Jahapp, då var man sjuk då.

Den:2009-01-31 Kl: 22:09:58 / Dagboken / Kommentarer: 1
Ligger här i sängen och kikar på TV. Har blivit sjuk :( Ont i halsen och feber, inte kul alls. Har sett fram emot att få rida Belizen imorgon (Solero också såklart) men vi får se hur jag känner mig till morgonen, om jag orkar....Borde väl egentligen stanna hemma och kurera mig så jag inte måste vara hemma o missa grejer i skolan, men som sagt, vi får se.

 

Plugga engelska.

Den:2009-01-31 Kl: 13:54:19 / Dagboken / Kommentarer: 0
Jag har precis kommit in från en snabb-promenad med Charlie, sitter just nu i sängen och pluggar engelska - mindre kul på en lördag :/ Men men, det måste göras.



Slutat tidigare - helg! :D

Den:2009-01-30 Kl: 14:04:00 / Dagboken / Kommentarer: 0
Fick sluta redan halv två idag - skönt som bara den! :D Går ju egentligen till halv fyra men har man en hygglig mentor så har man ;p
Ska väl typ äta lite snart, packa ner lite grejer så åker jag ner till Robin sen, ska vara där i helgen. På söndag blir det stallet, Solero & Belizen som vanligt :) Hoppas verkligen att minusgraderna håller i sig så jag kan rida Belizen, blir såna styltor när det är blötsnö då han inte har några sulor :/ Får hålla tummarna!



Fram med saxen.

Den:2009-01-29 Kl: 19:16:05 / Dagboken / Kommentarer: 0
Jag har lite småtråkigt, ska sätta mig och pyssla med fotoboken eftersom jag inte orkade det igår kväll, har "bara" hundra bilder kvar som väntar på att sättas in :p Men ja, det får ta den tid det tar helt eneklt.

Klippte lugge förut också, den var så jobbigt lång, hängde i ögonen, fastnade i ögonfransarna och den blir så himla ful direkt, delar sig o grejer när den är så lång, så tog fram saxen och klippte till den lite :) Så nu är den bra igen.



Bildstöld!

Den:2009-01-28 Kl: 17:28:24 / Dagboken / Kommentarer: 3
För första gången (som jag vet) har jag fått en bild snodd! Personen ifråga har kopierat min bild och tagit bort "© Joline Danielsson" som jag skrivit på den. Jag har tydligt skrivit på alla mina sidor där jag publicerar mina bilder att man inte får kopiera någon bild utan mitt godkännande. Om man ber om lov och jag säger att det är ok, ska alltid mitt namn stå kvar på bilderna och det ska skrivas vilken sida bilden är ifrån (te.x min blogg, hemsida, bilddagbok...)
Jag har bett personen att omedelbart ta bort bilden, annars kommer en anmälan att göras och straffet för bildstöld, som detta är, kan ge dig dyra böter och fängelse upp till två år, så tänk på det innan ni kopierar någon annas bilder utan tillåtelse!

Behöver jag ens skriva att jag är så arg att jag kokar?


http://www.javascript.nu/copy.shtml

Klicka på länken för att läsa om copyright!


Update: Personen ifråga har tagit bort bilden, tack för det. Dock har hon fått den från någon annan, alltså var dte inte hon som kopierade bilden från början o tog bort mitt namn.... Letandet efter denna person är i full gång.


Hemma.

Den:2009-01-28 Kl: 16:21:43 / Dagboken / Kommentarer: 0


Foto; Jag (mobilbild)

 Hemma igen :) Har spacklat precis hela dagen så har ont i fingrarna, målade två element också men annars har jag spacklat precis hela tiden. Imorgon går jag 09.10-16.00 i skolan, fy vad drygt :p Men fredag är rätt go, 10.30-15.30 ;)

Hemma på lunchen.

Den:2009-01-28 Kl: 12:35:53 / Dagboken / Kommentarer: 0
Är bara hemma en sväng nu på lunchen, ska strax iväg och jobba ytterligare några timmar. Är i en lägenhet i Råda och grejar, håller på och spacklar för fullt. Har alltid hatat det förut, det är kletigt, jobbigt o bara fruktansvärt tråkigt och svårt. Men nu har jag blivit riktigt grym på de så nu är det helt ok :)

När jag kommer hem i eftermiddag ska jag pyssla med fotoboken hade jag tänkt, fixa kaninernas burar och kanske slå på stort och gå en riktigt promenad? Ja, vi får se :p kommer antagligen inte ens göra hälften av vad jag skrivit, sån är jag.

Anyway, got to go! ♥

Kärlek till er .

Den:2009-01-27 Kl: 21:27:58 / Dagboken / Kommentarer: 2

Känner att det börjar bli dags att leta reda på sängen och gosa ner sig under täcket, var på praktik idag och har en dag till imorgon, och det gör mig alltid så himlans trött (okej, kom på mig själv med att försöka komma på en bra anledning till att jag lägger mig tidigt, men om sanningen ska fram lägger jag mig tidigt jämt! Varje dag :p Mellan 21.00-22.00, haha) Ska fixa lite med kaninerna, tvätta ansiktet och borsta tänderna, sen sängen :) Hade egentligen tänkt pyssla lite med fotoboken ikväll, men jag orkar verkligen inte. Tar det imorgon istället.

Sov gott sötisar ♥
Kärlek till er, Joline.



Haha, hittade en gammal "outfit-bild" som Sofiepropp fotat ;) Stina o Olivia var också med, minns ni den dagen? ♥

Top Model 11!

Den:2009-01-27 Kl: 19:57:50 / Dagboken / Kommentarer: 0
tog fram fotoboken och skulle jobba vidare med den, men what the fuck! Det är ju Top Model, hade glööömt! :o
Later ♥

Hundmatskålar.

Den:2009-01-27 Kl: 17:24:54 / Dagboken / Kommentarer: 4
Hej allihopa. Allt väl? Hittade två mysiga skålar åt Charlie idag som jag köpte, och ställer men ihop dom blir det en hund. Tjusiga va? :)



Foto; Jag, mobil-bild.

Min fotobok.

Den:2009-01-26 Kl: 16:42:53 / Dagboken / Kommentarer: 1




Foto; Jag (mobilbilder)

Här ser ni vad jag har suttit och pysslat med i eftermiddag, min fotobok :) Är långt ifrån klar, har massa bilder som jag inte har satt in än och så ska det skrivas och göras lite fint på varje sida. Har några timmars pyssel kvar alltså, men jag tar det stundvis. Ska fortsätta lite till om en stund.




Sjukling.

Den:2009-01-26 Kl: 11:51:07 / Dagboken / Kommentarer: 0
Jag är sjuk idag, ont i magen o grejer, så jag stannade hemma från skolan. Gör ändå bara kortdag idag, 09.10-13.15 så missar inte allt för mycket.
För övrigt sitter jag här och ser ut på snöflingorna som sakta letar sig ner från himlen och landar på det mjuka snötäcket. Det finns tydligen hur mycket snö som helst där uppe som väntar på att få falla ner, i lördags kom det sjukt mycke. Det är bra. Bara det inte blir blötsnö av det, kan inte rida Belizen då =/
Anyway, got to go. Later.



Sofi fotade med sin mobil i höstas.

Helgen i text.

Den:2009-01-25 Kl: 16:16:49 / Dagboken / Kommentarer: 1
Söndag, helgen är nästan över - igen.

I fredags gjorde jag inget speciellt, köpte ett litet stativ, mycket behändigare att ha med sig än det stora jag har :) Men fäller man ut det kan det bli upp till 1.05cm, så det är bra.

Igår köpte jag en svart fotobok med vita sidor och började sätta in alla bilder, blev ungefär 25 st, bara 175 kvar alltså ;) Senare så blev det lite mys med familjen, tacos och grejer. Sen ännu lite senare träffade jag flickorna, det var mysigt :)

Idag åkte jag o Erica till stallet vid nio, gjorde stalljouren och sen red vi ut, Solero o Yetno såklart :p När vi var färdiga med allt i stallet gick vi till Belizen, var ju meningen att jag skulle rida idag men han har inga snösulor och det är sånt blaskigt väder ute så det skulle bli snöstyltor direkt, ingen idé alltså. Får se om jag får tid o åka ut o rida under veckan, tar det till helgen annars. Pysslade o borstade lite iaf innan mamma o Charlie kom och hämtade oss :)

Nu - mat!

Blåser bort.

Den:2009-01-23 Kl: 18:36:11 / Dagboken / Kommentarer: 0
Har precis kommit in från en promenad med Charlie. Jisses vad det blåser ute, trodde vi skulla blåsa bort, både jag och Charlie :p Men det gick bra, vi kom in igen hehe. Vad vi ska hitta på ikväll vet jag inte riktigt, blir väl inget speciellt antar jag, bara ta det lugnt och må gott.


Belizen.

Den:2009-01-22 Kl: 19:09:14 / Dagboken / Kommentarer: 0
Slutade 16.00 åkte hem direkt och bytte om till stallkläder, sen skjutsade mamma mig till Belizen :) Pratade mycke med Madde och vi kom bra överens, hon är väldigt lättsam och härlig att prata med :) Sen pysslade jag en del med Belizen, han var lite nervös men det gäller och ge honom lite tid. Det kommer nog bli kanonbra det här :) På söndag ska jag rida och Madde följer med ut o går med hundarna eftersom det är första gången o så, så jag slipper rida ut själv.

Just nu är jag i munkfors hos älskling, blev en impulsgrej :p Börjar inte förrän 10.30 imorgon så han skulle skjutsa mig.



Top Model Australien, vilken smörja!

Den:2009-01-21 Kl: 17:14:20 / Dagboken / Kommentarer: 3
Har tittat på Top Model Australien, faan va dåligt det är! :p Hua. Ska se the real one ikväll, Top Model 11 :D
För övrigt så slutar jag inte förrän fyra imorgon, har engelska B sista lektionen :/ Men direkt jag slutar åker jag till Rothult o myser med Belizen :D Längtar verkligen!



Hatar det här med rubriker.

Den:2009-01-21 Kl: 15:05:09 / Dagboken / Kommentarer: 0
Hemma :D
 

Top Model 11.

Den:2009-01-20 Kl: 19:26:29 / Dagboken / Kommentarer: 1
Jag är beroende - av Top Model. Vet inte om det är bra eller dåligt, men jag gillar't! :p Följer det slaviskt varje tisdag och onsdag, varje dag kl 16.00 då dom visar repriser. Men idag började Top Model Australia, inte lika bra, känns väligt B över det hela. Men snart är det dags att bänka sig framför Top Model 11 (psst! jag vet vem som vinner ;p)

Tråkig tisdag.

Den:2009-01-20 Kl: 17:40:15 / Dagboken / Kommentarer: 0

Just nu känner jag mig lite seg och har tråkigt. Längtar som bara den till torsdag, känns som dagarna släpar sig fram :/ Har inget att skriva om heller...



Slitna jeans, vart finns dom?!

Den:2009-01-19 Kl: 20:52:18 / Joline vill ha / Kommentarer: 3
Seriöst jag får spunk snart!
Har letet efter dom här snygga jeansen från H&M överallt, i butik, webshop... Men dom finns inte! Har sett på flera bloggar att Gina Tricot har ett par liknande som tydligen ska finnas på deras web-shop, men jag hittar inte dom heller! Jag blir tokig! Vill ju ha dom här förbannat snygga jeansen. Vet någon vart dom finns? Jag är ute efter dom i storlek 25, och det kvittar om dom är från H&M eller Gina Tricot. Help me!






Jeans från Gina Tricot.

Måndag - ny vecka, nya möjligheter.

Den:2009-01-19 Kl: 17:45:25 / Dagboken / Kommentarer: 1
Sitter här och har lite småtråkigt, tror jag ska greja lite i photoshop... :)

På torsdag ska jag till Rothult och pyssla, borsta och gosa lite med Belizen, försöka lära känna varandra lite. Sen på söndag efter stalljouren och ridturen med Solero (om skon har kommit på tillbaka vill säga) så ska jag dit och rida, första ridturen :) Spännande.

Söndag i text.

Den:2009-01-18 Kl: 16:41:44 / Dagboken / Kommentarer: 0

Solero tappade en sko när vi var ute o red idag, får hoppas att den blir påslagen snabbt så det inte blir för långt uppehåll med ridningen.

Träffade Madelen idag och pratade om Belize :) Verkar mycket bra. Ska höra av mig när jag får tid under veckan så ska jag dit och rida honom, se hur det funkar i stallet och så. Hon hämtade hem honom idag, dom är färdiga med stallet :)

Han har tydligen varit misshandlad tidigare i sitt liv, så han är lite försiktig av sig. Stackarn :( Jag hoppas han låter mig bli hans vän så småningom, får ge det lite tid.



Lite text och några bilder.

Den:2009-01-17 Kl: 14:44:07 / Dagboken / Kommentarer: 4
Lördag idag, Charlie är skit pigg, hämtar saker som han vet att han inte får ha, allt för att vi ska jaga honom, jäkla vovve :p Just nu har han min rouge-borste och springer runt med... Haha.

Ska ner till Robin ikväll, det blir mys :) Sen imorgon ska jag till stallet med Erica, ska träffa Madelen också, prata om hästan :) Blev lite nervös nu när jag kom och tänka på det... men det går nog bra.

Några gamla bilder :







Väntar.

Den:2009-01-16 Kl: 18:29:54 / Dagboken / Kommentarer: 2
Hemma igen :) Väntar bara på att Robin ska komma nu, hihi. Sen blir det mys ^^


F.R.E.D.A.G

Den:2009-01-16 Kl: 15:58:44 / Dagboken / Kommentarer: 3
Ska åka till mormor och fira henne när som helst. Sen ikväll kommer äntligen Robin till mig, har saknat honom så :) <3

Drawing.

Den:2009-01-15 Kl: 20:16:53 / Dagboken / Kommentarer: 0
Jag tog fram pennorna och ritade lite förut, det var länge sedan. Ett tag ritade jag jämt, alltid och hela tiden. Jag har hur många teckningar som helst i skåpet.

Imorgon fyller mormor år så vi ska jag fira henne när mamma slutad jobbet fyra, själv går jag ändå till halv fyra imorgon, drygt! Men sen är det helg :D

Idag är jag egoistisk. Lev med det.

Den:2009-01-15 Kl: 17:31:43 / Dagboken / Kommentarer: 4

Idag har jag...

Den:2009-01-15 Kl: 14:56:53 / Dagboken / Kommentarer: 0
Idag har jag hunnit med en hel del :) Varit i skolan, städat ena kaninburen (hade inte spån hemma så det räckte till båda), plockan undan här hemma o dammsugit, plockat ur och i diskmaskinen, dukat bordet, varit ute o fotat lite och klockan är bara tre :) Duktig jag.

Längtar som en tok till söndag.

Bilderna har kommit.

Den:2009-01-14 Kl: 15:49:57 / Dagboken / Kommentarer: 1
Jag har fått 100 av mina 200 bilder som jag skickade på framkallnig, kanon fina :D Är himla nöjd! Önskar jag hade några extra slantar nu så jag kunde köpa min fotobok m. tillbehör, men det får vänta lite.

Hade sovmorgon idag, började inte förrän åtta - sköönt som bara den :)

PS: Är på bättre humör idag ;p

Top Model.

Den:2009-01-13 Kl: 21:24:58 / Dagboken / Kommentarer: 0
Vilka grymma bilder dom plåtade i Top Model :D Loveli!

Pissdag!

Den:2009-01-13 Kl: 19:37:52 / Dagboken / Kommentarer: 0
Ledsen. Arg. Lett. Förbannad.
Jag är allt annat är glad just nu.

Modeblogg? Knappast! Men ändå...

Den:2009-01-12 Kl: 21:18:11 / Joline vill ha / Kommentarer: 0

Hästprat...

Den:2009-01-12 Kl: 20:56:37 / Dagboken / Kommentarer: 0
På söndag ska jag träffa en som heter Madelen, ska bli medryttare på hennes häst om vi kommer överens (hästen och jag) (: Han står på gården just nu då dom håller på och bygger om hans stall som ligger ca 1 km från gården. Och det är ju super! För framöver när han "flyttar hem till sig" kan jag när jag är färdig med Solero bara traska över till det andra stallet :)
Bara för att jag blir medryttare på den här hästen (vet inte namn ännu) så kommer inget förändras med min Solero, jag rider och tar hand om honom precis som vanligt.
För övrigt så är den här hästen jätte fin, svart :)


Nog om det. Har knåpat ihop en ny design åt min vän Malin lite snabbt och enkelt, lite mysig va? :)

K Ä R L E K

Den:2009-01-12 Kl: 15:25:03 / Dagboken / Kommentarer: 0


Jag har gjort det igen!

Den:2009-01-12 Kl: 15:24:18 / Dagboken / Kommentarer: 3
Jag har gjort en ny design - igen ;p Grön och "vårig", härligt!
♥ joline.

Regn o blåst. Blåst o regn.

Den:2009-01-12 Kl: 14:15:00 / Dagboken / Kommentarer: 0
Usch vad slapp jag är idag :p Får skylla på vädret som är lika trist idag, blåst och regn, och den inte allt för bra nattsömnen.
När jag kom hem från skolan hade jag fått den nya Hööks katalogen på posten, så tog den under armen och damp ner i soffan där jag suttit och bläddrat och drömt om fina grejer fram tills nu :) Och nu, blir det mat.

God morgon.

Den:2009-01-12 Kl: 08:22:09 / Dagboken / Kommentarer: 0
God morgon god morgon. Önskar att jag kunde skrva att jag är pigg som en lärka, men icke. Är trött som jag vet inte vad -.-' Inte en allt för jobbig skoldag idag som tur är, börjar 09.10 med samhäll, sen håltimma 10.10-12.15 och sen svenska 12.15-13.15, två lektioner med en onödig tvåtimmars håltimme emellan :p Mja.
Har drömt mardrömmar i natt så har inte sovit allt för bra, får lägga mig tidigt ikväll istället och ta igen missade sovtimmar ;p
Ha en bra dag.

Blåst och regn.

Den:2009-01-11 Kl: 19:29:08 / Dagboken / Kommentarer: 0
Usch vilket väder det har varit (är) idag :/ Regn o blåst, så nu är all snö borta igen. Tråkigt men.
Solero skötte sig iaf perfekt trots det pissiga vädret :) Vi jobbade ett pass på banan innan vi gick ut ev sväng, Robin o Charlie var med oss ut idag, det var mysigt :)
För övrigt så har jag skickat igäv ytterligare 100 bilder på framkallning, ska bli så kul när dom kommer, få pyssla lite :) Måste se om jag kan skramla ihop pengarna som behövs till en bok, fotohörn m.m ;p Förhoppningsvis är det inga problem :)

Blondie is back.

Den:2009-01-10 Kl: 21:21:13 / Dagboken / Kommentarer: 0
Vaknade med feber och halsont igår så jag orkade inte blogga på hela dagen. Och tidigare idasg när jag skulle logga in funkade det inte så därför har jag inte kunnat blogga idag heller. Har väl inte hänt så mycket att skriva om, har färgat håret så nu är jag blooond igen :p
Stallet imorgon!

Tidigare ej publicerade bilder...

Den:2009-01-08 Kl: 21:44:35 / Foto - Hästar / Kommentarer: 1




Foto; Jag

100 bilder på framkallning.

Den:2009-01-08 Kl: 17:52:13 / Dagboken / Kommentarer: 0
Efter en del krångel så är nu äntligen de 100 bilderna på uppladdning :) Längtar redan tills dom kommer. Vet inte om jag ska skaffa ett traditionellt fotoalbum och sätta dom i, eller och jag ska göra en fin klippbok med lite rolig text, härliga färger och lite pyssel... Blir nog en klippbok med fotohörn så man lätt kan ta loss bilden om man vill rama in den och så... En svart pärm med vita sidor vill jag ha :)
Ytterligare 100 bilder ska iväg på framkallning inom kort ;) hehe. Kul de här.

Today...

Den:2009-01-08 Kl: 16:36:09 / Dagboken / Kommentarer: 1
Skolan idag  alltså, inte kul :/ Men det är väl bara att uthärda. Fredag imorogn iaf, och det är bra. Förhoppningsvis kommer Robin, saknar honom massa massa massa <3
Håller på och väljer ut bilder som ska på framkallning, 100 st... Finns några att välja bland om man säger så ;p



Foto; Jag

Nattinatt*

Den:2009-01-07 Kl: 21:59:05 / Dagboken / Kommentarer: 0
Ledsen för den dåliga uppdateringen idag, har haft svin-ont i huvudet hela dagen så har inte orkat sitta nåt vid datorn :/ Imorgon är det som sagt dags för skola igen, börjar dagen 09.10 med svenska, sen samhäll, lunch och idrott. Dagen slutar 13.20 så det blir väl inte så fasligt jobbigt ändå...

Lill-syss har iaf fått en ny design av mig, klicka här om ni vill kika.


Ångest...

Den:2009-01-07 Kl: 11:35:49 / Dagboken / Kommentarer: 1
Imorgon börjar skolan igen, vilket betyder att det här är jullovets sista dag :S Jag får ångest.
Vart tog jullovet vägen?

Modesty, söt & rund :)

Den:2009-01-06 Kl: 20:48:37 / Foto - Hästar / Kommentarer: 0




Foto; Jag

Athena Brebro.

Den:2009-01-06 Kl: 20:43:43 / Foto - Hästar / Kommentarer: 1






Foto; Jag

En tur på egen hand.

Den:2009-01-06 Kl: 20:39:42 / Dagboken / Kommentarer: 0
Har varit en kanondag i stallet med Erica o Sofi idag. Även om inte ridturen började bäst, hehe ;) Erica o Sofi valde att gå med Yetno o Björn längs vägen innan vi kom in i skogen då dom inte har skor med brodd runtom och det är is på vägen. När vi slutligen kom till skogen så skulle Sofi slänga upp Erica i sadeln. Båda tog i av alla krafter vilket resulterade i att Erica damp ner på andra sidan, haha. Yetno var inte sen med att ta chansen att komma hem och satte av hemåt. Björn hakade snabbt på och plötsligt hade vi två oskodda hästar galopperandes på isväg hem till stallet. Lyckat. Jag tog mig av Solero som också ville iväg och så vardet bara att kuta efter dom båda rymlingarna :p Vi hittade dom hela och välbehållna hemma i stallet.
Blev ett ordentligt ridpass på banan istället för en tur i skogen idag. Solero gick bra och samarbetade fint :)

Nytt på sidan.

Den:2009-01-05 Kl: 22:12:21 / Dagboken / Kommentarer: 0
Gjorde en ny bloggdesign lite snabbt o enkelt. Inget avancerat, inga krusiduller. Bara enkelt o rent. Blev rätt nöjd ändå. Den får duga tills jag orkar göra en ny ordentligt. Tröttnade på det gråa så därför fick det bli en lite piggare bakgrundsfärg den här gången.
Gillar ni det?

I'm off.

Den:2009-01-05 Kl: 21:16:50 / Dagboken / Kommentarer: 0
Känner mig fortfarande väldigt off. Har inte riktigt haft tid o ork till att fixa er några bilder från dagens fotorunda, ska se om jag kan knåpa ihop något nu.
För övrigt gör jag just ingenting, har ätit potatisgratäng så är proppmätt... Imorgon blir det stallet igen ♥

Vissen.

Den:2009-01-05 Kl: 14:03:38 / Dagboken / Kommentarer: 1
Har varit ute i kylan o fotat lite, visar någon bild lite senare.

Fick sendrag i nacken igår när jag skulle sova, usch vad ont det gjorde! Har fortfarande ont efter det, vet inte vad det blev, har skit ont. Tror jag håller på och bli sjuk också, känner mig otroligt vissen... jäkla skit.

Time to sleep.

Den:2009-01-04 Kl: 23:27:38 / Dagboken / Kommentarer: 1
Börjar bli dags o leta sig till sängen. Måste försöka vända rätt dygnet nu, börjar ju skolan på torsdag :S Är det lika fint väder imorgon får det bli en promenad med kameran, hihi (: Älskar att fota!

Homepage updated.

Den:2009-01-04 Kl: 17:24:42 / Dagboken / Kommentarer: 3


Har uppdaterat hemsidan!


www.jolinesfoto.weebly.com ♥

Bilder från idag... ♥

Den:2009-01-04 Kl: 16:56:51 / Foto - Hästar / Kommentarer: 0










Foto; Robin Andersson

Kulan på bild.

Den:2009-01-04 Kl: 16:53:33 / Foto - Hästar / Kommentarer: 1


Foto; Jag

Förstår ni varför hon heter "KULAN"? ;p
Haha!

Härliga bilder.

Den:2009-01-04 Kl: 16:03:29 / Foto - Hästar / Kommentarer: 6







Foto; Robin Andersson

Perfekt dag!

Den:2009-01-04 Kl: 15:30:37 / Dagboken / Kommentarer: 0
Åh vilken underbart perfekt dag! :D Vaknade imorse och det var -20 grader ute. Stallet lockade inte allt för mycket just då, så väntade till kl tolv, då var det bara -16. Så då klädde vi på oss och åkte till stallet. Tog med mig kameran med det nya objektivet idag, har fortfarande ingen bra väska att förvara den i med eftersom Robin var med och kunde hålla den gick det bra. Fotade några bilder ute i hagen innan jag tog in Solero och sadlade honom för en ridtur. Började på fältet där Robin tog några härliga bilder på oss (ska visa er ;P) Charlie fick sitta en stund i sadeln med mig och verkade njuta i fulla drag. Inte det minsta rädd, inte ens när jag smackade igång Solero i lite lätt trav. Mys-vovve :)
När jag ridit på fältet ett tag gick vi sjövägen och det var kanon-mysigt :) Verkligen en perfekt dag med perfekt väder. Och F*N vad jag älskar mitt nya objektiv :D

Update, Lördag.

Den:2009-01-03 Kl: 21:08:18 / Dagboken / Kommentarer: 0
Sitter här i min nyinköpta tröja. Är lite stor o "pôsig" med s.k "fladdermusärm", är svart-grå randig (på höjden) men dock lite stickig, men jag gillar't :)
Imorgon ska jag till min Obo'y häst (han är ju brun-vit, mjölk o obo'y pulver = obo'y! - töntigt påhitt, jag vet ;p) saknar han massa  :) Ska bli mysigt o få snosa en stund, och sitta på hans välbekanta rygg. För övrigt så håller jag på och laddar upp lite bilder från nyår på bilddagboken, dock måste du vara inloggad för att kunna se dem.

Anyway, have a great evening ♥

Dagens shopping.

Den:2009-01-03 Kl: 15:49:59 / Joline shoppar / Kommentarer: 1
Blev Karlstad idag. Var inte lika mycket folk idag som förra helgen så vi kunde gå igenom affärerna smidigt o snabbt. Fick "bara" med mig en randig tröja från BikBok o ett par pumps från Sko Punkten. Robin fick sig dock destomer, det var tydligen han som hade shoppinglycka idag ;p År Charlie köpte vi ett nytt halsband o tandborstar + tandkräm. Bra o ha grejer.

Imorgon - stallet.

Cold!

Den:2009-01-02 Kl: 11:53:53 / Dagboken / Kommentarer: 1
Uschamej vad kallt det ska va :S Knappt så man orkar vara ute ju. Får hoppas att det blir lite mildare väder snart, typ -5 grader räcker, men -18?? Näääe, too much!
Får se om det blir Karlstad idag eller imorgon, det är nåt grejs med Robins bil som han måste försöka fixa först. Men lätt när det är så kallt eller inte :p

1 januari 2009.

Den:2009-01-01 Kl: 14:05:37 / Dagboken / Kommentarer: 0
Fest igår alltså med Robin, syss o hennes kompisar. Var riktigt roligt :) När vi kom hem i natt åt vi glass o fruktsallad med Charlie, det tyckte han var mumsigt :)
Ska hem till mamma o pappa sen en sväng, men åker tillbaka hit till Munkfors ikväll igen. Imorgon har vi funderingar på Karlstad, men vi får se...
Bilder från igår kommer vid ett annat tillfälle.

Hoppas ni har fått en bra start på det nya året, det har jag :)

Välkommen 2009!! 

RSS 2.0