Trött -.-'

Den:2007-03-31 Kl: 21:08:28 / Dagboken / Kommentarer: 2
Är hur trött som helst och aningens uttråkad. Men har en känsla av att jag inte kommer kunna somna om jag går och lägger mig nu, inte ens på vardagarna lägger jag mig så här tidigt. Nej, får sitta uppe en timme till iaf. :P
Har ätit glass och suttit ute i solen idag, mucho loveli ^^
Men har känt mig seeeg och allmänt piss hela dagen, svider i halsen också. Vågar inte säga det till mami, tror hon är rätt lett på att jag är sjuk hela tiden, maah!
Nej usch vad allt är tråkigt, kan ingen komma och muntra upp mig??

Jag har varit laaat!

Den:2007-03-31 Kl: 14:44:38 / Dagboken / Kommentarer: 4
Har varit hur lat som helst och inte bloggat på några dagar nu, inte bra! Får skärpa till mig.
Igår fixade vi ett överrasknings-kalas hos Robert åt Olivia som fyller 16 på tisdag :D Hihi. Stor flicka ^^ Sofie och Emma gjorde en smarrig tårta med lite konstiga grejer inbakade, maha.
Badade bastu och var allmänt sociala ... :P Mamma hämtade mig och Erica på natten någongång, skulle egentligen ha sovit kvar där men jag var jobbig mot mamma igår så det blidde inte så. Så Erica sov hos mig ist. (:


image65

OLIVIA <3


Bastu.
(Erica kapade Roberts & Michaels huvuden :P)

Fantastisk dag!

Den:2007-03-27 Kl: 16:01:25 / Dagboken / Kommentarer: 3
En av dom bästa dagarna i stallet på länge!
Jag och Erica gav oss ut på en underbar ridtur på Solero och Shamira. Snirklade runt på Hedarna, hoppade lite vilket hästarna verkade gilla, red ner till sjön, tog sjövägen och galopperade hem över fältena. Erica blev helt frälst i Shamira, arabfantast som hon är. Och själv var jag mycket nöjd över att rida Solero igen (: Det var en helt fantastisk underbar ridtur! Saknar verkligen tiderna med Erica i stallet.

Sedan tog vi in lille Tarzan och sprickfärdiga Trolla. Fölningarna närmar sig fort nu, först DiDi, sedan Trolla. Tarzan har päls åt ungefär 10 hästar och jag vet inte hur länge vi stod och slet med att få av det värsta. Ändå tyckte jag att jag tog bort hur mycket som helst i söndags, och plus att Karin har tagit bort ett antal gånger.
Han såg verkligen hemsk ut, men till sist såg han någorlunda fin ut igen (: Tog med oss hästarna ut på en liten promenad och Tarzan verkade tycka att det var härligt att slippa hagen för en stund. Han var pigg och verkade vara nöjd med livet. Härligt att se! ^^

miiin <3<3

Älskling och jag <3
Always you and me, Tarzan.



Tarzan <3

 

Lammen Pär & Emma ligger och njuter i vårsolen.

God morgon.

Den:2007-03-27 Kl: 09:39:48 / Dagboken / Kommentarer: 2
Sitter här och väntar på att farmor ska komma, hon har med sig Erica från Gustava. Vi ska åka ut till stallet (: Känns som det kommer bli en härlig dag, solen skiner för fullt och himlen är .. okej, jag tänkte skriva "blå" men den är mer vit, ljusblå idag. Härligt iallafall ^^
På lördag har vi planer på att hyra badhuset i Munkfors, om alla som är sjuka blir friska snart (: Vi flickor och pojkarna. Skojs! Kostar tydligen bara 50kr/timmen :O Så det blir ju hur biligt som helst.
Billigt (och GRATIS) är bra ^^

Utvecklingssamtal.

Den:2007-03-26 Kl: 17:56:56 / Dagboken / Kommentarer: 0
Åkte med Maria till och från skolan idag, härligt (: Älskar att åka moppe, helst ska det vara fart och fläng ^^
Var på utvecklingssamtal vid fyra med mamma. Jag har tydligen blivit mucho mer framåt och bla bla. Bad om att få ta ledigt imorgon också, har ju trotsallt bara friluftsdag ..

Jag kanske är glad utanpå, men inom mig är jag lika död och vissen som en blomma på hösten. Allt känns meningslöst, vill bara gömma mig och försvinna. Jag kommer aldrig bli glad igen..

Det går inte, jag klarar inte det här!

Den:2007-03-25 Kl: 21:09:51 / Dagboken / Kommentarer: 2
Erica, jag behöver dig mer än någonsin nu. Klarar aldrig det här själv. Herre gud, VARFÖR??

En underbar dag men samtidigt den värsta i mitt liv.

Den:2007-03-25 Kl: 19:26:50 / Dagboken / Kommentarer: 6
Det har varit en helt underbar dag idag, men samtidigt är det den värsta i mitt liv.. Är så jävla ledsen, vet inte hur jag ska klara det här! Orkar inte berätta nu, någon annan gång, längre fram.
Var iallafall i Byn igår kväll, var inte alls speciellt kul. Sen glömde jag ställa fram klockan så jag försov mig till ridlektionen imorse. Stessigt värre. Men kom ut till stallet till sist.
Har ridit Eddie idag :P Haha. Lyckades "skumpa" av honom, värsta ponnytraven. Och så fyller pappa år idag, 48.

Och nu är lammen döpta, till Pär och Emma ^^

     

qtyha

Foto; Joline Danielsson © (25 mars 2007)

Problemas.

Den:2007-03-23 Kl: 16:11:07 / Dagboken / Kommentarer: 2
Okey, vi har problemas med var vi ska hålla till innan Byn imorgon, var ju tänkt att vi skulle ha varit hos Marcus i Sunnemo och ha en mysig gitarrkväll, men icke.
Men Michael sa förut att vi fick komma till honom, så jag ska talka med mina flickor sen. Blä vad allt ska skita sig! Ha säkert ingen skjuts till Michael och absolut ingen skjuts därifrån till Byn. Bläää.

Btw.
Dags för utvecklingssamtal på måndag :S :P Huamej. Fick ett brev idag där lärarna har skrivit om hur jag arbetar och så. Hum .. Jag är tydligen .. väldigt pratig :P
Förra året var det motsatsen, dom tyckte jag var för tyst. Men nu vill dom att jag ska hålla mun istället, så vad är egentligen rätt?

Fick skoltröjorna idag ^^

Mera bilder (:

Den:2007-03-21 Kl: 21:37:46 / Foton / Kommentarer: 1
Orkade inte vänta till imorgon, utan laddade in bilderna på den här datorn. Kom på att jag hade ju faktiskt kvar dem på kameran ^^


jklokui

Rostiga klädnypor :P
dhfhd

Mammas gamla cykel igen.

jtrss

Dörrhandtag.

dfhhhdf

Nyckelhål till dörrhandtaget.


Alla bilder är fotade av; Joline Danielsson © (21 mars 2007)

Tjohej.

Den:2007-03-21 Kl: 21:18:51 / Dagboken / Kommentarer: 0
Datorn med bilderna jag fotade idag är avstängd, orkar inte starta den så jag gör ett nytt försk att ladda upp resten av bilderna imorgon.
Ska för övrigt ner till Älvstranden imorgon, ska bada :/ Blä. Inte populärt hos mig och den som läst min blogg tidigare har antagligen redan märkt det. Har även muntligt nationellt prov i matte första timmen :S Oh god!
Fick iaf. VG på mitt nationella svenska prov ^^, men har inte fått reda på uppsatsen ännu.

Kalajs i helgen :D

Just ja, pappa tog fram två foto-böcker åt mig förut, med massa tips på hur man ska fota, vilket ljus man ska ha och massa bra grejs ^^

Lekt med kameran.

Den:2007-03-21 Kl: 16:24:25 / Foton / Kommentarer: 3
Jag älskar att fotografera! ^^


cykel

Mammas gamla cykel.

image52

Vååår!




Bilderna är fotade av; Joline Danielsson © (21 mars 2007)

(Fler bilder kommer så fort som möjligt, gick inte att ladda upp dem nu.)

Tralalalaa.

Den:2007-03-20 Kl: 21:53:40 / Dagboken / Kommentarer: 4
*Idé torka*




Hum hum ..


Sofie och Olivia - ni saknades i skolan idag!


Och Johanna, tycker så himla synd om dig. Du kan alltid ringa om du vill, det vet du.

Blä blä blää, massa blää.

Den:2007-03-19 Kl: 16:43:14 / Dagboken / Kommentarer: 0
Jag hatar att jag måste plugga, jag hatar att jag måste vara i skolan, blää! Snart påsklov :P
Nu ska jag se FELICITY ^^

Jag är ett H&M freak :p

Den:2007-03-18 Kl: 21:23:16 / Dagboken / Kommentarer: 1
Bestälde detta igår. Måste fan vara en H&M nörd så mycket som jag köper kläder där :P Maha, mobbat. Andra köper värsta dyra märkes-kläderna, men inte jag inte.
(vet inte varför det blev fula gröna kanter igen)


fhstr

                                                                                                                                                                 Tarzan, jag älskar dig <3

Välkommna till våran värld, små lammungar ^^

Den:2007-03-18 Kl: 15:46:30 / Dagboken / Kommentarer: 0
Okej, jag kröp inte alls ner i sängen igår när jag skrev att jag skulle göra det. Slängde på min jackan och träffade pojkarna, Michael, Robert, Adam, J.J / Jocke och Hallgren. Dom ringde och tjatade en till gång, så jag träffade dom en liten stund.

Var hur seeg som helst imorse, ville inte alls gå upp halv nio. Blää. Tuggade i mig lite frukost och på med stallkläderna, sedan körde mamma mig till stallet.
Red ut med vuxengruppen, på Corina (haha. jag på en liten B-ponny, hur kul som helst :D) och sedan när vi kom tillbaka pustade vi ut i caféterian innan det var dags för våran egen lilla ridgrupp. Delade ut hästar och skrittade ut på en liten tur. Red Madde denna gång.
Efter ridturen skulle jag och Johanna gå och byta täcke på DiDi i hagen, på vägen in igen upptäckte jag två små lammungar som stod och diade. En av tackorna hade lammat, precis då :D Ååååh, så gudomligt söta! Och det är min lilla Didrik <3 som är pappa, hihi ^^
Kutade efter Karin som blev mer än förvånad då det inte var beräknat att det skulle komma lamm redan. Fick in tackan och lammen i fårens ligghall och skötte om dom lite. Så smååå och söta (:
Ska ta med kameran nästa gång, försökte ta kort med mobilen men det blev inge bra. Måste få visa världen dessa små sötisar :)
Och tänk, snart är det ett år sedan jag och Erica flaskmatade Didrik och Erica, och gosade med Joline. (Ja, dom är döpta efter oss, haha. Karin ville det) Vad små dom va då, nu är dom stora får, men fortfarande lika goa ^^

Nu ska lilla jag sova.

Den:2007-03-17 Kl: 23:36:41 / Dagboken / Kommentarer: 1
Pojkarna ringde nyss, ville komma och hämta mig, dom hade tråkigt, stackrarna :P Men, jag är ju sjuk som sagt, och ska till stallet imorgon, ska var där 10.00 -.-'
Folk fattar inte varför jag ska åka dit när jag är sjuk, men jag måste, har ju lektion. Men men. Farmor försökte förbjuda mig att åka dit, helst ville hon att jag skulle vara hemma från skolan måndag och tisdag också :P Men det blir det inget med.
Ska nog träffa pojkarna imorgon istället, efter stallet. Men jag kommer antagligen känna mig rätt död.
Nu ska jag gå och döda finnen som poppat upp på hakan (hata!) och sedan ska jag krypa ner i sängen, för att sedan vakna av att mobilen ringer 08.30, dags att gå upp. Vill inteee! Jo det vill jag. Nej det vill jag inte. Jo. Nej. Jo. Nej. Kanske :P
God natt alla söta <3
(ett litet extra god natt till pojkarna som har tråkigt ;P)

Sommaren 2006.

Den:2007-03-17 Kl: 19:12:17 / Dagboken / Kommentarer: 2
Sommaren 2006 var väldigt mycket häst, väldigt mycket sol, väldigt mycket bad, väldigt mycket Erica, Johanna, Andy, Jens, Anders och Karin.
Väldigt mycket Lakene (:


image49


Sommaren 2007, kommer bli väldigt mycket.. SKOJ :D

Bättre idag (:

Den:2007-03-17 Kl: 15:29:03 / Dagboken / Kommentarer: 2

Känner mig redan mycket bättre idag (: Har ingen feber, "bara" halsont och lite slö. Medicinen har gjort rätt för sig ^^ Funderar på att gå ut en liten sväng sen, är ju så härligt väder men det blåser så in i hell. Bäst och stoppa sten i fickan som dumma lilla jag gjorde när jag var liten, tant Anna sa att jag skulle blåsa bort annars, vilket jag trodde på. Korkade unge :P


SJUK IGEN :(

Den:2007-03-16 Kl: 15:06:55 / Dagboken / Kommentarer: 4
Dumma jag har gått och blivit sjuk igen :( Blää! Hinner inte bli frisk innan jag blir sjuk igen. Har dragit på mig halsinflammation/streptokocker/halsfluss igen.
Blä blä blää.. Usch vad jag har tråkigt.

H&M igen :P

Den:2007-03-15 Kl: 21:19:27 / Dagboken / Kommentarer: 2
Har varit inne på H&M igen och tittat, givetvis hittade jag något jag ville ha ^^
Hmm.. vet inte varför det blev gröna kanter runtom men shit the same.

gfhss

FBK t-shirt storlek L ^^

Den:2007-03-15 Kl: 20:38:21 / Dagboken / Kommentarer: 1
Funderar skarpt på att ta min FBK t-shirt (storlek L, har S egentligen, haha) tights och vita benvärmare imorgon.. Hum hum. Ska jag, ska jag inte? Hjälp ^^
Svara ärligt vad ni tycker (: Vet, ska inte lyssna på andra men man vill ju ändå veta ;P

Lite mer bilder..

Den:2007-03-15 Kl: 18:47:45 / Foton / Kommentarer: 0
..laddade upp några fler bilder :P

nhfgh

Jag och Madde.
Hade ett skitfult flin så det är därför jag suddat över fejan :P
Foto; Johanna Hörstedth ©


ridtur

Johanna och Forsman, Sofi och Solero.
Foto; Joline Danielsson ©

forsman

Gentle Force (Forsman)
Foto;  Joline Danielsson ©


shakira

Shakira!
Redigerat bilden lite.
Foto; Joline Danielsson


Helgens stallbilder.

Den:2007-03-15 Kl: 18:21:44 / Foton / Kommentarer: 1
Här är stallbilderna från helgen. Inte alla men några iaf, är fortfarande segt att ladda upp dem.
Johanna lyckades fastna på många bilder, hehe ;P


khgl

Liten söt Wilma ligger och sover.
Foto; Joline Danielsson ©


kjn

Ute på ridtur.
Johanna på Forsman, Sofie på Solero och Maddes öron ^^
Foto; Joline Danielsson ©

hjklm

Vackert från hästryggen.
Johanna och Forsman.
Foto; Joline Danielsson ©

fdfgd

Maffiga Shakira och Johanna!
Foto; Joline Danielsson ©

Mina goa sunnemoingar ^^

Den:2007-03-14 Kl: 21:59:45 / Dagboken / Kommentarer: 2
Akej, ska väl berätta lite kortfattat om gårdagens ridtur och dagens händelser. Går tyvärr inte ladda upp bilder än, vet inte varför, men det är jävligt störsamt så bilder från stallet kommer i sina blogginlägg.

Igår åkte alltså jag, Sofi och Johanna ut till stallet. Där på den leriga gårdsplanen såg vi världens största hovspår, de största jag någonsin sett. Lite fundersamma gick vi in  stallet och där möttes vi av en gigantisk häst, en shire (för den som inte vet vad en shire är så kan jag berätta att det är världens största hästras, jätte maffiga!) Hur stor och fin som helst! Shakira heter hon, är gråskimmel med massa vitt hovskägg och en stooor mule. Hon är där för att Karin och Peter ska köra in henne, ska alltså inte användas i verksamheten - tyvärr. Hade inte tackat nej till en och en annan ridtur på henne :P Vi stod och beúndrade henne en stund, fotade ockxå såklart innan vi hämtade in tre leriga hästar för en ridtur. Jag valde att rida Madde igen (:
Okej, man säger att lerinpackning är bra för hyn, men gäller det även hästar? Kunde nästan tro det då de var täckta med lera från hov till öronspets.
Borstade så det stod härliga till och stora moln av lera/damm rök omkring oss. Till slut var hästarna någorlunda rena så på med sadlarna och iväg. Bestämde oss för att rida "svängen runt Johanna" och det var grymt härligt. Solen värmde skönt och hästarna var pigga. Hade kameran med under ridturen så det fotades även då en hel del.
Kom typ halvvägs men sedan var vi tvugna att vända, vägen var hur lerig som helst och vi trampade sönder rejält. Sedan var den även avstängd en liten bit längre fram. Lite trist men vad skulle man göra?
Fick några riktigt härliga galopper på hemvägen :) Väl tillbaka i stallet gjorde vi "efter pysslet" innan vi traskade upp till huset och planerade helgens ridlektioner med Karin. Satt där inne en stund, sedan kom mamma och hämtade oss. Var en härlig dag ^^

Och idag bestämde vi i skolan att jag och Eric skulle bli med flickorna hem till Sunnemo. Sagt och gjort. Hoppade på bussen och vi åkte alla hem till Olivia. Där satt vi och pratade massor, innan vi gjorde våfflor ^^ Mums! Klämde i oss hur många som helst med sylt och grädde, fortsatte att sitta och babbla och gjorde just ingenting. Sofie åkte ganska tidigt så kvar var bara jag, Stina, Olivisa och Erica.
Blev lite kuddkrig och hoppande i Olivias nya säng som sa emot med hiskeliga knakanden och gnisslanden. Hade allmänt "tjej-kul" och senare kom Adam, Robert, Michael och Hallgren. Blev lite prat då också, och kaffe. Vid nio typ "knödde" vi in oss i Roberts lilla röda Toyota Starlet och åkte hem. Var ruskigt trång och varmt där i baksätet, men mysigt ^^ Hi hi. Men så låg ju Michael över oss .. :P

Seegt -.-'

Den:2007-03-13 Kl: 22:01:19 / Dagboken / Kommentarer: 0
Bloggen segar jävligt mycket så jag orkar varken ladda upp bilder eller skriva något inlägg, det får bli imorogn.

VÅÅR :D

Den:2007-03-13 Kl: 15:49:54 / Dagboken / Kommentarer: 0
Det är helt underbart väder ute så jag ska åka till stallet och rida på en riktig långtur med Sofi och Johanna. HÄRLIGT :D Blåser dock lite men vad gör det när den bleka vårsolen skiner så fint? Bloggar sen när jag kommit hem.
Ciao!

KÄRLEK <3

Den:2007-03-12 Kl: 17:24:16 / Dagboken / Kommentarer: 1
Ni är det bästa som har hänt mig. Mina fina flickor <3


b?sta

Hata sjukhus!

Den:2007-03-12 Kl: 14:06:27 / Dagboken / Kommentarer: 3
Nu är jag himla trött på att behöva åka till sjukhuset, jag lyckas aldrig hålla mig frisk och fri från skador. Var tvungen stanna hemma från skolan idag p.ga foten, kunde knappt gå och det stack och bultade as hell i foten. Så det var bara att krypa ner under det varma täcket igen och sova vidare.
Men tjugo i ett åkte jag och pappa till sjukhuset där en doktor undersökte min fot. Mina senor i foten är typ irriterade eller nåt sånt. Fatta typ noll av vad han sa men.

För övrigt så har jag tydligen namnsdag idag, hade jag ingen aning om men mamma skrev det i ett sms ^^ Hihi.

image37

Visst är vi söta, Olivia och jag ^^
I bilen på väg hem från Karlstad, 10 mars.

Väldigt roligt igår (:

Den:2007-03-11 Kl: 16:11:00 / Dagboken / Kommentarer: 3
Åkte till Karlstad igår, men Sofie och Stina blev inte med som planerat, utan det var jag, Erica, Olivia, Michael, Robert, Adam, J.J / Jocke och Johan.
Hade riktigt skoj :D Åt på MC Donalds och åkte runt i stan. Gjorde egentligen inget speciellt med kul var det. Måste vi göra om snart ^^
Det enda negativa med vår lilla biltur igår var att vi kom hem sent och jag var tvungen upp till stallet idag :P Men, jag överlevde.
Var lite körigt på ridlektionen då det bara var jag och Karin idag, Johanna och Sofi är sjuka. Men vi fick iordning hästarna och hivade upp flickorna i sadlarna. Hade lite lektion på banan innan jag tog med dem ut i skogen på en tur. Själv red jag Madde igen, barbacka. Mysigt ^^
Har kommit ännu en ny häst, men jag vet bara att det är en kallblods vallack, ser ut som en äkta "Emil i Lönnerberga häst" (: Hihi. Nästa helg ska jag ha både Karins ridgrupp, och våran, då Karin ska bort. Kommer nog bli kul. Men då måste jag vara i stallet kl 10.00 på morgonen -.-' Zzz!

Asså det är så himla härligt väder ute, fåglarna kvittrar, solen skiner och vi kan ha ytterdörren öppen utan att frysa ihjäl. Våren är här :D

Kväll med pojkarna.

Den:2007-03-10 Kl: 11:31:57 / Dagboken / Kommentarer: 2
Var med pojkarna igår kväll, Mikael, Robert o J.J / Jocke. Och ikväll ska vi nog till Karlstad och äta på MC Donalds (: Sofie, Erica, Stina och Olivia ska oxå med. Skoj ^^
Men Olivia ringde mig förut, hon hade ont i magen och kanske feber den stackaren :( Får hoppas att hon blir bättre till ikväll.

Min fot är hur svälld som helst, ser ut som en korv :S

"Halta Lotta."

Den:2007-03-09 Kl: 15:05:05 / Dagboken / Kommentarer: 0

Har fortfarande rysligt ont i foten, och det har varit väldigt mödosamt och linkat runt i skolan idag. Pluggade precis hela dagen igår så det är därför det inte blev någon blogg-inlägg. Hade ju So-prov idag, om Andra Världskriget. Kändes inte alls bra, garranterat IG. Fick det på Franska provet iaf, IG :P Mobbat!
Ska leka med mina flickor imorogn ^^ Stor lycka mitt i allt skol-arbete :D

Aah, det bultar i foten :S


Bajsa ont i foten :S

Den:2007-03-07 Kl: 21:39:35 / Dagboken / Kommentarer: 3

Vet inte vad jag har gjort, men mamma tror det är min benhinne-inflammation som spökar, har skit ont i smalbenet och foten, främst foten. Var svullen förut också, men tror inte jag är det så mycket nu. Aja, hoppas det är bättre till imorogn.

Gode Gud, om Dufinns, kan du hjälpa mig på franska provet imorgon då, vill inte få IG. Amen! ^^


Yeah, gött!

Den:2007-03-07 Kl: 15:20:43 / Dagboken / Kommentarer: 4
Nu har äntligen dom där som fuskade på NO-provet erkänt, så vi behöver inte göra om provet :D Fan vad gött! Fick visserligen bara G på det provet, men ändå ;P Det är principen.
Idag har jag och flickorna diskuterat sommaren lite mer seriöst. Blir Göteborg - Malmö - Köpenhamn ^^ Men kommer våra föräldrar släppa iväg oss? Öh, knappast! Men det blir väl till att tjata, böna och be. Tindra vackert med ögonen så kaanske ;P
Har franska-prov imorgon - SUUUG! Kan ingenting.
Wish me luck! (kan behöva det)

Glömde ..

Den:2007-03-06 Kl: 19:33:52 / Dagboken / Kommentarer: 3
.. att vi även skulle besöka Holland i sommar, flickorna och jag ^^ Haha! Stina vill ju det så gärna. Hi!

Sommaren 2007 är planerad :D

Den:2007-03-06 Kl: 13:45:22 / Dagboken / Kommentarer: 0
Känner på mig att det blir en kanon sommar i år :D Har planerat den väl med mina flickor. Först ska vi åka genom Sverige, besöka b.la Liseberg, Skansen, Skara Sommarland o.sv. Sen bär det av till Köpenhamn, efter en liten vistelse där flyger vi till Bulgarien och sedan Frankrike så vi får använda vårt franska-språk som vi är så bra på ;) Fan vad gött! Sen ska vi såklart tälta i Stinas ko-hage och tillbringa ljuvliga sommarkvällar i Sunnemo med bad, glasscafé och gitarrkvällar. Kan det bli så mycket bättre? Hah, kanske ska ta våran planerade sommar med en liten nypa salt men drömma går ju, eller hur? Men vi ska åka genom Sverige och besöka Köpenhamn, det har jag bestämt ^^ Och det lär bli det sist nämnda, tältning, bad , glasscafé och gitarrkvällar (: Wihi!
 


  
           
Försökte ladda upp fler bilder men det gick inte av någon anledning.

Jävla fuskare!!

Den:2007-03-05 Kl: 15:36:59 / Dagboken / Kommentarer: 2
Seriöst, någon/några i min klass och i 9A har fuskat på NO-provet, så nu ska vi nog få göra om hela jävla provet bara för att dessa fjantar inte erkänner :@ HATA! Hur kan man ens tänka tanken att fuska, och sedan tro att man kommer undan? Patetiskt.
Har två prov denna vecka, franska och SO. Franska på fredan och SO på torsdag. Vet inte vilket jag ska börja och läsa på.. Blir nog franskan, fattar noll av det så det kan behövas :P

Fest i helgen :D HELL YEAH!

Blodig näsa och en härlig dag i stallet.

Den:2007-03-04 Kl: 17:43:51 / Dagboken / Kommentarer: 2
Vaknade halv tio imorse, skulle upp till stallet så jag masade mig ur det varma boet under täcket. Och så började det rinna ur min näsa - näsblod igen. Blödde länge och mycket, så halv elva fick jag skynda mig som attan att slänga på mig kläderna och häva i mig mat, skulle ju bli hämtad av Sofi och hennes mamma vid elva.
Kom till stallet och vi hämtade in Tarzan, Corina och lille Eddie för dagens lektion. Eddie tog vi med som lite sällskap. Testade en sadel på honom, den minsta jag kunde hitta - han drunknade nästan, haha ^^ Sötisen <3 Jag och Sofi höll lite lektion, turades om att undervisa och gå runt med Eddie. Sen kom Karin och gick ut en sväng i skogen med småflickorna, då passade vi på att hämta in Madde och Solero för att själva ge oss ut på en tur. Var roligt att rida Madde, var rätt länge sedan jag red henne. Vi var ute i ungefär två timmar. Red först över fälten, förbi Lentorp och mot Kärnåsen (: Fick oss en helt underbar galopp, den bästa på länge!  Varken Madde eller Solero bockade, för en gångs skull ;P
Efter den ridturen gjorde vi klart hästarna och hämtade sedan in Saba och Forsman. Hade ju lovat Johanna att rida honom. Han tyckte att precis allt, speciellt en snögubbe som någon byggt, var läskig. Tog vägen vid sjön, mysigt (:

För små jeans - hihi!

Den:2007-03-03 Kl: 18:49:16 / Dagboken / Kommentarer: 1
Rensade lite bland alla mina kläder förut och provade mina jeans jag använt i höstas - fick dom knappt över röven! Sen var det iiiiiiin med magen, inte andas, när dom skulle stängas. Lycka! ^^ Haha, vet, jag är konstig. Inte många som blir lyckliga över att ha gått upp i vikt, men jag blir :D Hihi.
Men har börjat accepterat mer och mer att jag är smal. Får ju höra titt som tätt att jag ska vara glad att jag har den kropp jag har. Så det har börjat fastna i huvudet nu att jag kanske ska vara det. Men något litet kilo till skulle jag tacka och ta emot, är på rätt väg (:

Jag har nagelproblem, eller något liknande.

Den:2007-03-03 Kl: 14:33:28 / Dagboken / Kommentarer: 1
Vet inte om man kan kalla det för "nagelproblem" precis, men just nu är mina naglar så fucking fula. Äkta bonnjänts naglar. Haha. Ojämna, flisiga, konstiga nagelband och allmänt cp. Har lite avskaft lack på dom också. Fuuult! Har besämt mig för att klippa ner dem - buhu! Kommer ångra mig som fuck efteråt .. Ångrar mig redan nu! Vill göra nagelförlängning som Sofie ^^

Lördag idag - trevligt. Mina naglars dödsdag.

Hemmakväll.

Den:2007-03-02 Kl: 21:36:15 / Dagboken / Kommentarer: 0
En äkta hemmakväll med pizza, godis, chips och dåliga program på TV:n - jag ska bli feet ikväll! ;D Maha, or not. Jag kan inte bli fet - tyvärr.
Vad ska man hitta på .. ? Hum, hum .. ?

Internet har krånglat.

Den:2007-03-02 Kl: 18:12:23 / Dagboken / Kommentarer: 1
Vårat internet har krånglat, det är därför jag inte har skrivit något på ett litet tag nu. Det segar fortfarande lite, men är bättre. Ska berätta lite då vad som hänt dessa dagar:
I onsdags kom Erica till mig vid tio på morgonen. Kände mig fruktansvärt seg när jag fick masa mig upp ur sängen, hata att gå upp tidigt!
Vi gjorde inte så mycket, satt mest och paratde om ditten och datten. Bestämde att jag skulle bli med henne hem och sova över, och sen åka till gården på torsdan. Sagt och gjort.
Hade en väldigt rolig dag igår (: När vi kom till stallet upptäckte vi att det i hagen gick en skimmel-färgad B-ponny, som vi senare fick veta hette Corinna (Conni) och var 22 år. Sen upptäckte vi den kolsvarta lilla shetlandsponnyn, med massa man och lugg spretandes åt alla håll, som stod och kikade på oss bakom stallknuten. Jag föll direkt. Vilken tuffing! Medusa heter han, men kallas Eddie eller Eddie Medusa :P Jag föredrar Eddie ^^
Vi tog oss två härliga ridturer (först red jag Tarzan, sedan Solero - mina älskling pojkar! [och dit hör även Eddie nu]) Var hur kul som helst! Vi red tillsammans med Natalie och Anna som pratiserar där, och så var Karin med på en tur :)
Sen tolkade vi efter Solero - skit kul! Karin har skaffat någon ny "åk-grej" så nu är det enkelt att åka, innan så hade vi pulka och den blev full i snö direkt vilket resulterade i att man stöp direkt. Karin fotade en massa till hemsidan.
Det sista jag och Erica gjorde innan vi åkte hem var att ta in lille Eddie, jag pysslade med honom medan Erica tog hand om Forsman, sen gick vi ut med honom (Eddie). Proavade trail-banan lite och sedan sprang vi lite på vägen, han och jag. Guuud vilken mysig liten skruttponny! Jag älskar honom :D Jag kan inte dirket rida honom, då mina ben lär släpa i backen, men man kan alltid gå promenader, köra/tömmköra och gosa, eller hur? (: Hi!
Detta var lite kort vad jag har gjort dessa dagar.

SOFIE och OLVIVIA, ni är DUMMA BARN som har åkt till stockholm och lämnat mig här! :( Blä på er <3


EDDIE :D

EDDIE <3
Foto; Joline Danielsson ©

RSS 2.0