Tusen bitar...

Den:2007-10-31 Kl: 19:55:39 / Dagboken / Kommentarer: 4
Jag hoppades, fast jag lovade mig själv att inte göra det. Så här står jag nu, med tårarna rinnandes längs kinderna och hjärtat i tusen bitar.

Aldrig mer får jag se in i dina mörka fina ögon, aldrig mer får jag fingra på ditt halsband, aldrig mer får jag kyssa dina mjuka läppar, aldrig mer får jag hålla din hand, aldrig mer får jag dra fingrarna genom ditt bruna ruffsiga hår, aldrig mer får jag hålla om dig och känna mig så där liten, som en myra fångad av en stor och go björn. Aldrig mer!
Fan, vad ont det gör!!!!

Jag kan inte hjälp det, men jag tycker om dig så satans mycket. Jag fick vara lycklig ett tag, men nu är livet bara meningslöst. DU fick mig att känna mig lycklig.. Robin.
Det är bara dig jag vill ha.

Det enda jag har kvar är hoppet.

Den:2007-10-31 Kl: 15:52:43 / Dagboken / Kommentarer: 0
Ringde och pratade med min bästa vän förut, kan prata om allt med dig Erica. När vi lade på kändes det bättre för en stund.
Egentligen borde jag sluta hoppas, kommer bara bli så besviken. Försöker intala mig själv att jag inte ska hoppas, men långt inom mig känner jag hur det pirrar och bränner, jag hoppas, jag önskar...

Jag orkar inte, jag klarar det inte...!!

Den:2007-10-31 Kl: 13:38:24 / Dagboken / Kommentarer: 5
Det är förstört. Vet inte om det är mitt fel, men jag tror det. Grattis till mig själv säger jag bara! Fan, jag vill inte det här. Det gör så ont i mig, tycker ju om dig så in i helvetes mycket!! Tror aldrig jag har gråtit så mycket som jag gjorde igår. Men det var skönt att prata ut med Syss, hon förstår och lyssnar. Men sen när jag skulle försöka sova, vid halv två eller vad klockan var, kom alla tankar tillbaka och det högg så ont i hjärtat. Tyst grät jag mig till sömns. Vaknade i morse och kände mig tom. Kände mig lika grå och vissen som vädret är idag. Jag vet inte vad jag ska göra, vill bara att allt blir bra igen. Önskar att du vore här, höll om mig, torkade mina tårar och sa "Det var bara en mardröm, allt är bra." Men det gör du inte... Åh herre gud, hur ska jag klara det här?! *bryter ihop totalt, tårarna strömmar ner för mina kinder*
Du fick mig att känna mig lycklig, tack.

Jag är så jävla fucking egotrippad!

Den:2007-10-30 Kl: 20:20:20 / Dagboken / Kommentarer: 2
Jag bryter ihop. Rasar samman inom mig. Ibland hatar jag mig själv så förbannat mycket! Varför kan jag aldrig, aldrig knipa käft?? Tycker ju så mycket om dig, finns inte ord för det... Förstör jag det nu? Finns ingen som du. Tycker om .. <3 :'/

Beslutsångest.

Den:2007-10-30 Kl: 16:14:43 / Dagboken / Kommentarer: 2
Käraste Sofie ringde till mig förut, mucho trevligt :) Berättade om en liten pinsam händelse och frågade om jag ville komma på lite "Halloween mys" på torsdag, så klart jag vill det! :D Men. Ska ju sova i stallet. Skit. Tänk att det så gott som alltid ska dyka upp flera saker samtidigt som man vill göra. Förstår inte det där :P Och annars har man ingenting att göra, konstigt.
Ah, vet inte riktigt hur det blir, vill ju båda grejerna. Saknar flickorna mycket <3

Massa frågetecken.

Den:2007-10-29 Kl: 22:17:57 / Dagboken / Kommentarer: 0
Jag vet inte hur länge till jag orkar vänta, snart vänder jag ryggen till och går. Men allt jag egentligen vill är att stanna, vet bara inte om jag orkar vänta längre. Jag vet ingenting.

Jag är på dåligt humör!!

Den:2007-10-28 Kl: 19:48:32 / Dagboken / Kommentarer: 0
Orkar inte skriva något speciellt, var i stallet idag och hade lektioner. Regnade hela tiden. Red ut med vuxengruppen. Ska sova på gården torsdag-fredag med Sofi och Erica, ska bli kul :)

Finns inga ord.

Den:2007-10-28 Kl: 00:16:17 / Dagboken / Kommentarer: 2
Jag skulle aldrig säga det, men jag saknar dig. Nej, det är något jag inte låtsas om. Att jag faktiskt går och längtar och önskar. Att du fanns här att hålla om.
Saknar ju faktiskt dig!




Sova en timme längre :D

Den:2007-10-27 Kl: 23:37:58 / Dagboken / Kommentarer: 0
Usch vad töligt det är och blogga när ingen kommenterar :P
Men men. Var hos kusinerna ikväll, åt mat och så. Morbror Peter fyller år imorgon, så vi firade honom. Ah, ska väl sova snart, stallet imorgon. Glöm inte att ställa om klockorna nu, folks!

Dagen i bokstäver.

Den:2007-10-26 Kl: 22:10:41 / Dagboken / Kommentarer: 1

Okej, kanske ska skriva en liten text till alla bilder då, om gårdagen och dagen. Igår, natten till idag sov jag hos Erica. Igår kväll var vi till Elin och tittade på film. Var ju tänkt att vi skulle ha Disney-maraton men orkade bara titta på en, Aladdin. Fetade oss med chips, cocos-toppar, kexchoklad och dricka, trevligt. Tror dock Elin tyckte det var mindre trevligt med massa smulor och choklad i sängen sen :P
Runt tolv eller så cyklade jag och Erica hem till henne, dimman låg tjock och inte ett ljud hördes förutom våra röster. Kom in i värmen och kröp i säng, låg och pratade lite innan vi somnade. Vaknade till och från hela natten av att en av hennes katter, Nisse, låg i ansiktet på mig, hoppade på mig och ja, var allmänt små jobbig :P La honom vid Erica ett antal gånger men han envisades med att vara vid mig. Till slut gick han iväg och jag kunde somna om, för att en stund senare vakna igen av att han kommer tillbaka, och i sällskap hade han sin bror Skrålle. Då blev jag lett. Erica vaknade av mina olycksaliga bannor över katterna men sen orkade jag inte bry mig, somnade och brydde mig inte om katterna. Sen sov jag hela natten.
Runt elva följande morgon, betydligt senare än vad vi hade tänkt, stövlade jag, Erica och Sofi in i stallet och möttes av en glatt studsande hund som viftade på svansen, Ayther. Söthunden själv.
Gjorde lite stallsysslor, jag gick bl.a till ponnyhagen och gav ponnysarna lite frukosthö som dom hungrigt tuggade på. Även fölen fick sig lite mat.
Lite senare plockade vi in dom hästar vi skulle rida, jag Solero, Erica Yetno och Sofi Zonica. Borstade hästarna länge och noggrant innan vi sadlade, satte på oss reflexer och red ut i den tjocka dimman. Det var riktigt kallt och fötterna kändes snabbt som isklumpar, inte så kul. Solero bjöd på många bock-, studs- och hopp-språng i galopperna, och jag skrattade högt. Busen <3
Vi var ute på en lång tur, trots den tjocka dimman som envisades med att ligga kvar hela dagen och den bitande kylan. Men det var härligt (:

        bilder från ridturen.

När vi kom tillbaka till stallet pysslade vi om hästarna och sedan gick vi in i värmen och åt lite mat. En stund senare var vi varma och mätta så då gick vi ut till ponnyhagen och hämtade in shettisarna. Pysslade länge med dom, gav dom lite mat och gick på promenad.
Har fotat och filmat en hel del idag, bilder kommer väl då och då.


Mys :)

Den:2007-10-26 Kl: 21:46:24 / Dagboken / Kommentarer: 0


image320

Helga är söt i min mössa (:


image321

Erica och Fia, söta ^^


image322


Och en bild på sötkillen Eddie och Sofi :)

Dagens bilder.

Den:2007-10-26 Kl: 19:45:39 / Foton / Kommentarer: 0
Förstår inte att kvalitén på bilderna blir så dålig när man laddar upp dom här :/
Aja, skit samma.

image313

Kärleksparet Litta & Solero (:


image314

Världens sötaste Helga i min mössa.


  

Haha ja, vad säger man? :P På bilderna nedan kan ni se hur Yetno egentligen ser ut.

  

Haha, skillnad eller? ;)


Det var några bilder från denna dag, skriver senare vad vi gjorde och bjuder på lite mer bilder. Ciao!

Art by me. Typ :P

Den:2007-10-24 Kl: 21:42:28 / Dagboken / Kommentarer: 3
Har ritat lite ikväll, brukar göra det när jag har mycket inom mig som måste ut. Då tar jag fram papper och en penna och sätter mig och ritar.
Imorgon efter praktiken ska jag hem o duscha o grejer, sen skjutsar mamma mig till mina kära väninnor Erica och Elin i Gustava, ska sova där, titta på gamla Disneyfilmer och bara ha det mys :)
Sen på fredag åker jag, Erica och Sofi till stallet, tänkte passa på och rida när vi ändå är lediga.








 

Hemmadag.

Den:2007-10-24 Kl: 15:16:27 / Dagboken / Kommentarer: 2
Hade världens vidrigaste mensvärk imorse, fy fan, så jag blev hemma från praktiken. Känner att den börjar komma tillbaka nu :/ Blä, bäst att proppa i mig Ipren innan det blir värre.
Jag och pappa ska åka upp en sväng till farmor och farfar sen :) Länge sedan jag var dit. Nä nu ska jag gosa ner mig i soffan och kolla på "7th Heaven/Sjunde Himlen" och sedan ONE TREE HILL :D

Hatar var ordet.

Den:2007-10-23 Kl: 21:37:23 / Dagboken / Kommentarer: 1
Jag har mens. Jag har mensvärk. Jag hatar mens. Jag hatar mensvärk. Punkt.

Make up.

Den:2007-10-23 Kl: 20:11:44 / Dagboken / Kommentarer: 4

Var till Annes förut med syss och mamma, köpte mig en ny mascara, en concealer och en svamp till foundationen. Lite behövliga saker :P
Är skyldig Skåpis 50kr också, måste komma ihåg och spara det så jag inte råkar spendera dom på nåt, hehe.
Usch, börjar sju imorgon, slutar fyra :( Låång dag. Ska lägga mig tidigt idag, försöka iaf.
Studiedag på fredag också, sen veckan därpå är det höstlov - sköönt!

image309

Älskar den här mascaran, fransarna blir verkligen långa, fylliga och väl separerade om man lägger ner sig och jobbar lite. Den tar dock slut fort, vilket är ett litet minus. Köper den för fjärde gången nu, en klar favorit.







Ingen rubrik

Den:2007-10-22 Kl: 22:25:09 / Dagboken / Kommentarer: 0
Måste tillägga; ni är ruskigt dåliga på o kommentera måste jag säga ;P Skärpning!

God natt.

Den:2007-10-22 Kl: 22:23:12 / Dagboken / Kommentarer: 2
Sitter här nyduschad, ska strax krypa ner under täcket och sova (: Mycket skönt, är väldigt trött.
Har samtalat mycket med syss ikväll, om just allt och ingenting. Imorgon när hon slutat ska vi ta en promenad tänkte vi, röra lite på oss ;)
Nej nu ropar sängen på mig. Sov så gott allihop <3
Natti!

New haircolour?

Den:2007-10-22 Kl: 18:40:06 / Dagboken / Kommentarer: 7
Har funderat lite på och fixa färgen på håret, inte färga hela utan lägga i blonda eller mörka slingor, men jag vet inte vilket. Hade blonda i 8:an, var faktiskt riktigt blond där ett tag... Så vad tycker ni, blonda eller mörka?
Gör man mörka kanske man ser smutsig ut i håret...? Hmm.. HELP!

Happy birthday!

Den:2007-10-22 Kl: 17:14:01 / Dagboken / Kommentarer: 0
Idag fyller Elle 16 år.
Grattis fisan <3



L.O.V.E ?

Den:2007-10-22 Kl: 17:09:31 / Dagboken / Kommentarer: 3
Jag är inte så säker på att jag gillar det här med kärlek, det är för jobbigt.
Men samtidigt är det för jävla underbart när allting klaffar!


image307

Ny biiiil :)

Den:2007-10-22 Kl: 16:31:57 / Dagboken / Kommentarer: 0
Nu är pappa, mamma och lillasyster på väg ner till Karlstad för o titta på en ny bil. Slår nog inte min fina jag ritade i paint iaf ;)

image306

Hmm..

Den:2007-10-22 Kl: 15:47:46 / Dagboken / Kommentarer: 0
Okej, inte riktigt bra ännu, men nu har jag en header iaf :P
Skulle vilja ha den större. Någon som kan förklara hur jag ska göra? :)
Sen lyckades jag givetvis radera koden så man får en liten fin ram runt alltihop, någon som har den?
Profilbilden skulle jag vilja ha större också...

Kom igen, var lite schyssta och hjälp mig nu ;P

Redan hemma.

Den:2007-10-22 Kl: 14:48:35 / Dagboken / Kommentarer: 0

Började halv nio och slutade halv två idag - woh! Annars går jag ju sju till fyra, mycket långa och tröttsamma dagar.
På lunchen idag knallade jag och Elin ner till Pekås, köpte sandwich och drick-yougurt.
Dom hade skitfula läsglasögon som man kunde köpa, bågarna fanns i färgerna rosa, gult och röd, haha. Såg helt mongo ut i dom :P Skitfula.

Nää, nu ska jag försöka fixa headern här på bloggen, fattar inte hur man gör bara :P


image305

























Dagen i bilder.

Den:2007-10-21 Kl: 21:15:52 / Foton / Kommentarer: 2

image297

Sockersöta lilla HELGA. Kärlek till dig <3


  

Nya shettistösen, Maffia "Fia" 2 år.


  

Troja, också 2 år.


  

Halvblodsstoet med krångligt namn :P kallas "Loppan".




Balder & Gripen (:

Ännu en söndag.

Den:2007-10-21 Kl: 20:06:40 / Dagboken / Kommentarer: 0

Har spenderat ännu en söndag i stallet med massa lektioner hit och dit. Idag blev det totalt fem grupper, tidigare har vi bara haft tre så känner mig verkligen trött just nu.
Jag och Erica fick följa med ut och rida med vuxengruppen idag, erbjöd mig att rida Gullan :P Gullan är väl inte världens roligaste häst att rida för den erfarna ryttaren, då hon faktiskt är Gullan - haha. Alltså, en stor (tjock) svart Nordsvensk, tar helst inte ett steg i onödan om inte en läskig "inbillnings älg" dyker upp eller en mötande bil kommer, för då pinnar hon på så snabbt hennes krumna ben bär. Men hon är go Gullan, våran lilla Gulligulla.
Var en riktigt rolig tur med mycket uppfriskande trav. Höll oss längst bak i ledet, Gullan och jag. Måste ha sett lustigt ut där vi vaggade fram på stigarna och jag flabbade åt allt och inget hela tiden. Framför oss hade vi Erica och en studsande Saba som var mer i luften än på backen - mycket roligt. Erica halkade runt som en boll på hennes rygg och jag sjöng för mig själv "som en boll kommer jag tillbaks till dig" med han Peps eller vad han heter ni vet? :P Saba sprätte åt alla håll med benen samtidigt som hon studsade fram, stod på bakbenen och lade av världens brakfis - höll på och skratta ihjäl mig. Tänk er själva - en småfet kallblodare som hoppar runt sådär med en Erica på ryggen, HAHA. Jag tycker det var skitkul iallafall ;)
Höll även en liten teori för Erica hur vi skulle vara som hästar. Jag skulle vara som Gullan, lataste hästen som finns. Och Erica skulle vara som Saba, sprätta runt med benen och fisa. Såg för min inre syn hur det skulle se ut och fyrade av ännu ett asflabb.
Antar att jag var riktigt övertrött eller också har jag en ruskigt konstig humor, kanske båda delarna?
Fick tummen ur och fotade lite idag, hade med mig kameran men orkade inte släpa runt på den så dumpade den i stallet, fotade lite med mobilen istället.
Får se om bilderna kommer upp senare ikväll eller imorgon.

Kram så länge!


I try again ;)

Den:2007-10-21 Kl: 01:02:48 / Dagboken / Kommentarer: 2

Haha okej, gör ett sista tappert försök till att börja blogga igen då ;) Men förvänta er inte för mycket, kanske sviker igen :P
Helgen började bra, slutade skolan 10.30 igår, träffade Robin och sedan blev det myskväll hemma hos Elle med flicksen <3 Mycket mysigt.
Idag hade syrran något liknande för sina kompisar, så vi andra i familjen blev fösta ur huset :P Spenderade tiden hos Robin (: och sedan var jag hem en sväng till kusinerna, titta på film.
Imorgon blir det stallet, hoppas inte det blir en heldag där, känner mig rätt sleten och så. Men aa.. ska man skriva mer? :P Äsch, puss på er så länge!


Start again?

Den:2007-10-02 Kl: 21:22:01 / Dagboken / Kommentarer: 12
Funderar på o börja blogga igen, lite smått iaf :P Behöver få skriva av mig mer än vad jag gör på bilddagboken, där blir det ju mest bilder.
Några kära vänner saknar tydligen mina inlägg, tihi ^^
Men isf ska jag försöka förnya lite här, design o.sv. Men vi får väl se hur det går :P (Sofie, det där var en liiiiten pik till dig ;D)
Puss på er, mina gullebarn!

RSS 2.0