blogg.se





Foto av Caroline Dahlén.
http://carolinedahlen.blogg.se


Jag på bal 2.

Den:2010-06-13 Kl: 18:48:31 / Foto - Ego / Kommentarer: 2



Bilder lånade från carolinedahlen.blogg.se


Jag på bal.

Den:2010-06-13 Kl: 18:46:02 / Foto - Ego / Kommentarer: 7



Jag på balen igår.

Bilder lånade av carolinedahlen.blogg.se
Carro är en grym fotograf, håller ni inte med?! :)


STUDENT 2010!

Den:2010-06-13 Kl: 16:13:33 / Dagboken / Kommentarer: 1
Då var det över, studenten och balen. Det är fan bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Jag vill göra det igen!! Att springa ut från skolan och åka på flaket var det roligaste. Det går inte att beskriva känslorna och pirret man kände. Det var en sån jävla kick! Fy faan vad underbart! Men jag kommer sakna klassen <3 Och alla andra vänner, man kommer ju inte träffas lika ofta nu.
Balen igår var också rolig, det var kul att se hur fina alla var :) Och världens bästa fotograf, min vän Carro fotade mig. Hon är otrolig, hon kan få vem som helst att bli bra på bild, t.om JAG! :) Ni kan se smakprov på bilderna på hennes blogg: http://carolinedahlen.blogg.se
Jag kommer lägga upp bilderna här också bara jag fått dom av henne :) Har massa bilder som familjen fotat också, så räkna med mycket bilder framöver :)
Jag är väldigt, väldigt trött men också väldigt glad. Nu ska jag äta mat, beställde hemmagjord klyftpotatis, kött och sallad av mami (blev så sugen igår när du skrev det Carro, haha) :D Sen resten va dagen blir det mys och gå igenom lite bilder.
Glöm inte: FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAAN VAD JAG ÄR BÄST! :D



LYCKA!


Jag ska ta studenten!

Den:2010-06-09 Kl: 12:07:28 / Dagboken / Kommentarer: 1

Dålig uppdatering. Men jag tar fan STUDENTEN den här veckan så det skiter jag i ;) Studentfest varje kväll och massa att göra på dagarna.

På fredag kör vi! :D


Joline Wedges.

Den:2010-06-07 Kl: 16:41:15 / Joline vill ha / Kommentarer: 1



Skorna heter "Joline Wedges" hoho :) Finns att köpa på nelly.se
Tyckte dom var fina så klickar nog hem dom vid något tillfälle. Finns i flera färger men dom på bilden tyckte jag var snyggast. Kilklack ♥


Gårdagens shopping!

Den:2010-06-06 Kl: 12:45:34 / Joline shoppar / Kommentarer: 2



Plånbok och fjäderörhängen.

Stora plånböcker har aldrig varit min grej. Men så hittade jag den här, dekorerad med nitar. Som gjord för mig! :)
Och äntligen hittade jag fjäderörhängen! Fanns andra som var finare, men dom var i färgerna vitt, turkos, orange och grön. Jag ville ha svarta eller bruna så det fick bli dom här. Dock så tror jag att jag ska ändra dom lite...





Bree Tanners andra liv.
Den nya Twilight-boken :) <3





En ring.
Tror jag ska börja använda ringar oftare, det är ju verkligen snyggt!





French Liner från Depend.
Superenkelt att göra manikyr med! Har försökt få tag på den länge men har inte lyckats förrän nu.






Oversize t-shirt med axeldekorationer.
Älskar den!


Allt är modilbilder, därför den sugiga kvalitén.

Jag har världens snällaste pojkvän som betalade åt mig, men jag köpte lite själv också, han betalade inte allt.
Förutom det ovan köpte vi även tre vattendunkar, en hink, två saltstenar, schampo & glansspray till Solero. Till Charlie köpte vi schampo & balsam, en flytväst och en tugg-grej. Robin köpte kläder åt sig själv också. Så det blev en del som fick följa med hem :)


HELG :)

Den:2010-06-03 Kl: 10:54:17 / Dagboken / Kommentarer: 3
Jag är ledig idag och imorgon vilket betyder långhelg :D På lördag ska jag till Karlstad med Robin, behöver lite saker till Solero och hade mer än gärna köpt lite nya kläder men det säger tyvärr plånboken nej till :/
Dessutom har vi varit tillsammans i 2 år och 6 månader på lördag så vi ska väl mysa till det lite :) ♥

Jag är nästan lite arg att det har (är) varit så fint väder hela veckan. Garranterat att det regnar och är kallt nästa vecka - STUDENTEN!

Aja. Igår släppte vi ju hästarna på bete och jag hade hoppats på att få se ett glädjeskutt eller två och fånga med kameran, men hästkrakarna tog inte ens ett travsteg, dom började mumsa gräs på en gång :p Tråkmånsar.


Väntar klartecken på att dom andra är redo för att släppa.





MAAT! :p
Ser ni vad fin han blivit förresten? Tjockismagen är inte så stor längre :)






Piccoon bjöd på en rullning iaf.





(mobilbild)





(mobilbild)


Så nu går Solero, Piccoon och Minocci på bete :)


Klippt luggen.

Den:2010-06-01 Kl: 22:03:19 / Dagboken / Kommentarer: 1
Jag gjorde inga slingor i håret idag, blev ånger :p Solen kommer ju ändå bleka håret nu, och jag trivs faktiskt med det som det är. Kanske gör slingor lite längre fram, när plånboken är lite tjockare ;) Men klippte iaf. luggen. Imorgon släpper vi hästarna på bete kl halv fem, hoppas det är bra väder så jag kan ta med kameran :)

RSS 2.0