Vinterlandskap.

Den:2007-02-27 Kl: 15:13:19 / Dagboken / Kommentarer: 6
Utanför fönstret vräker snön ner och chansen att det blir vår snart bleknar för var snöflinga som dalar ner från himlen. Det har snöat i flera dagar nu, tar det aldrig slut?
Hade tänkt lägga upp lite fina bilder då jag insett att mina senaste blogg-inlägg sett väldigt tråkiga ut utan några bilder på ett tag. Men så krånglar vårat internet så det blir ingenting med det. Bajs.
Tog en dusch för en stund sen och har sminkat och klätt på mig. Har strosat runt i sunk-kläder nu i flera dagar och varit osminkad. Skönt visserligen men nu orkar jag inte gå runt och se rutten ut längre. Så det fick bli mina nya härliga shorts, tights, ett svart linne och en svart cardigan. Lite brist på färg kanske men what the fuck.
Jag saknar mina kära flickor! Vi måste ses under veckan darlos, men Sofie ditt lilla patte-barn, du är sjuuuk och överger oss och drar till Stockholm, bajs på dig! Så gör man inte. Men tycker om dig ändå ^^

En liiiten fråga ..

Den:2007-02-26 Kl: 13:08:26 / Dagboken / Kommentarer: 2
.. någon vänlig själ som kan förklara var/hur man ändrar färgen på texten  "Rangelben" (högst uppe på sidan), det som nu står med någon ful orangeaktig färg. Snälla (A)
Och färgen på "ramen" runt mitt foto har jag råkat göra grön, men vet inte vad jag gjorde så jag skulle gärna vilja ha hjälp med den biten också, vill ha den svart igen. Help!

Uppdatering: Idag känner jag mig nästan 100% frisk igen :D Bara lite halsont och jobbig slem i halsen, annars mår jag prima. Woho!

Allvarliga problem -.-'

Den:2007-02-25 Kl: 21:16:49 / Dagboken / Kommentarer: 1
Har allvarliga problem med min blogg. Fattar noll av alla jäkla koder som står huller om buller. Give me some help! Vill ha en snygg och personlig design, som alla andra jäkla datanördar lyckas få till.

Sitter här i min FBK t-shirt (storlek L, haha), tights och vita benvärmare, perfekt klädd för en "sjuk-dag". Funderar på och ta kort på kläderna jag köpte i Karlstad, intressant o se? Nope, men ändå.

Pim är här. Ska vara hos oss i två veckor nu (: Kul.

Sugen på Tacos ^^

Den:2007-02-25 Kl: 18:33:32 / Dagboken / Kommentarer: 4
Jag är sugen på Tacos! Så himla gott ^^ Men, det blir inte förrän imorgon säger mamma. Så det blir till att vänta.
Har legat och sovit hela eftermiddagen. Efter att vi åt mat vid två-tre någonting, gick och och la mig i sängen och mamma kom och väckte mig för en halvtimme sedan. Har lite ångest då jag inte kommer kunna somna ikväll. Eller oxå kan jag det.
Give me TACOS <3 (och mina kära flickor, saknar er. GRÅT!)

HATA att vara sjuk!

Den:2007-02-25 Kl: 14:00:43 / Dagboken / Kommentarer: 2
Elaka jag låg i soffan igår kväll, tittade på Melodifestivalen och tyckte synd om mig själv. Hoppades att varenda jävel som kommit iväg till Byn hade pisstråkigt. Men så pratade jag med Erica förut, hade dom tråkigt? Nopp, dom hade skit kul! Kul liv man har. Kunde ni inte ha haft liiite tråkigt iaf, flickor? (A) Men nääe.
Bajs, bajs, bajs.
Känner mig bättre idag iaf, äter ju pencillin (stavning?) tre gånger om dagen nu, ska göra det i tio dagar. Åååh, vad jag känner mig negativ! Kan ingen trevlig jäkel ringa och säga att jag inte missade något igår, att det var dö-tråkigt. Skriver iaf. med min älsklings Adam på MSN, lite trevligt :P Nej bajs på mig, och på Sofie som också har sjukat ner sig. Blir nog inget fotorepotage från oss denna vecka :/ Hon åker ju till Stockholm på onsdag den svikaren :'| Kan man köpa sig ett roligare liv på typ ebay?

Karlstad igår med bästaste, Akuten idag.

Den:2007-02-24 Kl: 11:42:16 / Dagboken / Kommentarer: 4
Efter skolan igår tog jag, Erica, Stina och Olivia (Sofie, du saknades!) bussen till Karlstad. Var drygt som fan, men ändå roligt (: Vi var dom enda som hördes i hela bussen, haha.
Kom iaf. fram till Karlstad vid halv fem ungefär. Sprang runt i lite olika affärer, hade bråttom då bussen hem gick vid sju. Köpte mig en sån där klänning jag ville ha från Gina Tricot, mörkblå. Testade även en gul men såg ut som en påskkyckling i den :P
Köpte mig ett par skor på Din Sko, ett par svarta, lite spetsiga med låg klack och snörning bak. På JC köpte jag ett par brunrutiga "ballong-shorts", fick tigga pengar av Erica och Olivia för att ha råd med dom :P Tack sötisar!
Sen köpte jag en mascara till mamma som jag lovat. Köpte inte så mycket men är ändå nöjd då jag fick tag på det jag ville ha. Skulle dock ha suttit fint med ett par jeans också ^^
Sen när vi skulle äta var det fullt på MC Donald's, så vi fick traska iväg till Burger King. Kändes inte bra att svika MC Donald's <3 Men våra magar skrek, och vad gör man inte då? Åt strips och chicken nuggets (:
Till sist skyndade vi iväg till bussen och då började jag må piss-dåligt. Hade inte känt mig bra i skolan, men när vi kom till Karlstad kändes det bättre.
Jag frös så jag skakade hela vägen hem till Hagfors, hade jätte ont i halsen så jag inte orkade prata, knappt svälja. Mina kära vänner försökte muntra upp mig. Kändes skönt när bussen svängde in på busstationen här i Hagfors, nästan hemma. Pappa hämtade mig och Erica, och när jag klev innanför dörren orkade jag inte mer. Började grina som en liten unge och då blev jag tjock i halsen, kunde inte andas. Skulle kolla tempen men var så nerkyld att det inte visade något. Sen steg den till 40 grader. Halsonten gick upp i öronen så dom kändes alldles igen-svullna.Mådde/mår piss dåligt! Så idag åkte jag och mamma till akuten där dom tog halsprov, stack i fingret, kollade öronen och lyssnade på lungorna.
Det visade sig att jag har dragit på mig en halsinflammation/streptokocker (stavning?) igen :/ Så det blir inge BYN för mig ikväll :( Bajs!! Jag som sett fram emot det så mycket, då vi inte kom iväg förra gången. Men nu blir det till att vänta till nästa månad, i slutet av mars innan jag kommer iväg. AARRGH!
Jag vill inte vara sjuk!

Tack för en rolig dag igår, mina kära flickor <3

Äckligt värre.

Den:2007-02-22 Kl: 15:32:39 / Dagboken / Kommentarer: 1
Efter en lektion, matte, knatade vi ner till Älvstranden för att bada. Trist - ja. När vi stod och väntade på att få komma in i omklädningsrummet kände jag hur det började smaka blod i munnen, och att det typ "rann" i halsen. Gick och spottade i handfatet och då kom det massa blod. Vidrigt! Det slutade inte heller utan jag fick spotta en massa gånger, lika mycket blod varje gång. Pratade med idrottsläraren som tyckte att jag skulle hoppa över badet, så jag och Moa fick sitta och titta medans dom andra simmade och plaskade runt i vattnet. Rätt boring var det och det blev varmt. Men jag slutade blöda i munnen/halsen efter en stund vilket kändes skönt.
Sen på näst sista lektionen, SO, började det igen. Då kändes det som jag hade en stor blodklump i halsen :S Eiiieeuw! Men det gav med sig även den gången. Hoppas det inte blir något mer.

Imorgon - KARLSTAD :D Har dock bestämt mig för att bara försöka hitta något att ha på mig på lördag (BYN) och spara slantarna då vi ska ner till Karlstad till veckan (SPORTLOV!!) och shoppa, med mamma.

Jag vill inte göra NO-provet imorgon, kommer få IG :/

Fattar noll !

Den:2007-02-21 Kl: 19:21:50 / Dagboken / Kommentarer: 3
Har prov i Atom- och kärnfysik på fredag, kommer gå käpprätt åt helvete! Fattar noll. Får fortsätta plugga så går det som det går sen, mer än så kan jag ju inte göra.
På fredag efter skolan blir det Karlstad med mina käraste, underbaraste små flickor (: Wiie! Har inte så mycket pengar att spendera men hoppas på att få tag på ett par skor och något fint klädesplagg. Kanske räcker slantarna även till något användbart till vårt kommande fotoprojekt? :D Nu måste jag verkligen plugga, kommer antagligen somna (som alltid) Men kan väl låtsas att jag pluggat iaf. -.-' Ska bada med klassen imorogn oxå, trök!

Tråkigt.

Den:2007-02-19 Kl: 20:14:06 / Dagboken / Kommentarer: 0
Fick ett sms av Karin förut, hon fick inte Haflingerstoet, hon var redan såld. Jag hoppades så, men men..

Skomani!

Den:2007-02-19 Kl: 16:49:08 / Dagboken / Kommentarer: 1
Har äntligen hittat några skor som jag skulle kunna tänka mig, med låg klack (:

Skomani

Vill ha helg!

Den:2007-02-19 Kl: 16:30:04 / Dagboken / Kommentarer: 3
Ge mig helg nu! Känner på mig att den kommande helgen kommer bli himla skoj :) Kalas på lördan med mina käraste <3 :D
Men vill till Karlstad innan och införskaffa kläder + skor. But I har inga money (fin svengelska jag fick till där, haha)
Ge mig helg!
drinkar

Gaah!

Den:2007-02-18 Kl: 20:46:59 / Dagboken / Kommentarer: 1
Jag tror jag har blivit en bloggnörd >.< Haha, vad roligt. Hör nog inte till dom extrema fallen ännu, men är på god väg.
Nej nu ska jag masa mig iväg till duschen och tvätta bort all häst-lukt. Sedan ska jag bosätta mig i telefonen eller nåt.
Liv? Jajamen ^-^

Bara en massa häst.

Den:2007-02-18 Kl: 18:00:39 / Foton / Kommentarer: 1
I detta blogginlägg blir det bara en massa häst, så är du ointresserad är det väl bara att sluta läsa, typ :P Vi hade ridlektion idag då, precis som alla andra söndagar (förutom förra veckan dock då det var inställt p.ga rally) Tog oss en tur i skogen med småflickorna. Jag red Shamira.
Kom tillbaka efter ungefär en halvtimmes ridning och då fick dom göra det där "efter-pysslet" som att sadla av, kolla hovar och borsta.
När dom åkt och lugnet lagt sig över stallet igen, tog vi in SABA, en helt fantastisk underbar häst som Karin hämtade hem för bara några dagar sen. Hon är ett sex-årigt sto, tömmkörd och sutten något på. Så fin! Pysslade lite med henne och sen tog Karin ut henne i rundcorallen och jobbade lite horsemanchip. Och så berättade hon att imorgon ska hon och Peter åka och titta på ett HAFLINGER sto :D Fatta vilken lycka! Jag ba: "Ååååh! Fy faan, ursäkta men jag älskar Haflinger!!" Karin bara skrattade. HOPPAS, HOPPAS Karin gillar henne och tar med henne hem :D Vill, vill, vill!
Sen så ska vi även börja med "ridlekis", så det ska även införskaffas ett antal shettisar och B-ponnys (te.x russ) Kul (: Händer mycket ute på gården nu framöver. DiDi och Trolla vaggar runt med sina tjocka bebismagar, dom är ju högdräktiga nu ^^
Iaf. Efter att Karin jobbat klart med Saba tog vi in några hästar (Tarzan i mitt fall <3) och gav oss ut på en barbacka-tur. Red mot Lentorp och tog fälten tillbaka till stallet. Mysigt!

Fotade en hel del bilder, men läggar bara upp några av dem, på de nyaste hästarna, så ni får se :)


wilma <33

Söta WILMA <3


saba

SABA. Så vacker!

SELMA

SELMA. Wilma's mamma.

Foto; Joline Danielsson ©

Härliga toppar ^^

Den:2007-02-17 Kl: 21:51:08 / Dagboken / Kommentarer: 1
Hittade dessa härliga toppar på Gina Tricot's hemsida. Hatar dock rosa, så dessa två rosa toppar här nedan vill jag ha i svart. Fanns tyvärr inte bild på dem. Inte var dem farligt dyra heller ^^ Lycka!
Har fastnat helt för siden/satin. Antingen en hel topp i satin, eller som bara ett band i midjan. Hur snyggt som helst! Måste komma iväg till Karlstad snart och införskaffa nya kläder. Gärna dessa (:
ginatricot
Hittade just en till söt topp från Gina, men orkar inte lägga upp bilden på den. Är iaf. grå med en svart rosett på axeln.

Me want a Skinnjacka.

Den:2007-02-17 Kl: 14:13:33 / Dagboken / Kommentarer: 3
Är på jakt efter en snygg och inte allt för dyr skinnjacka. Kate Moss har en snygg, hittade dock ingen bild på den.
Någon som vet var man kan få ta på en prisvärd och snygg jacka?

God Natt !

Den:2007-02-16 Kl: 23:33:55 / Dagboken / Kommentarer: 1
Tänkte bara skriva ett sista inlägg för idag (kväll) innan jag går och lägger mig. Somnar vilken sekund som helst.
Har ritat en hel del nu, blev några bilder. Ännu fler blir det nog imorgon, är verkligen på "rit-humör." Så roligt när man vet exakt hur man ska rita, när inspirationen bara flödar ^^ Kanske lägge upp bilder imorgon för den nyfikna, vi får se.
God Natt alla söta !

Fredag kväll.

Den:2007-02-16 Kl: 21:51:19 / Dagboken / Kommentarer: 2
Fredag kväll. Har tittat på Let's Dance och ätit chips. Fördrivit lite tid här framför datorn. Syss frågade om jag ville med henne på 18-års fest i Munkfors, men jag tackade nej. Känner ju inte en kotte där :P Skönt att bara vara hemma. Känner mig trött, men vill samtidigt att någon ska ringa, så man kan prata. Erica tex. Det skulle sitta fint (: Nu ska jag rita lite, hoppas det är en "bra ritar-dag" så jag blir någorlunda nöjd (;

Party-sugen!

Den:2007-02-16 Kl: 16:31:23 / Dagboken / Kommentarer: 2
Är himla party-sugen, sitter här och lyssnar på lite musik. Just nu är det Byz - Karatefylla som strömmar ur högtalarna.
Den här helgen blir lugn, men nästa helg blir det kalas (: Längtar!
För övrigt så hade jag matteprov idag, gick åt skogen. Kommer säkerligen få IG. Fattar noll av ekvationer och funktioner. Fick iaf VG på engelskaprovet ^^

Pratade med honom igår kväll igen, trodde vi inte skulle ha något att prata om längre. Men det hade vi :) Ibland är livet bara så enkelt att leva, eller hur?

I en klass för sig.

Den:2007-02-15 Kl: 15:10:14 / Dagboken / Kommentarer: 3
Mina kära flickor är i en klass helt för sig själv (: So wonderful!
Vi hade halv friluftsdag idag, hade en lektion (matte) sen såg vi någon teater av något slag på Älvstranden, lunch och sen bar det av upp till Ishallen för att glo på hockey-turneringen. Var trevligt att sitta där och frysa tillsammans med flickorna ^^
Sen ringde någon som jag inte har pratat med på.. vad blir det.. två år? Trodde inte det var han! Och han trodde inte att det var jag ;P Trevligt iaf.
Efter att ha kollat klart på matcherna skulle vi ner till skolan igen. Ner för "mana". Om jag säger så här; vi gick inte ner, gled är snarade det rätta ordet. Och flappade oss ett antal gånger var. Var himla roligt! Måste bara ha sett en aning lustigt (haha, vilket ord) ut. Folk låg i högar på varandra och bara kanade. Vi gjorde den ena snygga vurpan efter den andra. Som sagt; i en klass för sig själv <3

Ni är bättre än alla andra <3

Ni måste testa.

Den:2007-02-14 Kl: 22:13:34 / Dagboken / Kommentarer: 3
Jag gjorde som jag sett många andra bloggare gjort, besökte myheritage.com och kollade vilka kändisar jag är lik. Och jag säger bara: Hum..? 
Ser själv inte likheten mellan mig och dessa personer (som jag inte ens vet vilka dem är!) men det var ta mej fean roligt (: Min kära syss var 70% lik DAVID BECKHAM, haha! Min syrra, ojoj.
Det roliga är att man är lik olika personer på olika bilder. Testade med flera. Var dock lik den där "Ueto Aya" på flera av dem, men jag vet inte..? Vad tycker ni, är jag lik dessa människor? (haha)

haha

Valentines Day!

Den:2007-02-14 Kl: 15:26:17 / Dagboken / Kommentarer: 0
Alla hjärtans dag idag (:

Har inte känt mig något speciellt kärleksfull eller så, men har lyckats få iväg några lite extra gulliga sms, och fått några själv ^^ Man får väl visa lite omtanke, en dag som denna kan man tycka.

Mer KÄRLEK åt folket <3

Kärlek

Ego girl -.-'

Den:2007-02-13 Kl: 18:26:44 / Foton / Kommentarer: 2
Har varit lite ego idag och lekt lite i Picture It! alltid lika roligt ^^ Ibland måste man bara få vara lite.. ego.



blääsch

Plattfall och mosat fejs.

Den:2007-02-13 Kl: 15:25:54 / Dagboken / Kommentarer: 0
Ja, så skulle man kunna beskriva dagens idrottslektion som bestod av fotboll. Jag hade bollen, så kommer Amanda och ska ta den ifrån mig, råkar sätta krokben och jag faller handlöst mot golvet och tar emot mig med armarna. Vänsterarmen blir alldeles röd och mina händer sväller upp, fingrarna ser ut som korvar! Bultar i dem och känns som om de skulle sprängas. Fortsätter matchen.
Så ska målvakten kasta ut fotbollen, och träffar Ericas fejs. Munnen får ta smällen. Kändes som hennes tand skulle gå av sa hon, det det  gick bra med även henne.
Svullnaden och rodnanden på armen/händerna har gått ner och är åter helt normala ^^

Mitt H&M-paket har kommit ^^

Den:2007-02-12 Kl: 20:33:38 / Dagboken / Kommentarer: 0
Hämtade mitt H&M-paket förut ^^ (Bild på kläderna finns i tidigare blogg-inlägg). Ska behålla allt, förutom skorna som jag ska ha en storlek större. Blev lite besviken först, trodde dom skulle vara i lack, vilket dom inte var. Men dom var fina ändå, små bara. Hade tydligen beställ ett par svarta leggings oxå (:
Den gula blusen + solglasögonen kommer dock inte förrän v.13 eller nåt sånt :O :(

SOMMAR KÄNSLOR!

Den:2007-02-12 Kl: 18:56:32 / Foton / Kommentarer: 3
Snart spricker jag om det inte blir sommar! Lite vår iaf. skulle inte skada. Vill sticka mina frusna fötter i ett par härliga ballerina-skor, svepa en klännings-kjol kring mina vinterbleka ben och känna solen värma mitt stelfrusna och framförallt bleka aniskte. Aaaah! Sommar, Sommar, SOMMAR - ge mig!
Tänk bara vad härligt att kunna vara ute och "ränna" (som mamma säger) om nätterna utan att frysa och slippa by sig om att det blir mörkt. Kunna bada mitt i natten, då vattnet är som allra skönast - alldeles ljummet. Kunna tälta med käraste, fiska (det är roligt!) åka båt, moped ... Åka till havet och känna den härligt salta doften, känna sommarens varma vindar smeka håret, höra fiskmåsarna skrika från en klarblå himmel ... Buhu, börjar griiina snart. Hata vintern.

Bjuder på lite bilder från sommaren 2005, för att du också ska infinna den rätta sommarkänslan i detta blogginlägg:

SOMMAR 1

SOMMAR 4

SOMMAR 3

SOMMAR 2

Två små kollage ^^

Den:2007-02-11 Kl: 20:31:10 / Dagboken / Kommentarer: 4
Ibland är jag väl liiite duktig? ^^

kollage 2


Kollage 1

Klänning? Oh yes!

Den:2007-02-11 Kl: 16:21:34 / Dagboken / Kommentarer: 1
Har kärat ner mig helt i denna ljuvliga klänning från H&M (vet inte varför jag är så besatt av H&M?) Sådär häftigt 50-tals inspirerad. Skulle gärna hälsa sommaren välkommen i den, men jag lovar, om jag köper den, kommer den antagligen användas ... noll gånger! Gaaah! Sån är jag. Köper och aldrig använder. En gång kanske. Max. Inte bra. Men vill ha den, mer än gärna (: (Solglasögonen modellen har på sig har jag dock beställt :D)

klänning 2klänning 1


Hittade även denna härliga bikini från L*Space på Nelly, "endast" 749:- Som hittat! Gillar egentligen inte rosa, vet inte vad som har flugit i mig. Känns så barbie-aktigt med rosa.

bikini

Inte alls kul.

Den:2007-02-11 Kl: 16:04:52 / Dagboken / Kommentarer: 0
Det var inte speciellt roligt alls igår. Bara kallt. Uscha mej. Sista Rally-dagen idag, sen försvinner förhoppningsvis alla turister. Maha, vad elak jag är.

Kommer bli kallt.

Den:2007-02-10 Kl: 18:54:04 / Dagboken / Kommentarer: 3
Känner på mig att det kommer bli kallt ikväll :P 14 minus grader ute redan. Men är det Rally så är det, och då ska man ut på "stan" och träffa folk (: Ska ut med mina käraste. Hoppas på en rolig kväll. Fryser bara jag tänker på att gå ut, burr!

Mysig dag/kväll.

Den:2007-02-09 Kl: 17:44:07 / Dagboken / Kommentarer: 1
Var en riktigt mysig dag/kväll med råda-pojkarna igår :) Jag och Erica tog bussen ut till dom efter skolan och blev hämtade av Robert vid busshållsplatsen, åkte hem till honom. Fördrev tiden med att se på bilder och slira runt i Råda med bilen :P Åkte hem en sväng till Adam och tog sedan med honom hem till Robert. Då blev det film resten av kvällen. Fick sällskap senare av Mikael, Jocke, Gusten, Skåp-Erica och Johan (?) (:
Robert skjutsade hem mig och Erica vid tre, snöade as hell. Blev soffan för min och Ericas del i natt :P Orkade inte fixa madrasser.

Felicity.

Den:2007-02-07 Kl: 17:48:44 / Dagboken / Kommentarer: 2
Har nyss kollat på FELICITY, en underbar serie ^^ Gammal, men bra. Har blivit lite av en vana nu, att 17.15 varje vardag sitta i soffan, äta en/två skålar med cornflakes och titta på det. Inte helt fel. Hoppas Noel och Felicity blir tillsammans igen!

[Blev ett kort inlägg idag.]


Felicity

Lånar din bild Sofie! (http://retrosofie.blogg.se)

Uppsats.

Den:2007-02-06 Kl: 20:09:14 / Dagboken / Kommentarer: 0
Borde egentligen skriva klart min uppsats om Tandborsten (haha, skrattretande - jag vet!) men så sitter jag här och skriver Blogg (: Trevligt. Men seriöst, Tandborsten? Vad har jag för fantasi egentligen? :P Orka.

Både jag och Erica har tänkt på en grej. I skolan, om det typ är jag som sitter och babblar, kastar papper, ritar på böckerna eller nåt, så får Erica ut för det :D Haha. Roligt tycker jag, men inte hon ;P Som idag på Tekniken satt vi och pratade, och våran lärare Magnus ba: "Stör hon dig, Joline?" och sen satt hon och granskade mina små bilder jag ritat på boken och så kommer han förbi en gång till: "Jahaja..." Och Erica helt förtvivlad: "Men det var inte jaag! Aaah. Det är inte jag som har ritat." Och han: "Nej, jag ser det du" (ironi i rösten) Kul va? :) Hi. Hah, näe, kanske borde erkänna när det är jag som ställer till det? Erica skulle nog uppskatta det.

Nej för fan, skriv uppsats NU, Joline!

Nationellt-prov.

Den:2007-02-06 Kl: 15:43:23 / Dagboken / Kommentarer: 0
Pratade i telefon med Robert typ hela kvällen igår så jag var as-trött imorse, vilket inte kändes så bra då vi hade nationellt prov i svenska första lektionen, 80 min. Eller "hela kvällen", från tio till halv tolv iaf. ;P Hehe. Har blivit så himla kvälls-trött, inte likt mig. Jag har alltid varit kvällsmänniska, men saker och ting förändras. Ibland till det bättre ^^

Kläder från H&M.

Den:2007-02-05 Kl: 18:38:01 / Dagboken / Kommentarer: 3
Beställde lite kläder fån H&M igår :) Vet, inte så häftiga att köpa kläder på postorder kanske, men bor man i Hagfors och inte är 18 så man har körkort och bil blir det lätt så.
Den gula cardiganen såg finare ut på modellen (beställde även ett vitt linne, men det fick inte vara med då det inte passade in i allt svarta och gula) och om jag gillar dom svarta, söta ballerina-skorna ska jag nog även köpa dem i guld ^^ Hoppas bara att allt passar när det kommer. Det mesta av grejorna kommer denna vecka, det andra skulle komma typ v.8 tror jag det var... Orka vänta! Fanns även en massa härliga klänningar, men eftersom jag (tyvärr) lyssnar för mycket på vad andra säger, blev det ingen att hänga in i garderoben :/ Jag menar, man kan inte strutta runt i klänning här i lilla Hagfors, då glor folk.


Kläder



Ge mig sommar nuuuuuu! Får panik snart, VILL HA VÄRME!

Ridtur i skogen.

Den:2007-02-04 Kl: 19:01:47 / Dagboken / Kommentarer: 0
Idag red vi ut med våra små ridelever i skogen, vilket jag tror uppskattades av alla tre. Kommer själv ihåg vilken lycka det var när man var liten och red på ridskola, och man fick rida ut.
Vi skrittade bara då de inte är så erfarna ännu. Jag red DiDi, vilket jag inte gjort sedan i somras så det var kul. Hon har en riktig bebis-mage nu :) Red barbacka. På vägen hem kände jag hur bebisen där inne sparkade mot mina ben. Så himla mysigt! Längtar verkligen tills hon och Trolla klämmer ut fölisarna. Ska bli så satans roligt!
Tog reda på att fjordingfölet heter Wilma, och hennes mamma Selma. Wilma blir 1 år nu i vår, och Selma är född 2001. Vi trodde ju först att även Selma var föl/unghäst, då han är väldigt liten, men så var hon allltså Wilma's mamma (: Glömde givetvis kameran hemma, och hade inte mobilen med så jag kunde inte fota dem :/ Men nästa gång! :) Dom är så himla fina, båda två. Och kelsjuka.

Fan vad gött att va ledig från skolan på fredag, då det är Rally :D Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, om jag ska passa på att åka ut till stallet eller umgås med mina kära vänner <3 Kanske hinner båda?
Karin och Peter behövde lite hjälp med släd-körningen, så hjälper nog dem en liten stund. 12.00-16.00 skulle dom köra.
Vet inte hur jag ska göra på kvällen heller, om jag ska gå ut eller inte.. Beslutsångest.

Räddad!

Den:2007-02-03 Kl: 22:31:16 / Dagboken / Kommentarer: 0

Robert och Mikael kikar förbi på kaffe om en stund. Alltid trevligt. Känner mig inte lika deprimerad längre :P Men trött! Ska upp imorgon - orka! Vill sova lääänge på morgonen. Idag ringde Amanda och väckte mig kvart i ett :P Hah!


Melodifestivalen.

Den:2007-02-03 Kl: 21:31:35 / Dagboken / Kommentarer: 2
Har suttir ochglott på Melodifestivalen :P Var väl ingen som var "WOHO VILKEN BRA LÅÅÅT! ÄLSKA ÄLSKAA!" Men men.
Känner mig rätt så bored :/ Bajs! Skulle ha varit roligt att gå på den där festen iaf. :( Buhu! Har piss-trååååkigt! Ska man göra resten av kvällen då? Hmm... ? -.-'
Nu loggade iaf Sofie in på MSN, lite lycka denna trista lördag-kväll ^^

Rolig kväll - trött.

Den:2007-02-03 Kl: 13:44:22 / Dagboken / Kommentarer: 2
Känner mig rätt seg, var hemma vid halv fyra i natt, kom i säng kvart i. Mikael och Viktor kom och hämtade mig, Amanda och Moa igår kväll, för att åka hem till Viktor där det var en liten "fest" av något slag. Var inte så mkt folk, men det var trevligt :)
Gusten fotade några bilder med min mobil:


  
Bild 1. Mikael. Bild 2. HP och Robert. Bild 3. Jag och Moa pussas som vanligt :P


Ska snart masa mig iväg till duschen, känner mig rätt snusk. Sen ska jag nog bara vara hemma idag och röta tror jag. Om inte något roligare dyker upp under dagens gång.
Är ju den där festen i Ekshärad ikväll som Gusten försöker få iväg oss på, men vi har ingen större lust. Kanske blir sugna ikväll ;P Vem vet? (Då blir väl Sofie nöjd iaf, haha)

Pim kom igår, syss kille (:

Äntligen fredag!

Den:2007-02-02 Kl: 14:56:39 / Dagboken / Kommentarer: 2
Äntligen fredag - helg och ledighet! Ett litet minus är dock att jag glömde göra matteläxan till idag, så den måste göras tills på måndag :/ Bläh!
Har bestämt mig för att stanna hemma imorgon, skiter i den där festen. En hel del fjortisar från skolan ska dit, och orka med dom. Sen har jag ingen större lust heller.
Senare kommer nog Amanda, Erica och Moa ner till mig (: Vi ska bl.a sola (okej, inte bra att sola solarium och bla bla blaa, men jag vill inte se ut som en blekfis! Det är fult.)

Jag är hungrig, pappa ge mig maaat!

Snart helg.

Den:2007-02-01 Kl: 16:14:09 / Dagboken / Kommentarer: 8
Skrev ett långt blogg-inlägg igår kväll men det gick inte att ladda upp - irriterande.com ! Och jag tänker inte skriva om det.
Snart helg iaf, gött! Imorgon blir det väl till att ta det lugnt, på lördag är man bjuden på fest, kanske åker dit, sen på söndag är det ridlektion som gäller.

Fick två "röda lappar" idag tror jag :P Vet iaf. att jag fick en för att jag kom 10min försent (efter 20min är det kvarsittning :S)
Sen tror jag att jag fick en på SO-lektionen bara för att jag var högljudd. Men hallå, killarna kastade ju en mjukis-tomte (haha) på mig, och då gapade jag väl lite, vilket inte passade våran vikarie. Så tänkte jag kasta tillbaka men då kom tanten och tog tomten. Maha, sura tant! Asså seriöst, ingen av killarna i min klass har fått ngn röd lapp ännu, och jag har två :O Bajs! Orättvist? Jepp. Det var ju dom som kastade tomten, inte jag. Men men.
Spelade el-bas på musiken idag :) Det var skoj iaf. (Men om jag säger så här, Olle och Pelle är grymt musikaliska, men jag tror inte att det är något släktdrag iaf, då inte jag är särskilt musikalisk ;P) Vi tjejer spelade och sjöng en låt för killarna, och sen gjorde dem det samma för oss ^^

[eftersom det inte gick att publicera inlägget jag skrev igår kväll, lägger jag upp bilder på tarzan här så alla får se hur söt han är ^^ Bilderna är från förra våren. ]


Tarzan!
 min söta lilla skrutt-ponny <3

tarzan 2
tarzan 1

Foto; Joline Danielsson.

RSS 2.0