Duktiga jag.

Den:2008-02-28 Kl: 17:27:31 / Dagboken / Kommentarer: 0
Idag har jag varit duktig och plockat ihop överallt här hemma, har dammsugit och städat mitt rum :) Mamma blev glad när hon kom hem från jobbet.
Alldeles strax ska jag åka till älskling. Verkar som det ordnar upp sig för honom med jobb och allting nu också, det gör mig glad :) Nej nu måste jag sticka, ha det fint!

Jaa :p

Den:2008-02-27 Kl: 22:51:55 / Dagboken / Kommentarer: 0
Jag orkade inte hålla mig, har laddat upp några bilder från idag på bilddagboken, men laddar inte upp några här förräns imorgon, eller nåt ... :p

Natti!

stallet idag.

Den:2008-02-27 Kl: 21:51:29 / Dagboken / Kommentarer: 0
Ännu en fin dag i stallet :) Regnade lite när vi skrittade ut på Solero och Trolla, men det gick över och sedan kom solen fram. Idag har vi varit hela dagen i stallet Erica och jag, dom kom och hämtade mig runt tio imorse och vi kom hem vid halv sju igen ungefär.
Efter att vi skrittat Solero och Trolla hämtade vi in två andra leriga hästar, Didi och Yetno. Vi stod och pysslade riktigt länge med dom och fika lite innan vi sadlade och gav oss ut. Idag var Didi lite trött tror jag, bjöd inte fram riktigt, men det gick bra, vi hade en mysig tur :) (och som vanligt trodde Yetno att han är två, istället för arton år och dansade fram på bakbenen. Det går bara att skratta åt honom, han är ju knäpp :p)
När vi kom tillbaka till stallet undrade Karin om vi var mer ridsugna, och självklart svarade vi ja. Så då var det Björns och Maddes tur att få komma in och få sig en omgång rengöring och motion. Var riktigt mysigt att rida Björn, en riktig skogsluffar häst :) Vi jobbade dom ordentligt och dom fick ett ordentligt travar-pass, travade kort samlad trav långa sträckor, och Karin verkade mycket nöjd efteråt, precis vad dom små busarna behövde.
Förutom att ha ridit en massa idag har vi gjort det vanliga stallpysslet och myst med hundarna. Givetvis fotade vi men jag laddar upp bilderna imorgon.
Erica åkte hem för en liten stund sen och nu ska jag ringa min älskling :) Puss på er.

Vilken gillar ni bäst?

Den:2008-02-26 Kl: 15:05:37 / Foton / Kommentarer: 2
FÖRE:

image488



EFTER:

image492


Dagen.

Den:2008-02-26 Kl: 14:53:58 / Dagboken / Kommentarer: 0
Jaa, vad har jag gjort hittils idag? Inte ett piss :p Älskling är här <3 Latdag idag, bara slöa och mysa. Längtar till imorgon, ska nog ut och rida med Erica, ska tydligen bli rregn imorgon (som idag) men skit samma, vill rida ändå, och umgås med min bästaste vän :) Sånt tycker vi om.







Foto; Joline Danielsson ©


Kan det bli bättre?

Den:2008-02-26 Kl: 12:28:40 / Dagboken / Kommentarer: 2
Var en jätte härlig dag i stallet igår med Erica och Malin, så där perfekt som man önskar att alla stalldagar vore :) Först så skrittade vi ut på Solero (jag), Trolla (Malin) och Litta (Erica). Det gick jätte bra, det är så härligt att få sitta på Soleros rygg igen :)
Vi var ute i ca 30 min och efter att vi fått i oss lite mat hämtade vi in Didi, Björn och Yetno för att ta oss en mer ordentlig ridtur, vilket var mer än underbart.
Didi visade sig vara en jätte trevlig tjej som jag trivdes väldigt bra med. Lite större än Karins andra hästar som ligger runt 150 så det kändes lite maffigt att rida henne, men det kändes bra. Inte alls tung och seg utan bjöd fram fint och lyssnade bra. Henne rider jag gärna igen, vilket nog blir redan imorgon :)

På min bilddagbok så har jag laddat upp några fler bilder från igår (kika på 25-26 februari så hittar ni dom).



image488

Foto: Joline Danielsson ©


image489

Foto: Joline Danielsson ©


LYCKLIG :D

Den:2008-02-24 Kl: 17:36:23 / Dagboken / Kommentarer: 0
Vet ni vad jag gjorde idag? Jag red Solero för första gången på mycket länge :D Lyckan är total. Idag tyckte Karin att det var dags att se hur långt i läkningen av skadorna han har kommit.
Så jag fick sätta mig upp på hans varma rygg, och han reagerade inte det minsta. Så jag och Erica skrittade ut på en kort tur med Solero och Trolla, och båda var hyperpigga. Trolla är ju också ur kondition eftersom hon har gått med fölen sedan i maj men det är även dags för henne att komma igång nu.
Solero försökte trava och han slängde med huvudet, försökte bocka lite. Han var så glad :) Båda öronen spetsade rakt fram hela tiden. Och själv satt jag med ett leénde från öra till öra på hans välkända rygg, det kändes som att komma hem. Åååh!! :D :D
Så nu ska jag och Erica börja skritta igång dom, jag Solero och hon Trolla :)

Pratade med Karin sen efteråt, då sa hon att hon skulle försöka få honom triangelmärkt (vilket också Madde, Soleros mamma är) och om han blir helt återställd och han fungera 100% i verksamheten har hon kvar honom, annars säljer hon honom. "I så fall släpper jag honom till ett mycket billigt pris till en lätt ryttare som är väldigt rätt för honom, då har du chansen att köpa honom. Jag vet ju hur speciell han är för dig" sa hon :D Wihiiiiii! Min, min, min!
Hon sa även att det är bättre om han kommer till någon som kan tänka sig att rida honom efter det han håller för, lättare ridning fem dagar i veckan ungefär, än att han ska gå någonstans som sällskapshäst, för det skulle han inte trivas med. Bara dom här månaderna när han har varit skadad så har man sett på honom vad mycket han har saknat att få följa med ut.

HIHI :D <3



image487


SOLERO <3
Foto; Joline Danielsson © (sommaren -07)


Hej allihop.

Den:2008-02-22 Kl: 15:56:31 / Dagboken / Kommentarer: 1
Slutade tidigare idag, gjorde klart min mapp på bilden och sen fick jag gå :) Mycket skönt. Och nu har vi en hel veckas ledighet, det uppskattas verkligen. Ska bli skönt att få sova ut.
Lite senare åker jag ner till Robin, vi kommer hem imorgon kväll någongång kan jag tro. Kikar på Melodifestivlaen med familjen o så ;p Lite mys.
Ikväll ska vi mysa själv, bara han och jag ^^ Kika film, äta mat och gottgott. Ja, ha en fin fredagskväll! <3

Ganska tråkig dag.

Den:2008-02-21 Kl: 19:19:30 / Dagboken / Kommentarer: 0
Okej, jag erkänner, jag har ännu inte lyckats öppna matteböckerna, har inte ens ägnat dom en blick. Råkade fastna i soffan framför Grey's Anatomy (I like a lot!) och har bara skuffat runt här hemma och inte gjort ett smack. Mycket trevligt.
Men kan lova att jag kommer råplugga lite senare (eller jaa, göra några tal iaf) för min Bästa <3 är på väg och han ska hjälpa mig ^^ Mycket braa.

Nej nu ska jag koka mig lite makaroner, puss på er små gurkor*

Nu är den på plats.

Den:2008-02-21 Kl: 17:30:49 / Dagboken / Kommentarer: 0
Nu har jag suttit och pillat lite i Photoshop med en header, vet inte om jag är sådär jätte nöjd med resutatet, men den får duga tills jag har andra bilder att jobba med.
Men jag måste medge att jag gillar den där smile-bilden något, den är lite frän tycker jag ;p Inte för att jag har ett vackert leénde men.. Ja. Lite små-frän.
Nej nu ska jag försöka mig på matten tror jag. Önska mig lycka till ;p

Same pic. again.

Den:2008-02-21 Kl: 17:05:27 / Foton / Kommentarer: 0
Smma bild, fast lite annan redigering.


image485


Vilken gillar ni bäst?


You make me smile.

Den:2008-02-21 Kl: 16:57:01 / Foton / Kommentarer: 0


image484


Foto; Joline Danielsson ©


Snart sportlov :)

Den:2008-02-21 Kl: 16:45:37 / Dagboken / Kommentarer: 0
Jaa gott folk, har väl inget speciellt att skriva idag heller :p Gjorde ungefär samma saker idag på praktiken som igår, fick dock sluta en timme tidigare och nu sitter jag här nyduschad o fräsch - skönt :)
Ska väl försöka få tummen ur o plugga lite matte sen och försöka fixa headern, har dock inga bilder just nu som jag vill använda mig av så jag kanske väntar ett tag till. aja, vi får se.

Praktiken idag.

Den:2008-02-20 Kl: 16:47:19 / Dagboken / Kommentarer: 0
Är helt slut, har varit fullt upp på praktiken idag. Vi har bredspacklat en hel jävla vägg, inte en centimeter på den som inte är täckt med spackel, sen spacklade vi igen ojämnheter på en annan vägg, tvättade dessa väggar innan och petade upp all lös färg. Sen har vi hjälpt till o röja ur källaren och gjort en annan massa grejs. Imorgon är en ny dag på praktiken, hoppas vi har lika fullt upp då, så dryg o bara sitta o vänta på att klockan ska gå.
Så nu har jag precis duschat och sitter och väntar på min älskling :) Fick ju sova utan honom i natt, inte bra. Men i natt blir det som det ska igen, vi två tillsammans. <33
Egentligen är det sjukt hur beroende man kan bli av någon annan människa... Men jag klagar inte ;p Nej nu dör jag snart av hunger, ska fixa iordning något att äta. Pusshej

Foto av mig, förra året någongång.

Den:2008-02-19 Kl: 20:13:22 / Foton / Kommentarer: 2


image483

Nailpolish

Den:2008-02-19 Kl: 19:37:00 / Dagboken / Kommentarer: 0




image480


Något som blir härligt på bild är väl ändå nagellack, håll med mig :)



Mjaa?

Den:2008-02-19 Kl: 16:02:40 / Dagboken / Kommentarer: 3
Det är Byn på lördag, ska man dit? Jag vet inte.

Grååt!

Den:2008-02-19 Kl: 15:04:58 / Dagboken / Kommentarer: 5
Flickor, jag saknar er! Någon mer än jag som tycker att det börjar bli dags för ännu en tjejkväll? Sportlovet?

Sjuk idag.

Den:2008-02-19 Kl: 14:58:07 / Dagboken / Kommentarer: 0
Usch, idag är jag hemma från skolan. Illamåendet var fortfarande kvar när jag vaknade imorse och jag mådde lite allmänt dåligt. Så jag kröp ner under täcket igen där min Robin låg och sov.
Mår fortfarande inte bra men illamåendet är borta iaf - skönt. Har läst lite och ska sätta mig med matten efter att jag har ätit. Får göra provet på fredag eller nåt ist. Imorgon och på torsdag är det praktik.

Orden räcker inte till.

Den:2008-02-19 Kl: 14:48:23 / Dagboken / Kommentarer: 2

image479


Bläsch

Den:2008-02-18 Kl: 18:32:44 / Dagboken / Kommentarer: 0
Uuuh va illa jag mår! :S Har legat och sovit en stund i soffan, duschade för en stund sen också för o känna mig lite piggare.
Nu ska jag krypa ner i soffan igen, läsa lite tills Robin kommer. Han ska hjälpa mig med matten, har prov imorgon. Har jag något smittsamt så är han redan smittad, så det lär inte spela någon roll.. Aja, ciao!

Robin Andersson <3


^^ <3

Den:2008-02-18 Kl: 14:51:57 / Dagboken / Kommentarer: 0

Ja då var det måndag idag då, helgerna går allt för fort. Men ska uthärda denna vecka och sedan njuta av det 1-veckans långa (korta) sportlovet.
Har varit med älsklingen även denna helg :) Så mys med dig ^^ På lördan var vi till Vålberg och firade hans systerson Alvin som fyllde ett år. De där ungarna är för söta alltså :)



Usch, jag tro jag håller på och bli sjuk. Har haft ont i magen i helgen och frusit som fan. Och idag mår jag illa och har ont i magen. Kanske är magsjuka? Det går ju nu... USCH! :S

Ha en bra helg allihop :)

Den:2008-02-15 Kl: 16:18:08 / Dagboken / Kommentarer: 0
Har nyss kommit hem från ksolan typ. Ska äta lite mat och sen åker jag ner till Robin. Blev inge stallet idag :/ Men men...
Imorgon ska vi åka ner till Robins syster o fira Alvin som fyller 1 år :) Hihi. Jaa, vet inte när jag kommer hem igen. På söndag är jag och Erica lediga från ridlektionerna, Karin skrev det. Jaja, ha en fin helg! <3

Robin <3

Den:2008-02-14 Kl: 18:53:50 / Dagboken / Kommentarer: 0

image478



Everything I do, I do it for you.

Den:2008-02-14 Kl: 18:49:25 / Dagboken / Kommentarer: 2
Jag är väldigt, ruskigt trött och har lite småtråkigt. Sitter och väntar på att Robin ska komma, han har varit borta för länge nu :P Sen imorse.
Ska rida imorgon efter skolan, slutar visserligen fyra så det hinner väl börja skymma innan jag kommer ut men strunt samma, är så länge sen jag red (om man bortser från den lilla skritturen på Gullan i söndags) så nu ska jag banne mig göra det ändå. Har inte ridit sen den 3 januari :O Shit...

Mjum mjum mjum...

Den:2008-02-14 Kl: 16:18:28 / Dagboken / Kommentarer: 0
Haha oj, jäklar vad stor bilden blev :P

För er som inte sett det så blev det så här med lugg.

Den:2008-02-14 Kl: 16:17:13 / Dagboken / Kommentarer: 0


image477


Lite babbel...

Den:2008-02-11 Kl: 19:51:59 / Dagboken / Kommentarer: 5
Johanna var med en sväng till stallet igår, var roligt att träffa dig igen :) Var så länge sen.
Hade lektionerna som vanligt igår, en tjej trillade av men det gick bra med henne, fick lite ont i ryggen. Men så är det när man rider utan säkerhetsväst, mycket onödigt.
Red Gullan för sista gången igår, hon åker till en tjej i Kristinehamn till helgen för att motioneras ordentligt och gå ner i vikt fram till i sommar då hon ska betäckas med Peters hingst.
Red barbacka igår, så härligt :) Inte ofta jag gör det. Kommer saknar lilla Gullan, hon är ju trotsallt Gullan. Hon är som hon är, men ändå så go :)

Gillar fortfarande inte luggen, är nog för att den är lite tunnare än jag haft förut som gör att jag stör mig.. Jag vet inte, kanske blir bättre.

Får sova själv i natt också :( Usch, det tycker jag inte om. För jag vill vara med min Robin hela tiden, då mår jag som bäst :) <3

Nej nu ska jag plocka undan lite, och sen duscha.

XOX

Ny klippt.

Den:2008-02-11 Kl: 17:23:49 / Dagboken / Kommentarer: 0
Jag har klippt mig, luggen blev ful :( Blä.

Helgen.

Den:2008-02-10 Kl: 18:24:42 / Dagboken / Kommentarer: 5
Gud vad dålig jag är på att uppdatera, spreciellt på helgerna. Ber om ursäkt.

Massa mys med min pojke i helgen ^^ Äckel-Örjan var också med en sväng och jag vågade klappa honom liite, hihi. Han fick t.om vara med o duscha, stolt över mig själv, hehe ;P

Igår var vi ute och gick, solen sken och det var jätte härligt väder. Det enda vi saknade var våran framtida "popcorns-hund" hihi (en Bichon frisé då Robin är allergisk).
Sen senare igår på eftermiddagen tog vi oss en till promenad, fast ut på stan. Köpte oss lite gottgott, hehe ;P Nej jag orkar inte berätta allt vi har gjort i helgen, det vanliga typ.


Och vet ni en sak? Mamma och pappa säger JA till Tännäs, ska bara ta ledigt från skolan nu så är allting klart sen ^^ Åker veckan innan påsklovet, får alltså två veckors påsklov kan man säga, fan va nice :D


image476

Örjan :P

Tjohej!

Den:2008-02-07 Kl: 16:20:59 / Dagboken / Kommentarer: 1
Ja då var det helg då :D Är ju Rally-fredag imorgon så vi är lediga, och jag klagar inte :) Ska bli skönt att få sova, är hur trött som helst. Sova med älskling ^^ <3
Ska strax hoppa in i duschen och fräscha till mig ordentligt, har varit på praktik så jag är svettig och allmänt äcklig :P Sen ikväll tar jag bussen till Munkfors :) Mys, mys.

:)

Den:2008-02-06 Kl: 16:09:03 / Dagboken / Kommentarer: 3
Igår kom älsklingen och hämtade mig efter skolan, så åkte vi hem och han räknade i min mattebok (frivilligt), hur många tal som helst :P Duktig du. Jag satt och fixade med mina teckningar, köpte plastfickor och fick lite ordning i pärmen igen.
Sen vid sju åkte jag och tränade en timme, skönt. Sen åt vi lite, jag duschade och vi myste framför TV:n, sen gick vi och la oss.

Du är så underbar <3

Föräldramöte ikväll - orka -.-'

Och någon bild.

Den:2008-02-04 Kl: 15:31:47 / Foton / Kommentarer: 4
Bilderna är snodda från Sofie :)












Helgen i text.

Den:2008-02-04 Kl: 15:25:39 / Dagboken / Kommentarer: 0
Jag är ledsen för den dåliga uppdateringn, har inte riktigt hunnit med i mellan svängarna :P Ska försöka sammanfatta helgen lite kort.

Fredag: Åkte ut på stan med mamma och Andréa efter skolan och handladew lite. Köpte en ljusbrun/mörkblond hårfärg då jag tänkte ta steget till att bli mörkare i håret. Men så upptäckte jag att klockan var mycket och jag skulle åka med bussen till Robin. Blev till att åka hem, springa in efter väskan och gasa iväg till bussen. Hann i god tid :) Kom till Munkfors och vi åkte hem till Robins föräldrar och åt mat, Tacos - mumma ^^ Sen åkte vi hem till lägenheten igen och tittade på en film, den var skitdålig :P
Var på väg att typ lägga oss men efter lite om och men kom vi fram till att sova hemma hos mig istället då Robin skulle upp och jobba vid sex på morgonen. Så vi åkte hem till mig, la oss typ direkt.

Lördag: På lördag bestämde jag mig efter flera avrådningar att skippa den mörkare färgen till håret och åkte och köpte blondering istället, gjorde fler slingor och blev en nyans blondare :P ("Mitt rätt jag" som mina kära vänner sa :P)
Sminkade mig och grejer och sen skjutsade Robin mig, Elin och Daniel på förfest där dom andra flicksen och grabbarna var.
Robin åkte hem till mig igen och var med dom andra i familjen, han kunde inte bli med ut för han skulle jobba på natten.
Var verkligen inte festsugen över huvudtaget och ville bara hem, var trött och allmänt sleten. Så när de andra åkte iväg till Byn gick jag hem igen, skulle inte ha orkat en hel kväll i Byn. Förlåt flicks!
Kom hem och kröp ner brevid Robin i soffan, kikade lite på TV innan vi gick och la oss :)

Söndag: Skulle egentligen till stallet men skippade även det, fortfarande trött och det värkte i mina vader, vet inte vad jag har gjort, känns som vad-musklerna har tullat ihop sig till en stor knu, gör skit ont, i bägge benen också givetvis :P
Jag och Robin myste till det med latt feta oss i glass, chips och godis. tittade på "Alvin och gänget", skitbra :D Haha, klockren film.

Jaa, det är väl typ jag har gjort. Och vet ni, ända sedan i onsdags har jag inte behövt sova själv utan har fått sova med min älskling ^^ (att han snor allt täcke och tar upp all plats förlåter jag, hihi) Kommer kännas tomt att sova själv i kväll :'/

Aja, hoppas ni hade en fin helg :)

Skolan

Den:2008-02-01 Kl: 13:28:32 / Dagboken / Kommentarer: 1
Hejsan hoppsan. Sitter i datasalen i skolan, har bild i två timmar nu sen slutar vi. Ska hem och greja lite. Sen åker jag väl till Robin. Antar att jag updaterar innan jag åker. Puss

RSS 2.0