Stallet.

Den:2007-01-31 Kl: 15:13:33 / Dagboken / Kommentarer: 0
Har nyss kommit hem från skolan, ska bara slänga i mig lite mat och sedan ta bussen tsm med Johanna ut till stallet. Ska rida min lilla Tarzan och pussa hans goa mule <3 Längtar!

Kalla det "Väsk-kärlek"

Den:2007-01-30 Kl: 19:59:50 / Foton / Kommentarer: 2

Aah! Syss köpte en ny väska idag, från Azalea. 200:- fick hon ge för härligheten. Fanns tydligen en annan liknande som också var fin (enligt henne). Tänkte spana in den och kanske lägga vanatrna på den ^^ Hi! Vill ha en ny fin väska. Så här ser iaf. den ut som hon köpte. Se och njut!

Väska 2
Väska 1


Och inte att förglömma, Sofie fyller 16 år idag :D Grattis! <3

Ny klippt ^^

Den:2007-01-29 Kl: 21:05:30 / Dagboken / Kommentarer: 0
Nu har jag varit och klippt mig ^^ Blev ingen stor förändring direkt, toppade bara och klippte upp det rätt mycket. Byn 24 februari.

Svällda ögon

Den:2007-01-29 Kl: 12:18:29 / Dagboken / Kommentarer: 2

Gick upp som vanligt idag, åt frukost och började sminka mig. När jag kom till mascaran upptäckte jag att mina ögon var svällda :S Att jag inte lagt märke till det innan. Såg ut som små grisögon, skit fult! Sved även lite i dem.
Så ringde mamma på jobbet som sa att jag skulle vara hemma. Puh! Slapp man iaf. den skammen att visa sig ute med såna ögon. Var ju meningen att jag skulle klippa mig idag , men vi får se hur det blir med den saken.. Aaah! Hataaaaaaa


Underbart härlig dag!

Den:2007-01-28 Kl: 19:18:50 / Foton / Kommentarer: 1

Det borde vara lag på att alla människor ska åtminstonde få uppleva en sån här underbar dag som jag har haft idag minst en gång i livet. För fasen vad kul vi har haft! Vi hade ingen ridlektion på banan idag, var bara en elev så vi tog med henne ut på en tur i skogen vilket jag tror hon uppsakttade. Red dock inte Tarzan som jag hade tänkt, utan det blev Shamira. Hyper-pigg eller vad :P
Sen när vi kom tillbaka till stallet fick jag prova Forsman. Och det säger jag bara - jag är fast! Och så ska jag nog börja hjälpa Johanna med honom några dagar i veckan om hon hittar en stallplats här i Hagfors. Jag klagar inte! Fy vilken underbar häst. Det kändes som att flyga när man galopperade. Och hans "travar trav" - Gudomlig! Åh <3
Karin tycker att jag ska ta hem Tarzan, till Hagfors :D Att jag ska ha honom för mig själv. Men det kommer jag nog inte hinna med.. :/ Får tänka på det.
Senare tog vi ut Gullan och Solero för att tolka, och det var riktigt roligt. Försökte åka två och två, men vi hamnade i en snödriva efter ungefär tre meter ^^ Haha. Fick kramp i magen av allt skrattande. Var himla roligt att Erica äntligen bev med ut igen, har saknat det och kommer förmodligen sakna det ännu mer nu, det lär dröja innan hon kan slita sig från sin häst igen, och bli med oss. Men hon saknar gården, säger hon. Aja.
Fick en ny BH + trosor av mami idag, och en jumper, dimblå. Tackar.
Nejpp, nu kurrar det oroväckande i min mage, ska äta köttfärsås med pasta. Mumma!


jag efter stallet
Jag i min nya jumper, "stall-rufsig" i håret :P


Johanna Forsman
                              
Johanna och Forsman i en härlig snögalopp.
Foto; Joline Danielsson


Go' morron.

Den:2007-01-28 Kl: 10:48:57 / Dagboken / Kommentarer: 0
Sitter här och väntar på att Erica och hennes mamma ska komma och hämta mig. Äntligen är det den dagen då Erica ska med ut till gården igen :) Det är allt för länge sedan nu. Inte sedan hon tog hem Axelina, och innan det hade hon inte heller varit med på ett tag.. Så det här ska bli jätte kul! (hoppas jag iaf.)
Längtar efter att få snosa min lilla Tarzan <33 Men samtidigt kan jag inte sluta oroa mig för att han nu är gammal, 26 år.. Det märks tydligt nu att han har blivit gubbe (aw!) Fasar för den dag då det är dags att... Nej! vill inte tänka på det! Nu ska jag åka ut till min älskade lilla ponny och njuta av en härlig ridtur i snön :) Tillsammans med mina vänner <3

Sovit hos Erica.

Den:2007-01-27 Kl: 17:57:36 / Foton / Kommentarer: 0
Sov hos Erica från igår till idag ^^ Vi hade lika skoj som alltid, även om vi inte gjode något speciellt. Igår var vi lite i stallet, hos hennes kära vackra arabsto, Axelina :) Tittade på film, "Into the blue", var riktigt bra. Härligt att dyka. Och hennes pappa lagade god köttfärssås med spagetti.
Idag tillbringade vi all tid i stallet, mycket härligt! Fint väder, lite kallt bara men det får man stå ur med som stall-nörd :P Och jag klagar inte. Hade jag inte stått ut med det hade jag antagligen skutat med hästarna för länge sedan, eller hur? Har ju hållit på i över tolv år nu.. :D (Sofie, vet! Jag och mina hästar ;P But It's my life)
Ericas mamma bjöd på potatis och kalopps (stavning?) när vi kom in. Jätte gott! Sen kom pappa och hämtade mig, några minuter efter att vi ätit. Men det har varit två roliga dagar (:Chappe & Axelina.

Chappe (fux) & Axelina (skimmel).
Foto; Joline Danielsson

Rocky

Söta Rocky.
Foto; Joline Danielsson

Axelina

Vackra Axelina!
Foto; Joline Danielsson


Erica & Axelina 01
Det kallas kärlek. Axelina & Erica.
Foto; Joline Danielsson

Talkar in tha phone.

Den:2007-01-25 Kl: 20:33:25 / Dagboken / Kommentarer: 1
Sitter här och talkar in tha phone, som alltid och jämt ;P Och i andra änden av luren befinner sig givetvis, Erica ^^ Vem annars?
Mamma gillar inte telefonräkningarna vi fått den senaste månaden. Men jag menar, that's a teenager thing, right? Att bo framför datorn med telefonen fastklämd under hakan.
Anyway. Var till Syokonsulenten på Älvstranden idag för att få lite rådgvining så här i "Välja Gymnasie tider". Våran vimsiga Syo förstår man inte mycket av :P Och hon hade ränkat mina poäng fel, till mig sa hon att jag hade 155p nu på julbetygen, när jag egentligen har 185p. Vimsig var ordet.
Hade ju tänkt välja Byggprogrammet som första val, utbilda mig till målare. Men egentligen så vill jag bli fotograf. Min passion är foto! :D Men Hagfors Samhäll/Media-program känns inte så lockande. Massa plugg! Men det är nog vad som blir andrahands valet. Tredje val? Hum.. Frågetecken! Lord, help me!


Vänskap! <3

Erica och jag, nyårsafton 2006-2007.
Foto; Amanda Jensen.

Tuggar på ett äpple.

Den:2007-01-24 Kl: 20:53:46 / Dagboken / Kommentarer: 2
Sitter här och tuggar på ett grönt äppe, yummie! Idag solade jag med Syss efter skolan :) Blev väl lite brun iallafall, men inte mycket. Bara jag inte blir beroende ;P
Fick en ny bikini av Mami idag också. Eller en bikiniöverdel, trosorna har inte kommit ännu. En marinblå med röda axelband ^^ Ska bada med klassen imorgon så då får den invigas. Får ha mina svarta bikinitrosor så länge.
Funderar på att ha mina tights imorgon, men kommer säkert ändra mig precis innan vi ska åka till skolan. Hata mina ben :/ Så smala! Bläsch. Inte för att jag vill ha timmerstockar till ben, men normala. Käre Gud, kan jag få det? Amen.
Sofie, jag älskar din fina blus du hade på dig idag :D *Avis*
Klar med Astronomi-uppsatsen, wiho! Bara Teknik-uppsatsen kvar -.-' Orka!

Okej, jag vill också kunna sjunga :| http://www.myspace.com/amandajenssen Den här tjejen har en grym röst tycker jag ^^

Ännu en ny blogg.

Den:2007-01-23 Kl: 16:23:01 / Dagboken / Kommentarer: 0

Okey, detta är typ min tredje blogg eller nåt :P Men denna ska jag inte överge som jag gjort med dom andra. Utan ska jobba med den och försöka få den fin ^^ Kanske med hjälp av käraste Sofie som har blivit lite av en expert på det här området (A) Anyway. Använder min rätt mycket av "Svengelska" när jag skriver, vilket jag lär få leva med. Men det är lite smågulligt tycker jag, snäppet intill charmigt.
Älskar att fotografera, så det lär bli en hel del bilder framöver också.
För den som undrar: Jag blir kallad för "Rangelben" av några kompisar, för att jag är smal (Naturligt, dock. Bantar inte och kommer aldrig göra) Därav namnet.


RSS 2.0