Snöig ridtur.

Den:2010-02-28 Kl: 18:40:51 / Dagboken / Kommentarer: 0
Har spenderat några timmar i stallet med Solero idag, det var mysigt. Vi red ut en sväng och när vi kom ut ur skogen såg vi ut som två snömonster - täckta av snö :p Det skakade vi snabbt av oss med lite trav och galopp på vägen ;) Han var pigg idag, fishästen <3

Förstörd lördag :(

Den:2010-02-27 Kl: 21:14:40 / Dagboken / Kommentarer: 0
Ikväll hade vi pizza, melodifestivalen och mys på schemat. Men tror ni inte att det vräker ner 100 ton (typ) snö då? Jopp. Så nu är Robin och jobbar :( Jävla skit. Blev iaf. pizza med familjen. Och Charlie :) ♥

Fick hem en fotobok igår som jag beställde häromdagen, superfin! Gjorde en med mig och Solero, kan ta några bilder på den i morgon (om jag hinner) och lägga upp :) Gjorde en vid jul också, med mig och Robin, som han fick i julklapp. Den var mycket uppskattad kan jag säga :) ♥


Bloggtips:

Den:2010-02-26 Kl: 10:47:25 / Dagboken / Kommentarer: 0
Hanna Björkstedt <-- En mycket läsvärd fotoblogg som ger sjukt mycke ideér till plåtningar. Man blir verkligen sugen!

Sportlov!

Den:2010-02-26 Kl: 09:34:12 / Dagboken / Kommentarer: 0
Dags för frukost i magen. Sen står städning och målning på schemat! Blev heller inget jobb för mig till veckan, så nu har även jag sportlov :) Hoppas på fint väder i veckan så jag kan spendera många härliga timmar i stallet ♥

Bläh.

Den:2010-02-25 Kl: 15:18:28 / Dagboken / Kommentarer: 0
Åt helvete med mens och mensvärk!! Fick nya p-piller förra månaden som skulle ta ner min mensvärk, men inte fan hjälper dom. Dessutom har dom gett mig finnar i ansiktet och små röda prickar på ryggen :( Idag är jag arg. Fast inte så arg som jag var förut på praktiken, brann för minsta lilla :p Mens-monster.

Nu har jag sportlov iaf och det är jag inte sur över :D Ska dock kanske jobba till veckan, får veta i eftermiddag hur det blir... Men skulle vara bra skönt med lov :p

Pilatesboll.

Den:2010-02-24 Kl: 21:12:09 / Dagboken / Kommentarer: 4
Nej idag har jag verkligen inget att skriva om tyvärr. Syster klickade hem en beställning till mig förut med visitkort, adressetiketter m.m. med min smyckes loggo på :) Blir perfekt de!
Dessutom har jag precis tipsat henne om att hon borde köpa en sån där "pilatesboll" eftersom dom är perfekta att träna det mesta med. Hon insåg ganska snabbt att jag sa det bara för att jag vill ha en, haha, fan vad elak jag är! :p Men så är det när man inte har råd själv ;)



Nu ska jag kika om jag hittar någon bra sida där man kan fynda converse-skor lite billigare (barnavdelningar ;p), har bestämt mig för dom vita, dom turkosa får vänta lite till längre fram i vår/sommar :)


Gilla och ogilla.

Den:2010-02-24 Kl: 17:33:10 / Dagboken / Kommentarer: 0



Min fina sadel :) ♥ Skitbild från december.



Jag ogillar min mensvärk, men annars är det bra. Vad jag däremot gillar är det ökande besöksantalet :D Hej främlingar! Jag gillar också att mitt sår på handen läker fint, är bara lite var kvar, annars är det alldeles rosa, kommer få ett fint ärr :p

Har inte så mycket att skriva om idag, det kasnke märks. Får fundera ut något och återkomma senare :)


Moa och Joline. Tossa och Rangelben.

Den:2010-02-23 Kl: 21:31:22 / Dagboken / Kommentarer: 0



(Bilden är jätte gammal, typ 4 år eller nåt :p Saknar min frisyr jag hade då, och vart har det där halsbandet tagit vägen?)

Jag saknar min fina vän Moa, min lilla Tossa :) <3 För den som inte visste det så var det hon som gav mig smeknamnet "Rangelben" :)
Vi måste leka snart, och du måste komma och hälsa på mig i nya stallet i sommar!!


Fjäderörhängen ♥

Den:2010-02-23 Kl: 19:44:46 / Joline vill ha / Kommentarer: 1

Jag vill ha fjäderörhängen, sååå snyggt! :D Tänk till sommaren med brunbrända ben, slitna jeansshorts, en slapp vit tisha, ett par snygga skor och håret i antingen en ruffsig fläta eller utsläppt hår med slarviga lockar. Mumma!




Just dom här kommer från cocco.se
Jag vill nog ha ett par som går mer åt den bruna hållet. Kanske inte så svårt att knåpa ihop själv? :)


Surmört!

Den:2010-02-23 Kl: 19:26:06 / Dagboken / Kommentarer: 3
Jag vill verkligen ta tag i fotograferandet igen, saknar det. Men det känns inte så lockande, utvecklas ingenting utan står bara och stampar på samma ställe. Är trött på att köra på "auto" vem blir duktig av det liksom? Men fattar ingenting av manuella inställningar så vet inte i vilken ände jag ska börja :( och så är jag arg på min kamera för att den är liten, plastig och bajs. Nikon D60, blää. Och så blir jag arg för att jag egentligen har utrustning för att kunna ta fina bilder, som en reflexskärm, ett superbra objektiv (nikon 50mm f 1.4 af-s) m.m.

Allt känns pissigt just nu. Jag är sur :(




Pfft, in my ass...


Kilklackskor <3

Den:2010-02-23 Kl: 16:11:48 / Joline vill ha / Kommentarer: 0



Hur kan skor göra en så glad egentligen? Är ju ganska konstigt :p
Sitter och kikar på "Blogshoppen" och hittar en massa fint som folk säljer superbilligt och saker som typ är oanvända :)
Har bl.a hittat skorna på bilden ovan, i både brunt och blått och det gör mig glaad :) När dom fanns på H&M förra året satt jag nämligen framför datorn fleera gånger och tvekade på om jag skulle köpa dom eller inte, men det gjorde jag aldrig. Vilket jag ångrar nu när våren snart väntar runt hörnet, då passar dom perfekt :) Enkla och söta. Så jag funderar skarpt på att köpa dom blåa nu, helt oanvända och billigare än vad dom varit om jag köpt dom direkt från H&M :)


Tipsa mig om vart man kan hitta snygga skor!

Den:2010-02-22 Kl: 22:27:51 / Dagboken / Kommentarer: 2



(någon ful bild jag hittade på google, orkade itne göra en själv :p Inget par av skorna på bilden var snygga, men whatever :p)

Behöver er hjälp! Tipsa mig om bra sidor (svenska!) där man kan hitta snygga skor. Behöver skor till studenten/balen och har letat igenom alla sidor jag kan komma på men inte hittat några bra än. Vill inte ha allt för hög klack då jag helst vill slippa ont i fötterna, vill ju kunna ha kul :D

Jag vet att det egentligen inte är någon panik än och att många affärer kommer få in mängder, men vill vara ute i god tid då det är så mycket annat som ska ordnas i sista minut :p


Köket.

Den:2010-02-22 Kl: 18:20:08 / Dagboken / Kommentarer: 1
Alltså shit det är verkligen freeeezing här hemma, ingen värme alls. Mamma gick ner i källaren nu för och tända en brasa så det blir lite varmt, hoppas det går fort för jag fryser som en tok!

Funderar på att sätta igång med målandet av det (näst) sista skåpet i köket, blir kanske lite varm då också. Åh jag vill verkligen inte! Är så fruktansvärt trött på det här jäkla projektarbetet, men det måste ju bli klart, får ju IG annars :s
Det jag har kvar är typ slipning, grundmålning + 2ggr målning med färdigfärg på det här skåpet, tvättning, spackling, slipning, grundmålning + 2ggr målning med färdigfärg på kryddskåpet och ungefär samma bahandlingar på alla lådor + köksluckor. Sen är det ju massa småfix som några lister m.m. Gud vad mycke det lät nu när jag skrev ner det, kommer aldrig bli klar!!






Här ser ni den gamla tapeten, dom nya listerna är uppe och jag har haft på kvistlack (dom gula fläckarna).




Taket + väggpanelen är målat och nya tapeterna uppe! Fint va? :)
(ska upp "hörnklossar" också)


Charlie-vovven.

Den:2010-02-21 Kl: 18:51:08 / Dagboken / Kommentarer: 0

Jag har tråkigt :( Är trött och har tråkigt. Charlie står i soffan och försöker komma åt godisskålen på bordet, godisgris. Och snart vill väl han ut och gå, men det vill inte jag. Har nyss duschat så håret är blött och det är typ -18 grader ute och blåser sviiinkallt. Dumma vovve, lär dig gå på en vanlig toa istället (: ♥

Kass uppdatering den här helgen, ska bättra mig under veckan :) (bäst att itne lova för mycket...)





Hittade bilden i syster mapp, tror den är från när jag fyllde 18 :)
Saaali ♥


Uppdatering.

Den:2010-02-21 Kl: 12:45:23 / Dagboken / Kommentarer: 0



Ringde rådgivningen i fredags om mitt äckliga sår. Någon ny stelkrampsspruta behövds inte för jag har skydd kvar sen jag tog den i 4:an. Men ett omslag dränkt i asolsprit skulle sitta på tills det läkt - skoj. Får panik på nätterna för det kliar så in i h*lvete, men men, jag överlever det här med :)

Nu har jag uppdaterat er lite om läget. För övrigt har helgen varit lugn, har bara segat hela dagarna, har ju varit värsta snöstormen ute :s Skulle ha tagit en ridtur idag men det får vänta lite tills det inte är så satans kallt och blåsigt ute.


FREDAGSMYS! ♥

Den:2010-02-19 Kl: 13:25:46 / Dagboken / Kommentarer: 1

FREDAGSMYS! ♥
Behöver jag ens fortsätta?
Underbart.

Som det ser ut nu ska det snöa hela jäkla helgen (och där försvann alla vårkänslor) så Robin kommer väl få jobba häcken av sig. Så antagligen kommer jag ha en massa tid för armbands-skapande, och det är ju alltid trevligt ;) Ännu trevligare är det när dom blir sålda och det klirrar i min kassa :D Hihi.

Halsbandet jag gjorde igår verkar populärt (redan sålt och flera intresserade) så det ska jag beställa grejer till och göra fler av :)

Ikväll blir det som vanligt god mat och mys, det gillar jag! :)

Ha en fin fredag!


Nytt på designbyjoline.blogg.se

Den:2010-02-18 Kl: 17:28:39 / Smycken by Joline / Kommentarer: 4



Lite nytt på designbyjoline.blogg.se

Bl.a halsbandet ovanför!


Fräscht sår...

Den:2010-02-18 Kl: 17:07:24 / Dagboken / Kommentarer: 4



Usch, ser ni? Min hand är inte alls fräsch :p
När Carro var och fotade mig och Solero i fredags blev han grymt uttråkad och skulle såklart börja busa. Min hand råkade komma ivägen för hans nypande tänder och han fick ett riktigt tag (man ser såret på handen på några av bilderna hon tog, hehe)

Nu en vecka senare har jag ett hål in i handen, japp det går rakt in, som är gult och äckligt och runt om har jag blivit grön. Inte bra kanske? :p

Sådär ja, nu har jag uppdaterat er om det också ;) Fräscht!


Sjuk och paket på posten.

Den:2010-02-18 Kl: 13:24:09 / Dagboken / Kommentarer: 1
Idag är jag hemma och är sjuk, magen är i uppror - inte kul. Dessutom börjar huvudvärk komma krypandes känner jag :/ Fick iaf ett paket på posten idag som mamma och syster beställt åt mig, innehöll massa fina pärlor och förvaringslådor - TACK! Har fått hur många paket som helst av dom den senaste tiden, och tror det är ett till på väg :D Har fått jätte mycke berlocker och annat material till armband, hur fina som helst :)

Ska be mamma åka och köpa gummiband lite senare så jag kan göra pärlarmband, så håll utkik ;)

CONVERSE all star.

Den:2010-02-17 Kl: 20:09:38 / Joline vill ha / Kommentarer: 2



Jag vill ha ett par Converse, eller jag har ett par svarta, i typ storlek 38½ och jag har 37 i vanliga fall, dessutom är Converse stora i storlekarna, så ni kan ju tänka er vilka båtar dom är på mina fossingar :p Vet inte ens varför jag var dum och köpte dom, men jag var väl typ 14 eller nåt och då är man väl inte allt för smart :p Det var inte jag iaf.

Skulle vilja ha ett par vita, men hittade dom här turkosa (jag ä l s k a r turkos! Underbar färg) och dom är ju döö snygga, så nu vill jag ha båda :)

Vilka skulle ni ha valt, vita eller turkos??


Håltimme(ar)

Den:2010-02-17 Kl: 09:43:10 / Dagboken / Kommentarer: 0
Har varit i skolan på en lektion, är hemma igen för har håltimme från kl nio till tjugo i tre :p Känns lite drygt, bättre o ha alla lektioner på en gång än utspritt över hela dagen. Men men.

Ska nörda mig lite till här vid datorn sen ska jag göra ett beställningsarmband som ska vara färdigt idag, efter det ska jag tillsammans med mamma plocka ur dom sista skåpen i köket som ska tvättas, spacklas, slipas och målas. Ser inte fram emot det, men måste bli klar någongång.

Bloggar kanske senare ikväll, men glöm inte REA:n på designbyjoline.blogg.se

HÖÖKS.

Den:2010-02-16 Kl: 19:53:20 / Häst & ryttar utrustning / Kommentarer: 2



Jag har tråkigt så gjorde ett litet kollage med två grejer jag vill ha från Hööks. Ridskorna har jag velat haft skit länge, dom är sååå fina :) Och jackan är ju skitful, men tycker det är snyggt att man kan ha den som väst, så därför vill jag ha den :)

Är just nu 20% rabatt på jackor och skor hos Hööks men min kassa ekar något förfärligt just nu :/ Jag hoppas verkligen att jag får jobba på sportlovet!


REA REA REA REA REA REA REA REA !!!!

Den:2010-02-16 Kl: 16:39:21 / Smycken by Joline / Kommentarer: 4

Måste avreagera mig lite är så FRUKTANSVÄRT trött på härmapor!!!!
ksjfhbskjbfjsdbfjd.sbjs.dbg.sjfhjskhfdsjkbfdjsbfjd nmjds<b d s d BAJS!!!



Så, nu känns det lite bättre :p (ni behöver inte fråga om vem eller vilka det gäller, dom som vet dom vet, ni andra ska helt enkelt inte veta ;p)


Har nu lagt ut alla kvarvarande armband från i höstas på REA, från 10kr och uppåt!
Har även ett fint erbjudande: Ta tre betala 100kr!

Skynda o fynda!!
www.designbyjoline.blogg.se





Bild på ett nytt armband, finner ni också på www.designbyjoline.blogg.se



Planer...

Den:2010-02-15 Kl: 20:17:32 / Dagboken / Kommentarer: 4
Har en del fotograferingar på gång med Caroline, vi är grymma på att smida planer ;) Dessutom ska hon fotografera min student och bal, kul va?! :D Hon är så jäkla grym!



Foto: carolinedahlen.blogg.se


Ny design.

Den:2010-02-15 Kl: 16:58:59 / Dagboken / Kommentarer: 3
Har suttit och pillat ihop en ny design, väldigt enkel och väldigt "hästig," men va fan, det är ju jag, det är ju mitt liv :) Lite längre fram i vår vill jag ha en mer varm design med massa härliga färger, men då är det nästan så man skulle betala någon för o göra den, så det blir sådär jätte bra :) Vi fårse.

Alla ♥-ans dag igår, spenderade den med min pojkvän. Vi gick på bio och såg "Farsan", den va inte så bra, rätt dryg faktisk :p Men det var mysigt :)


Och förresten, en liten "sneak-peak" på min balklänning ;) Mer får ni inte se innan balen! :)


Lördag.

Den:2010-02-13 Kl: 11:39:08 / Dagboken / Kommentarer: 2

Idag är det superfint väder ute igen, precis som igår. Idag står ingen fotografering (tyvärr ;p) på schemat, men ska ut med pojkvännen och vovven och hitta på nåt mysigt, blir nog skogspromenad och korvgrillning kan jag tro :)
Senare ikväll blir det kalas med vännerna, hoppas det blir kul.

Nej nu ska jag inte slösa bort mer tid här framför datorn när solen skiner så! :)


Fotografering med Caroline Dahlén.

Den:2010-02-12 Kl: 17:16:51 / Foto - Hästar / Kommentarer: 7

Jag tror inte att jag behöver skriva hur mycket jag älskar dom här fotona, ni ser väl själa hur jäkla fina dom är?? :D
Caroline är så grymt duktig! Och hur trevlig och go som helst! Kände mig inte obekväm en enda sekund :)




























Alla foton är tagna av Caroline Dahlén.
carolinedahlen.blogg.se


Helgens planer!

Den:2010-02-10 Kl: 18:57:58 / Dagboken / Kommentarer: 4
Idag kan man säga att det är torsdag. Typ. :)
Är det årliga Rallyt här i Hagfors den här helgen så vi har studiedag på fredag, därför kan man säga att det är fredag imorgon ;)
Den här helgen ser jag fram emot mycket, har en del planer :)

Imorgon kommer min fina pojkvän ♥ Saknat honom hela veckan.

På fredag kommer världens duktigaste fotograf Caroline Dahlén och fotar mig och Solero, ska bli sjukt kul!! Ska släppa Solero lös på fältet så det blir fina frihetsbilder :) Och så ska ju jag stå framför kameran också... :s Är så jäkla nervös, haha. Hur ska jag som är så himla blyg och hatar att bjuda på mig själv klara det?? Vet inte ens vad jag ska ha på mig. Dessutom har min hy haft bättre dagar, den är verkligen inte på topp just nu, tur det finns photohsop! :p Men det ska bli kul, den här gången ska jag inte backa ur! :) (har blivit tillfrågad några gånger tidigare om jag vill bli fotograferad av andra fotografer - tackat ja men sedan backat ur...)
Det värsta är att Anders på gården kommer garva ihjäl sig åt mig om han är hemma...morr..

På lördag blir det utgång med tjejerna! :)

Söndag, alla ♥-ans dag, blir mys och bio med pojkvännen.


Yetno.

Den:2010-02-09 Kl: 16:58:34 / Foto - Hästar / Kommentarer: 0


www.designbyjoline.blogg.se

Den:2010-02-09 Kl: 16:12:01 / Smycken by Joline / Kommentarer: 1


Friluftsdag...

Den:2010-02-09 Kl: 14:29:36 / Dagboken / Kommentarer: 1



Elin o jag i somras när vi firade hennes 18-års dag :)


Mamma skjutsade upp mig till Elin i Gustava igår, sov där tills idag. Hade friluftsdag, vi skulle pimpla :p Mest av allt såg jag framemot att få äta grillad korv, finns det nåt goa're än korv som man grillat över brasa? Näe :)
Men det var (är) bajsväder, kallt och så snöar det. Vi blev letta ganska fort och åkte hem till Elin igen.
Men nu är jag hemma hos mig, mamma kom och hämtade mig.

Ska nog sätta mig ner och göra några armband sen, fotar och lägger upp isf :) Har några färdiga som jag inte har lagt ut än, gör nog det nu. Så kika på smyckesbloggen om ni vill se! :)
www.designbyjoline.blogg.se


Mul-bilder.

Den:2010-02-07 Kl: 16:45:18 / Foto - Hästar / Kommentarer: 3



Foto; Jag
Gripen's mule. Så fint att han andades ut i jus det ögonblicket :)




Foto; Jag
En liknande bild på Hadda :)


Perfekt dag i stallet.

Den:2010-02-07 Kl: 16:41:33 / Foto - Hästar / Kommentarer: 1







Karin lånade min kamera och fotade när vi busade i snön på fältet, dom två översta bilderna har hon tagit, den understa tog jag när vi skrittade av hästarna :)
Har varit en underbar dag i stallet, perfekt väder, verkligen vår känsla!

För övrigt så känner jag mih alldeles varm inombords, är väldigt glad! :) ♥


Impulsgrej.

Den:2010-02-06 Kl: 21:31:44 / Joline shoppar / Kommentarer: 1

Jag och Robin hade tråkigt förut, gjorde en impulsgrej och åkte till Karlstad en sväng. Jag är ur-fattig så jag har inte råd att köpa något, men kikade lite efter studentskor, hittade dock inga jag gillade. Kommer väl in mycke fint längre fram i vår :)

Beställde balklänning och studentklänning igår förresten! :D Superfina!!

 

Hittade den här supersöta kjolen idag, kommer bli kanon nu i vår/sommar, vet precis hur jag ska matcha den! Fick den av min snälla pojkvän! :) Hihi.

 

 

Den här jackan ska jag köpa när det klirrar lite i kassan, så fin :)

 

Menade o köpa det här skärpet idag också, men fanns bara stora storlekar kvar så ska nog beställa det på nätet :)

 



Ny vecka.

Den:2010-02-01 Kl: 20:11:01 / Foto - Hästar / Kommentarer: 2



Finaste buus ♥

Elin har varit här, vi fösökte plugga lite på provet vi har imorgon, men blev mest prat, skratt och pannkaks-ätande :)

Imorgon hoppas jag att jag får det nya armbandsmaterialet som jag har beställt, har några beställningar som ligger och väntar som jag behöver materialet till.


RSS 2.0