GOTT NYTT ÅR ♥

Den:2009-12-31 Kl: 13:31:04 / Dagboken / Kommentarer: 1

GOTT NYTT ÅR!! ♥

Jag vet ännu inte hur kvällen kommer spenderas, men förhoppningsvis blir det roligt med pojkvännen och vännerna :) Hoppas ni får en trevlig start på det nya året med dom ni tycker om.


Tack för igår :)

Den:2009-12-26 Kl: 14:27:25 / Dagboken / Kommentarer: 2
Det var en galen kväll igår, grymt kul! :D Tack för det :) <3

Charlie är överlycklig för att det har kommit (KOMMER!) sjukt mycket snö, han älskar det! Springer och skuttar i lös-snön och gömmer ansiktet så bara öronen ligger på "ytan", sööto :)
Robin är och jobbar - igen. Han fcik åka iväg halv sex till tio imorse och ploga, kl ett fick han åka igen, så får väl se när han dyker upp.
Nu väntas det mat, kommer sitta fint i magen de :)

GOD JUL! ♥

Den:2009-12-25 Kl: 11:58:35 / Dagboken / Kommentarer: 0
GOD JUL på er, hade ni en fin dag igår? Det hade jag :)
Fick det mesta som jag önskade mig: ridskor, ridvantar, en jacka, en väska, BaByliss I curl (locktång), ridbyxor m.m. Toppen! :D
Idag tog jag sovmorgon och sov ut ordentligt, vaknade dock med ett munsår, resultatet av all stress antar jag :( Inte kul.

Igår kväll hade vi roligt alla i familjen (och älskling ♥) med David's Nintendo Wii som han fick i julklapp :D Störtkul!

Denna kväll bjuder på utgång med flickorna, vi ska ha en rolig kväll :)

Du är min stora dröm <3

Den:2009-12-21 Kl: 22:09:24 / Foto - Hästar / Kommentarer: 0

(Mobilbilder. Foto: mamma)


Projektarbete.

Den:2009-12-17 Kl: 18:32:15 / Dagboken / Kommentarer: 4
Idag har jag (och mamma, tack för hjälpen! <3) varit duktiga. Jag har jobbat med projekterbetet från halv nio imorse tills nu. Mamma har hjälpt mig att riva tapeter.
Eftersom jag glömt mina spacklar på praktiken/nya skolan så fick jag bredspackla med pappas gamla spackel från medeltiden någongång och en tapetspade. Man får inte vara bet ;) Det är inget jag rekomenderar andra, haha. Men det blev ju bra iaf, det är det viktigaste :)

Ligger i soffan nu med datorn på magen. Mamma kom precis hem från affärn och hon hade köpt med en liten coca-cola, två tuttifruttiaskar, två zoo-askar, två pimpim-askar och två kitkat för att "jag varit så duktig" :) Hihi.

Snö!

Den:2009-12-14 Kl: 13:26:08 / Dagboken / Kommentarer: 1
Tog mig sovmorgon idag. Hade egentligen svenska kl tio, därefter håltimme fram till tio i två. Så jag skippade svenskan och sov ut istället, det var skönt.

Det har snöat hela dagen, och jag hoppas verkligen att den ligger kvar så vi får en vit jul! :) Imorgon åker jag nog till stallet, är hel ledig så. Är sugen på en galopp i snön, och jag är ganska säker på att Solero håller med mig ;)

Sleten!

Den:2009-12-13 Kl: 16:10:35 / Dagboken / Kommentarer: 0
Jag är trööööött. Har varit seg hela helgen. Jag klarade av lussevakan (åkte hem och sov ett tag, hehe) och luciatåget, grattis till mig! :) Är inte ås bra på att fullfölja saker jag tar mig för, men det gjorde jag :)

Har grejat lite i köket med projektarbetet, annars har jag inte gjort nåt idag. Ska snart äta glass :) Nej uh orakr inte skriva, hörs när vi hörs. <3

Snart lucia..

Den:2009-12-08 Kl: 21:27:45 / Dagboken / Kommentarer: 3
Jag är trött. Har mycket att göra, vet inte hur jag ska hinna allt :s Och alla jäkla lucia-träningar.. Usch :p
På torsdag är det lusse-vaka också, bara jag som inte ser det roliga i att vara vaken en hel natt?? :P Shit vad tråkig jag lät... Men jag klarar inte att vara vaken en hel natt, måste sova annars är jag ett tickande monster som kan explodera när som helst dom närmaste veckorna, och det har jag inte riktigt lust med. Är en människa som behöver sömn.

Fick iaf. soft focus-filtret idag som jag vann :) Har inte hunnit testa det än, får se när jag får tid med det.

Andra advent.

Den:2009-12-06 Kl: 11:25:16 / Dagboken / Kommentarer: 2
Sitter här och funderar på vad man ska göra idag? Väntar på att Robin ska vakna, den lilla sjusovaren ligger fortfarande inne i sängen och snusar... :) Charlie var vaken med dig för en stund sen, men han har försvunnit så jag misstänker att han har kurat ihop sig under täcket igen han också.

2 år av kärlek ♥

Den:2009-12-05 Kl: 10:28:53 / Dagboken / Kommentarer: 12 år med världens underbaraste Robin idag! ♥
Vi ska åka till karlstad om en stund och ha en mysdag, bara vi två :)
Jag älskar dig!


Den:2009-12-04 Kl: 21:17:05 / Dagboken / Kommentarer: 2
Jag vann fototävlingen, TACK till alla som röstat!!! :D ♥♥♥


Begravning för älskade mormor idag, det var hemskt jobbigt, men det var fint. Jag älskar dig mormor. ♥

Rösta, rösta!! :)

Den:2009-12-02 Kl: 20:28:13 / Dagboken / Kommentarer: 0


Även en ros har sina törnar.

Den:2009-12-02 Kl: 20:22:09 / Foto - Natur / Kommentarer: 3


TACK, fortsätt gärna rösta!! :D

Den:2009-12-02 Kl: 19:48:13 / Dagboken / Kommentarer: 3

Ser ni, nu snöar det här på min blogg! :) Mysigt va?
Någon som kan hjälpa mig, hur får jag bort den gråa linjen under headern?? Bakgrunden "går igenom" liksom, så ska det ju inte va.
Tänk om det räckte men en kod för att fådet att snöa i verkligheten också... Nu är det åtminstode -10 grader och frost ute, ger väl lite vinterkänsla :) Men vill verkligen ha ett tjockt täcke med snö...

Var i Karlstad igår med Elin, hennes syster och en kompis till henne. Köpte nästan alla julklappar, känns otroligt skönt! :) Ska bara köpa nåt till mamma o pappa, men ska köpa något gemensamt med syskonen så det blir nog inte så svårt.


Stort TACK till alla som röstat på mig i tävlingen, fortsätt gärna med det!! :D

Direktlänk till tävligen och omröstningen!  <-- Klicka!


RSS 2.0