Tännäs.

Den:2010-03-29 Kl: 12:38:48 / Dagboken / Kommentarer: 3
Vi har det superbra här uppe i Tännäs. Vädret är väl dock inte det bästa så det har inte blivit så mycke skoteråkning än. Ska snart åka in till funäsdalen och kika lite i affärer för att fördriva tiden. Har även gjort några armband som kommer upp på bloggen framöver :) tänkte bara uppdatera er lite, hörs snart igen! <3

Mot Tännäs!

Den:2010-03-26 Kl: 18:43:33 / Dagboken / Kommentarer: 4

Idag har jag målat, packat, handlat och fixat inför resan imorgon. Det som återstår nu är väl att bada och borsta Charlie så han blir ren o fin :) Ska duscha själv också och tänkte göra en hårinpackning och lägga en ansiktsmask. Bäst att ta hand om sig lite när man ska utsättas för fjäll-väder :) Förutom det blir det att äta tacos och mysa med familjen ikväll, kommer sakna dom ♥ (familje-sjuk som man är :p) Men en vecka går fort så jag är snart hemma igen! :)

Åker tidigt imorgon vid sju-tiden ungefär, är väl framme runt ett. Bloggar när jag får lust, kommer bara tänka på mig själv där uppe och vila. Behöver verkligen det, har varit mycke nu på sista tiden så jag har inte mått så bra. Kameran är med så kommer bjuda på lite bilder! :)

Ta hand om er. ♥






Några halvtaskiga, oredigerade bilder på finaste ♥


Charlie <3

Den:2010-03-25 Kl: 20:20:29 / Dagboken / Kommentarer: 3





Hihi, klippte öronen på Charlie härom kvällen. Vist blev han söööt? :D

Idag fyller pappsen år, så har fikat med lite gottigheter :) Har också varit och hämtat mina linser, lite knepigt att sätta in dom men jag lär mig nog snart :)

Imorgon är det praktik och när jag slutat ska jag hem och packa och fixa, åker till fjällen tidigt på lördag morgon. Vet inte riktigt hur det kommer bli med uppdateringen men jag ska göra mitt bästa! :)

Annars får ni ha det så bra så länge! <3


Studentklänning - CHECK!

Den:2010-03-24 Kl: 19:37:55 / Dagboken / Kommentarer: 1
Har köpt en studentklänning, wihi! :D Känner mig inte heeelt 100 med den, men jag gillar den absolut! Ska se dom andra två när dom kommer men det lutar åt den här :) Gillar dock en av dom som är på väg jätte mycket så kanske behåller båda så jag kan välja då :)


Studentklänningar.

Den:2010-03-23 Kl: 10:28:59 / Dagboken / Kommentarer: 1
Fick hem tre klänningar igår som var tänkta till studenten. Dom får åka tillbaka alla tre. Två var typ cremevita och det gillade jag inte, den tredje var ljusrosa. Dessutom passade dom inte  även fast jag hade tagit den minsta storleken :s Dom satt jätte fint på lillsyrran, vet inteom hon kanske ska ha någon av dom till sin avslutning? :)
Har en annan klänning på väg hem, men känner mig inte säker på den heller. Är "ballongmodell" och det gillar jag inte riktigt :s Men hittade en annan jätte fin igår som jag verkligen tyckte om, så har beställt den med. Det tråkiga är att dom klänningarna jag har på väg hem nu, har också min kompis Elin beställt :p Vi har råkat beställa lika! Inte kul :p Men vi får väl prova och se hur dom sitter och göra upp efter det, kan ju inte komma med likadan klänning ;p

Idag står plugg och målning på schemat :/ Blää.

I'm in love ♥

Den:2010-03-21 Kl: 15:05:07 / Joline vill ha / Kommentarer: 2



Jag är kär. ♥
Jag älskar den här klänningen!

Synd att den inte finns i vit, då hade jag lätt beställt den till studenten!


Igår - vår. Idag - vinter.

Den:2010-03-21 Kl: 12:48:56 / Dagboken / Kommentarer: 0
Senast igår var det vår. Solen värmde, vägarna var bara och fåglarna kvittrade. Nu är det nästintill snöoväder ute!!!! Fyyyy!

Lördag kväll.

Den:2010-03-20 Kl: 18:52:57 / Dagboken / Kommentarer: 0

Det var superhärligt att rida idag! Kunde verkligen slappna av och bara glömma allt annat. Verkligen vad jag behövde just nu. Solero får mig alltid att må bra :) ♥
Längtar tills vi åker till fjällen så jag bara kan vara...

Har precis fikat lite, tre-smak glass i strut med chokladsås, smaskigt värre! :) Ska strax fortsätta målandet i köket :/ Inte det roligaste sättet att fördriva en lördagskväll på tyvärr.

Btw, fick New Moon DVD:n förut!! :D (hade den ju innan, fast bränd. Nu har jag äkta varan ;D)


Besvikelse!

Den:2010-03-20 Kl: 10:45:24 / Dagboken / Kommentarer: 2



Från stylebystars.com

Fick hem den här klänningen igår, tänkt att ha till studenten.
FA-AN vilken besvikelse, ser inte alls ut som på bilden!! Fick vänta jätte länge på den, i över en månad, och så ser den inte ens ut så!! :( Så skickade tillbaka den och beställde några nya klänningar från ett annat ställe, får väl se om det är någon jag gillar.


H E L G .

Den:2010-03-19 Kl: 12:06:17 / Dagboken / Kommentarer: 1
HELG! :D
Ska jobba arslet av mig för att hinna färdigt med så mycket som möjligt i köket (nej, jag blir aldrig klar). Och imorgon har dom lovat en stor sol så då blir det nog en tur till stallet :) just nu regnar det så vi får väl se hur det blir med den saken, solern tycks vara långt borta...

Sjuk?

Den:2010-03-16 Kl: 21:11:13 / Dagboken / Kommentarer: 0
Blir nästan arg på mig själv för att jag la upp den fula "Efter-bilden" i inlägget nedan. Ser ju bara sur och... svullen (?) ut. Lovar att ta en ny bättre bild :) Men det blir inte idag och inte imorgon. Mår jätte dåligt, är illamående och har typ ont i hjärtat :s Mamma tror det beror på stress. Hoppas nästan det, men lillasyster o lillebror har haft magsjuka, och jag hade jätte ont i magen förut... :/ Så imorgon ska jag vara hemma och vila upp mig och bara göra sånt jag vill/orkar, inte tänka på allt jag borde göra. Nu ska jag fixa iordning för kvällen och krypa ner under täcket - helt ensam. Varken vovve eller pojkvän gör mig sällskap idag :(



Nyklippt.

Den:2010-03-16 Kl: 13:53:48 / Foto - Ego / Kommentarer: 4



Nyklippt.

Den första bilden är ju mer smickrande än den andra :p Håret ser finare ut där. Men frisören fönade ju håret på mig därför det är så rakt nu, så det blir bättre när mitt självfall är tillbaka :) Trivs inte i rakt hår!
Klippte iaf. raklugg igen som ni ser :)


The Twilight Saga - ECLIPSE trailer.

Den:2010-03-15 Kl: 17:49:04 / YouTube-klipp / Kommentarer: 2



I CAN'T WAIT! :D ♥
Måste läsa böckerna (igen) annars kommer jag inte orka vänta.

Har hört att dom funderar på o göra två filmer av den fjärde boken, det hoppas jag! Annars kommer dom ju strunta i att ta med skit mycke eftersom det är en såpass tjock bok.


Hoppsan vad lätt det kan gå...

Den:2010-03-15 Kl: 17:32:07 / Joline shoppar / Kommentarer: 0



Bild från hooks.se

Klickade in på Hööks och råkade se det här supersnygga setet, innehållande fleecetäcke, fleecelindor, grimma och grimskaft för endast 159kr. Gick att motstå? Knappast! Solero kommer bli såå fin ♥

Dock är min lilla "lista" på saker (läs: kläder) från H&M nu ännu längre bort än vad det var innan. Min plånbok ekar! Dessutom ska jag klippa mig imorgon. Fick panik på mitt slitna, torr och spröda hår förut så beställde tid och fick redan kl tolv imorgon :) Men jag vet inte om jag ska klippa lugg igen eller om jag ska spara ut den :s


I'm alive.

Den:2010-03-14 Kl: 20:58:58 / Dagboken / Kommentarer: 1
Hej på er :)
Dom senaste dagarna har jag gjort klart ett skolarbete i engelska och jobbat i köket här hemma. Nu är så gott som alla lådorna färdigmålade och två skåpluckor grundade, känns underbart! Kan äntligen se slutet på detta projekt :) Pappa måste sätta upp lite lister m.m. innan jag kan fortsätta så det hoppas jag att han gör imorgon. Åker till karlstad en sväng till morgonen för Robin ska hämta sitt pass, efter det ska jag fortsätta i köket. Har studiedag så är ledig heeela dagen :) Gott va?
Nu väntar duschen och mys, är helt slut i hela kroppen! Men nu har jag uppdaterat er lite iaf :) Kommer kanske upp lite bilder imorgon på köket! :)



Inget bloggande.

Den:2010-03-11 Kl: 15:53:29 / Dagboken / Kommentarer: 0
Har massor att göra så hinner inte spendera så mycket tid vid datorn = inget bloggande. Återkommer när jag har tid, lust och ork, blir kanske ett litet inlägg då och då.
Vet inte hur jag ska orka/hinna med allt men det är bara 16 dagar kvar tills vi åker till Tännäs och då får jag vila och må gott :)

Träning, pilatesboll.

Den:2010-03-09 Kl: 22:01:37 / Dagboken / Kommentarer: 0
Testade att träna lite med pilatesbollen förut, det var skit kul! :D Sjukt svårt att hitta balansen, körde inte särskillt seriöst förut men jäklar om jag inte har träningsvärk imorgon, det var jobbigt ;) Men som sagt - skit kul! Verkar som jag äntligen hittat en träningsform som passar mig! :) Det gillas!!

BodyButter och pilatesboll.

Den:2010-03-09 Kl: 19:04:41 / Dagboken / Kommentarer: 0

Slutade kl 11 idag och skulle ju egentligen hem o greje i köket, men blev med Robin till Karlstad istället för han skulle fixa nytt pass. När vi satt och precis hade börjat äta kommer Elin o Daniel gåendes så dom beställer mat dom mer och sitter vid oss. När vi ätit färdigt strosar vi runt i affärer. Jag köpte (okej, fick) en pilatesboll av Robin och köpte bodybutter (inte "äkta" från Bodyshop utan nån fake från ICA Maxi :p) då min hudlotion precis tagit slut och jag är så satans torr i huden nu så jag får snart panik! Hatar att vara torr! Men när jag kommer hem inser jag att jag inte kan använda den, för stark doft och dessutom började det klia av den, fick ta allergimedicin :s Så får köpa en ny.

Nej nu ska jag duscha och fixa lite, imorgon blir det Karlstad igen för att besöka universitetet :)


Ny vecka.

Den:2010-03-08 Kl: 18:30:33 / Dagboken / Kommentarer: 1
Seg dag, ont i huvudet och fryser. Har i princip legat i soffan hela eftermiddagen och kollat repriser på Top Model och Grey's Anatomy - favoritserierna <3
Nu ska jag gå och tvätta bort mascaran, enda sminket idag, och krypa i pyjamasbyxorna. Blir Familjen Annorlunda, Hollywood fruar och Pringles paprika chips ikväll :) (chips på en måndag - not good. Ska försöka ta tag i träningen! Igen.)

Imorgon börjar jag halv tio, vete inte när jag slutar men runt ett gissar jag. Då blir det att jobba i köket. På onsdag ska vi treor ner till Karlstad universitet och kika, kan va spännande :)

Aja, hörs! <3


Charlie älskar snö.

Den:2010-03-07 Kl: 17:17:09 / Foto - Djur / Kommentarer: 3


Nya armband!

Den:2010-03-07 Kl: 17:08:17 / Smycken by Joline / Kommentarer: 0



Nya armband på designbyjoline.blogg.se


Söndag - sista dagen på sportlovet.

Den:2010-03-07 Kl: 16:25:15 / Dagboken / Kommentarer: 0
Har varit några timmar i stallet med Erica. Var inte riktigt sugna på en ridtur så vi stannade inne i stallet och bara myste med hästarna och fixade åt kaninerna :) Känner mig ganska trött just nu, men ska fixa åt mina små kaninern med innan jag duschar. Är sista dagen på lovet så tar det nog ganska lugnt i eftermiddag. Gjorde två nya armband igår som jag ska fota och lägga upp, kanske gör något mer också :)
Funderar på att måla naglarna också - rosa :)

Sunshine.

Den:2010-03-06 Kl: 10:04:09 / Dagboken / Kommentarer: 2
Blev visst inget mer bloggande igår, finns risk för att det inte blir så värst mycket idag heller. Är superväder ute även idag så det är ju inte direkt datorn som lockar i första hand :p Och där har jag ingenting mer o skriva. ♥





Hittade en bild i systers mapp från västkusten 2004, rätt gammal alltså ;)
Men jag bjuder er på lite sommarfeeling!


Skridskor.

Den:2010-03-05 Kl: 12:03:12 / Dagboken / Kommentarer: 0
Lika fint väder idag och det tackar vi för :) Ska klä på mig och bege mig ut med pojkvän och lillebror för att åka skridskor. Efter det skulle det vara mysigt o grilla korv, vi får se ;)

Aja, vi hörs senare ♥

Fotoboken.

Den:2010-03-04 Kl: 18:10:07 / Dagboken / Kommentarer: 2






Typ såhär ser fotoboken ut. Den är mycket finare i verkligheten, var inte direkt seriös när jag tog bilderna, dessutom var det pissigt ljus.


Nytt i garderoben.

Den:2010-03-04 Kl: 17:29:43 / Joline shoppar / Kommentarer: 0

 

Svart topp m. snörning i ryggen - BikBok
Gröna, snygga (och sköna!) brallor - Gina Tricot

Skorna är inte nya.
(Och ni kan bortse från att golvlisten ser ut som ... Vi ska göra om i hallen)


Min nya underbara väska ♥

Den:2010-03-04 Kl: 17:24:56 / Joline shoppar / Kommentarer: 0









Det första jag såg när jag gick in i affären var denna underbara väska. Perfekt nu i vår/sommar!
Hon i kassan sa att den var ny för dagen och att jag var först med o köpa den, och att hon själv va riktigt sugen på den :)



Nervös pålle.

Den:2010-03-04 Kl: 14:59:10 / Dagboken / Kommentarer: 1
Blåser som attan idag så Solero var super nervös hela ridturen. Dessutom kom det två älgar och sprang så då blev han ännu mer rädd. Han skvatt när det föll snö från ett träd så han hoppade rakt in i ett träd och kras! så kom min fot i kläm :s Det värker ända upp i knäet men det verkar inte vara någon större fara som tur är.

Nu är jag väldigt hungrig så ska väl äta mat snart, blir makaroner, köttbullar o sås idag :) Gottit. Stackars pojkvännen har allergikänning så han sitter i soffan och ser ingenting ♥
Senare idag kommer bilder på resten av shoppingen från igår och bilder på min fotobok som kom förra veckan :)

Ridtur på G.

Den:2010-03-04 Kl: 10:49:38 / Dagboken / Kommentarer: 0
Ska snart åka till stallet och rida ut i det underbara vädret - härligt! :D
Hörs senare idag <3
 

Shopping!

Den:2010-03-03 Kl: 19:20:32 / Joline shoppar / Kommentarer: 0



Armband, fick av Robin, köpta på H&M.




Brukar inte vilja lägga upp bild på underkläder jag köper men äsch :p
Bustier (wow, fanns en som passade mins små boobies :D), en spets-bh och söta trosor med volanger :)
Allt från Lindex.

Köpte även ett par snygga brallor, en uuuuur fin väska och en snygg topp med typ snörning i ryggen, men det visar jag imorgon eller nåt så jag kan ta ordentliga bilder med kameran. Bilderna ovan tog jag med mobilen. Hade tänkt och köpa en stickad tröja från Gina Tricot också (den som visas på TV-reklamen just nu) Så snyggt med bara en bh under som syns lite! Men det gick sönder bara av att jag provade den, maskarna gick upp, så den struntade jag i.
Och så var jag på jakt efter ett par finfina jeans-shorts jag sett (och billiga!) men dom fanns bara i strl 38 o 44 :s För stora för min röv! :(

Men jag är nöjd med dagen! :) (dock inte min plånbok...)


Shopping imorgon och säsongspremiär!

Den:2010-03-02 Kl: 19:12:52 / Dagboken / Kommentarer: 3
Läsarantalet fortsätter att öka och öka, kul :) Men jag måste säga att ni är förjävla dåliga på o kommentera ;)
Har inget vettigt alls att skriva om just nu, än att imorgon blir det shopping i karlstad med Robin och säsongspremiär av Grey's Anatomy! :D ♥ Vad jag har längtat! Brukar nörda mig på eftermiddagarna och titta på alla repriser som går då ;) Så jäkla braa!

Nu är det dags för o få lite i magen, får nog visst bli en baguette :) Snart kommer Robin och hämtar mig och Charlie så åker vi till munkfors - världens jävla ände :p


Babbel...

Den:2010-03-02 Kl: 16:17:47 / Dagboken / Kommentarer: 1
Idag har jag hunnit med en del, jag har övningskört, Moa skulle till en kompis i Gustava, och så har jag packat iordning lite grejer eftersom jag ska till Robin ikväll, och nu har jag precis fixat burarna åt mina små kaniner. Där i mellan har jag även varit ute med Charlie och härnäst väntar duschen. Kanske ska kosta på mig o raka benen? Det var inte igår kan jag säga, haha ;)

Robin har varit i norge på arbetsintervju idag förresten och han fick jobbet :) För oss så blir det inte direkt någon skillnad, vi ses ju ändå bara på helgerna nu också. Känns skönt att han har fått jobb! :)

www.designbyjoline.blogg.se

Den:2010-03-02 Kl: 13:58:40 / Smycken by Joline / Kommentarer: 1



Glöm inte: designbyjoline.blogg.se


Min Charliefis ♥

Den:2010-03-02 Kl: 13:19:12 / Foto - Djur / Kommentarer: 0







Hoppas ni stannar!

Den:2010-03-02 Kl: 10:52:08 / Dagboken / Kommentarer: 0
Haha shit, besöksantalet ökar ju för varje dag, igår hade jag 39st fler besökare än i förregår ;) Hoppas ni stannar!

Har precis varit ute på morgonpromenaden med Charlie, börjar bli dags att ta sig lite frukost också känner jag, magen ropar :p

Visste ni detta om mig?

Den:2010-03-01 Kl: 13:51:34 / Dagboken / Kommentarer: 4
Tänkte göra som Caroline gjorde här i sist och berätta några saker ni (tror jag) inte vet om mig :) Hoppas det inte gör nåt Carro?

- Jag blev mobbad när jag var liten för att jag var så smal. Fick höra te.x "anorexiabarn", "lyktstolpen" m.m.
- För att dölja detta klädde jag mig i stora säckiga byxor fram till jag gick i åttan.
- När jag var tre år åt jag flugsvamp och fick äta flytande kol för att spy.
- När jag var elva år var jag med om en ridolycka, den kan fortfarande påverka mig och göra mig rädd/nervös när jag rider nya hästar, Solero är typ den enda hästen jag litar på.
- Jag var tre år när jag började rida på ridskola.
- Jag var nagelbitare tills jag var 13-14 år, då fick jag en 50-lapp av mamma för att sluta, lättmutad unge ;)
- När jag var mindre drömde jag om att bli författare och fick fin beröm av författaren Pia Hagman och var i kontakt med flera bokförlag som ville höra från mig när jag blev äldre. Jag har inte hört av mig än idag :p


Finns massa mer som ni säkert inte vet om mig, vill ni veta mer? :)

Livets måsten.

Den:2010-03-01 Kl: 13:02:03 / Dagboken / Kommentarer: 2
Igår var det extra många besökare här på bloggen, kul! :D Skrev bara ett kort och tråkigt inlägg igår men det lockade tydligen ;) Välkomna, välkomna alla nya besökare, hoppas ni stannar :)

Idag snöar det igen precis som alla andra dagar. Robin har jobbat precis som alla andra dagar så nu ligger han inne i sängen och sover. Jag hoppas att det inte snöar på onsdag för då hade jag tänkt o släpa med mig honom till karlstad, har planerat att sätta sprätt på en del av mina sparpengar - inte bra :p Men jag bara måste ha dom där shortsen, den där väskan, dom där snygga brallorna och kanske, kanske den där tröjan. Sen är det ju den där snygga bh:n och trosorna... Hehe ja, ni får se under veckan om jag kommer iväg till karlstad vad jag menar ;)

Skulle beställa hem vita converse häromdagen, men såklart var dom slut i strl. 36 överallt :( Har tänkt att titta efter dom i karlstad men det får vänta lite, kan ju ändå inte använda dom nu när dte är 10 meter snö ute :p

RSS 2.0