Two weeks ago.

Den:2010-09-29 Kl: 15:24:25 / Dagboken / Kommentarer: 0
Har varit lite dött med uppdatering i två veckor. Har varit sjuk och haft en del att stå i men nu ska jag försöka komma tillbaka lite :)
Igår red jag och Solero lektion för Jorunn, superkul och supernyttigt! Vi gick igenom en massa bra grejer och jag fick tips på övningar som ska få Solero mjukare och lydigare (hehe, lydighet är kanske inte hans starkaste sida inom ridning). Ska ta med mig dessa övningar ut i skogen också så det inte bara blir skogsridning rakt fram hela tiden. Har även klättrat och jobbat mycket i backar dom senaste två veckorna.

Nej ni, nu ska jag åka till Karlstad en sväng, måste handla lite grejer (bl.a en kortare sadelgjord åt min tjockishäst som inte är så tjockis längre :) Han är i svinfin form!) Vi hörs <3

Allroundsadel - SVART eller BRUN?

Den:2010-09-14 Kl: 20:36:21 / Häst & ryttar utrustning / Kommentarer: 10



(Har inte tänkt mig denna sadel, bara ett exempel!!)


Har bestämt mig för att köpa en engelsk allroundsadel inom kort och jag har ju tänkt mig en svart. Men så diskuterade jag och Jorunn lite förut och hon tycker absolut en brun eftersom jag redan har en svart (bomlös) sadel och för att Solero är rödbrun så det skulle matcha fint tycker hon. Så vad tycker ni - svart eller brun?
Finns ju så många olika bruna nyanser att välja bland... Länka gärna till en brun modell som ni tycker skulle passa! :)

Köper jag en brun sadel måste jag ju köpa nytt träns + tyglar på kuppen, matchar ju inte med svart ;)


Mamma Mia!

Den:2010-09-13 Kl: 16:48:36 / YouTube-klipp / Kommentarer: 1



Ett favoritklipp ur "Mamma Mia!"


Såg lite på Mamma Mia! igår efter Pirates of the Caribbean. Vilken härig film det är, man bli alldeles varm och glad av den :) Ska nog se hela ikväll om jag hinner.

Nu ska jag snart åka bort till stallet en sväng :)


Pirates of the Caribbean.

Den:2010-09-12 Kl: 18:54:31 / Dagboken / Kommentarer: 2
När jag var bort till Solero förut upptäckte jag att han hade lyckats trampa av sig ena fram skon, hur kul? Men Robin hittade den som tur var och Pär var snäll och kom på en gång och slog fast den igen :) Så ridningen blir inte lidande som tur är.
Har precis duschat nu och ska strax krypa upp i soffan bredvid pojkvännen med en stooor skål glass, choklad och coca-cola och titta på Pirates of the Caribbean - Vid världens ände. Gör ett bekännande och erkänner att jag inte sett dom filmerna förut, såg första i fredags, andra igår och jag är helt fast! :) Jäklar vad bra! Är likadant med Sagan om ringen, har aldrig sett dom heller :p





Finns det någon bättre skådespelare än Johnny Depp?? Förmodligen inte.


Fredag.

Den:2010-09-10 Kl: 19:00:41 / Foto - Hästar / Kommentarer: 2

Jag är lika trött idag som alla andra dagar den här veckan men jag gav mig fanken på att rida idag. Så det blev en kort och mysig skritt tur, alltid något. När jag ridit ett tag fick Robin sitta upp. Det är tredje gången han rider, men första gången på Solero. Gick superbra :)
Nu ska jag kika på Simpsons med bror, senare blir det Idol :)










Shit vad sminkad jag ser ut att vara runt ögonen! Men det var jag inte.





Robin på hästryggen :)



Visst har jag blivit generös med bilder? :)


Två foton.

Den:2010-09-09 Kl: 18:37:35 / Foto - Hästar / Kommentarer: 3



Finaste ♥
Nu går hästarna dom sista dagarna på bete för den här sommaren. Fotot är taget på vägen från stallet till sommarbetet.





Haha, försökte ta en sötbild men det blev en fulbild.


Mobilfoton.


TRÖTT. Nu - stallet.

Den:2010-09-09 Kl: 15:53:53 / Dagboken / Kommentarer: 0
Jag är så trött att det inte går att beskriva. Har varit det hela jäkla veckan. Beror mycket på den förbannade mensvärken jag har :/ Igår efter jobbet sov jag flera timmar i soffan, ända till kl åtta. Kollade på Idol och masade sen iväg till sängen där jag däckade och sov hela natten och var helt död imorse. Skulle kunna sova minst lika mycket idag men det vill jag inte. Ska åka bort till prinsen som går i hagen och väntar på mig och mysa ett tag. Skippar ridnngen idag - igen. Har inte ridit på hela veckan :/ Men Julia (min medryttare) red igår så lite har han fått röra på sig iaf. Har verkligen inte haft ork.


Yetno.

Den:2010-09-07 Kl: 19:54:52 / Foto - Hästar / Kommentarer: 3

Jag ville bara berätta för er att Yetno, den vackra vita arabfjanten som ofta stått modell framför min kamera har axlat sina änglavingar och begett sig med sina pulserande arabådror till himlen. Han är saknad av många, inte minst hans älskade Erica, dom hade något speciellt, det kunde vem som helst se. Jag är glad att jag fick träffa denna vackra häst och lära känna honom och jag kommer sakna honom. Mycket.


















VILA I FRID, YETNO ♥


Några bilder.

Den:2010-09-07 Kl: 16:32:06 / Dagboken / Kommentarer: 2

Bjuder på ett gäng med bilder, samtliga är tagna med min mobilkamera, därav den inge vidare kvalitén.




Min vackra häst ♥




Min vackra häst och Erica :)




Ett litet skutt :)




Jag och Solero skuttade lite också.



Snygga benskydd.

Den:2010-09-06 Kl: 21:33:20 / Häst & ryttar utrustning / Kommentarer: 0



Mamma ska till lillasyster i Karlstad imorgon så då ska hon passa på att gå in på Hööks och köpa dom här benskydden åt mig, snygga va? :) Kommer matcha min sadelpad finfint. Har kikat på bebisblå benskydd ett tag men jag insåg att dom här var snyggare :)

För övrigt så har jag varit hemma från jobbet idag. Har legat i soffan med magont hela jäkla dagen - inte kul. Hade tänkt ladda upp lite bilder från när Erica och jag red på ridbanan igår men jag har inte orkat. Ska försöka göra det imorgon, nu ska jag i sängs. God natt!


Blödande sår.

Den:2010-09-05 Kl: 10:48:08 / Dagboken / Kommentarer: 0
Idag blev jag väckt kl nio av att Jorunn ringde. Jag har sett ett par dagar att Solero haft som torkad lera på båda frambenen som inte gick att tvätta eller borsta bort, men inte tänkt så mycket mer på det. Så idag när Jorunn skulle ge hästarna morgonhö såg hon att han blödde, då har han lyckats skrapa bort det där som antagligen var sårskorpor och inte lera. Så det var bara att kliva upp, hoppa i stallkläderna och åka bort och rengöra såren med jodopax. Det blödde ganska rejält men såg värre ut än vad det var. Ska tvätta en gång till senare idag.

Snygg höstjacka.

Den:2010-09-03 Kl: 22:05:06 / Joline vill ha / Kommentarer: 2



Ska nog köpa den här snygga jackan när nästa lön kommer :) ♥ Den är snyggare i verkligheten, ser lite plastig ut på bilden.

(EJ äkta päls!!)


Inga foton, tyvärr.

Den:2010-09-03 Kl: 22:00:59 / Joline shoppar / Kommentarer: 0

Blev inga foton idag tyvärr, tar med kameran till stallet imorgon istället :)
Red en härlig tur i skogen idag och det var sånt härligt väder som jag hoppats på :) Hittade en perfekt hopp-stock i skogen så den skuttade vi över några gånger utan några missöden (brukar ju sluta med att jag trillar av när vi hoppar så) När jag va färdig i stallet åkte jag och pojkvännen till Karlstad. Köpte lite presenter till Charlie som fyller två år imorgon ♥ Till mig själv köpte jag en scarf och en gosig halsduk :) Köpte även en tröja och ramar åt lillasyster som hon ville ha. Ibland får man vara snäll :)



Köpte ungefär en sån här scarf, är nästan likadan.




En "rund" halsduk, som sitter ihop liksom.


Västerås i en vecka,

Den:2010-09-02 Kl: 20:50:51 / Dagboken / Kommentarer: 4
PUH! Är äntligen hemma igen efter en jobbvecka i Västerås. Åkte tidigt på måndag morgon och kom hem nu ikväll. Företaget jag jobbar för har ett dotterbolag i Västerås som behövde några extra målare, så jag, Elin och Simon fick åka dit. Vi jobbade 07.00-18.00 varje dag så känner mig helt färdig. Imorgon ska jag soova! Och jag hoppas på lika fint höstväder som idag för jag har planerat en låång ridtur :) ♥ Har saknat min fishäst otroligt mycket!! (och Robin, Charlie, mamma... ja, alla!)
Nu är ni uppdaterade om läget, tar ev. med mig kameran (det var väl på tiden?) till stallet imorgon så då kommer det upp bilder :)

RSS 2.0