Bebis.

Den:2009-03-31 Kl: 15:22:29 / Dagboken / Kommentarer: 0
Grattis till Anna och Christer som fick en liten tjej inatt! :)



Slutade praktiken tidigt idag, efter lunch närmare bestämt. Dom andra målarna är på kurs idag så det fanns inget för mig och Simon att göra så vi fick gå hem ist :) Var ute på stan med mamma och hämtade ut nya p-piller, köpte även schampo och sånt som jag ska ha med till Tännäs. På lördag åker vi! :D Bävar dock för att gå upp tidigt, tidigt... Men jag lär väl överleva det också antar jag ;p Ska försöka hinna med o longera Solero den här veckan också, så han hålls igång. Allra helst skulle jag ha ridit Belizen också, men hur ska jag ha tid med allt??


Sommar ...

Den:2009-03-30 Kl: 15:14:52 / Dagboken / Kommentarer: 1
Jag vill ha sommar, brunbrända ben, fräknar, solblekt hår, solykssta kinder, snygga skor, lätta kläder och fest med dom bästa. Ge mig!


Trillingarna.

Den:2009-03-30 Kl: 14:42:21 / Foto - Djur / Kommentarer: 5


Foto; Jag, mobilkamera

Erica har fått trillingar!

Den:2009-03-29 Kl: 13:43:38 / Dagboken / Kommentarer: 2
Longerade Solero i ca 20-30 min efter stalljouren idag, det gick super bra :) Han visar fortfarande lite tecken på ryggont, så ridningen får vänta ytterligare ett tag. Hellre att vara "för" försiktig än rida på som vanligt och han blir sådär superdålig igen. Sen när vi var färdiga fick han på sig det tjocka vintertäcket igen, allt för att inte bli kall om ryggen. Under tiden osm Erica och Sofi var ute och red passade jag på att mocka. Hästarna hade skitit som aldrig förr i ligghallen och dyngkärran blev snabbt full. Jag vände ryggen till för att ta upp den sita högen och när jag vänder mig om för att släng det i kärran ser jag att Zafira har vält den så allt ligger i halmen igen. Det var bara att börja om från början...
När jag var färdig med stallsysslorna gick jag in till fåren och myste med lammen. Erica har fått trillingar :D (alltså, inte min kompis Erica utan hennes får som är döpt efter henne ;p) och en tacka utan namn har fått tvillingar, så alltså har vi fem små söta ulltussar :D Det är min Didrik som är det stolta pappan ^^  Jag fotade dom med mobilen men ni får se bilderna imorgon, har inte sladden med hit (är hon älskling) Dom små liven fick såklart namn av oss, Erica's trillingar fick heta Molly (den minsta av dom), Ester och Lucas. Dom andra två fick heta Teddy och Freddy, Teddy har hängande öron (som min kanin, därav namnet :p).
Dom är så söta, jag älskar lammungar! :D


Sommartid.

Den:2009-03-28 Kl: 13:09:10 / Dagboken / Kommentarer: 0
Det kom över 1 dm snö igår, så Robin fick ut och jobba kl fyra imorse. Men nu är han hemma igen och sen ska vi åka och fira kusin Erik som fyllde år igår. Sen senare ikväll någogngång åker vi ner till Robin och sover där i natt, och imorgon blir det stallet. I natt ska man ju ställa om klockorna också till sommartid, det får vi inte glömma! :)


H E L G .

Den:2009-03-27 Kl: 15:35:31 / Dagboken / Kommentarer: 0
H E L G :D
Robin kommer snart.
Kan det bli bättre?

Fan..

Den:2009-03-26 Kl: 21:21:11 / Dagboken / Kommentarer: 0
Solero visade på ryggont idag, det bara skriker inom mig! Han får inte bli sådär dålig igen, han får inte, får inte, får inte tas ifrån mig!
Märkte förra veckan att han blev lite irriterad när sadeln kom på, men tänkte inte mer på det, ville väl inte inse antar jag... Men så idag reagerade han t.om när jag borstade ryggen, inte bra... Skippade ridningen och tog en promenad istället. Fick gå ut med ett tjock täcke i hagen så han inte blir kall... Får köra på promenader och longering ett tag, och hoppas på att det räcker, att vi slipper ATG och all skit igen... FAAAN!


På schemat: ridning

Den:2009-03-26 Kl: 14:43:41 / Dagboken / Kommentarer: 0
Ska rida ut en sväng sen med Erica och Sofi, tar bussen ut 16.10 :) Det ska bli skoj o rida lite, och snosa Solero-pojken <3
Förresten så får Robin äntligen hämta sin bil imorgon :D Så kul!


Pappa 50 år !

Den:2009-03-25 Kl: 15:42:11 / Dagboken / Kommentarer: 1
Idag fyller lilla pappa 50 år :) Grattis, grattis!!
Dock har mamma gått och blivit sjuk, är nog influensa eller något lik´nande. Hon spydde en gång i natt och har feber och ont i hela kroppen, så nu ligger hon i sofan och sover :/ Där har hon legat hela dagen, stackars lilla mamma <3 Så alltså kommer det inge folk och firar pappa idag, vet inte när det blir istället...


Sko-snack.

Den:2009-03-23 Kl: 19:26:28 / Dagboken / Kommentarer: 0
Jaha, tror ni itne att det har snöat igen? Jo visst har de det :( Aja, våren lär väl komma någongång, på riktigt.
För övrigt trivs jag jätte bra i mina nya slitna och snygga jeans :) Längtar till det blir varmare då jag kan använda mina nya gladiatorskor till eller varför inte skorna med stort "S" ?! Det bli kalasbra det :) Dessutom har mami beställ ett par tan-färgade gladiatorskor till mig också, och ett par andra vår/sommarskor, så har några nya fräschingar att välja på när vädret tillåter :)

Jag mår verkligen inte bra.


Vårkänslorna sprudlar.

Den:2009-03-23 Kl: 15:11:31 / Dagboken / Kommentarer: 0
Vaknade med halsont imorse och känner nu att jag börjar få feber :/ Men jag ska härda ut, bara den här veckan och nästa vecka kvar, sen är jag ledig i två härliga veckor :) Först en vecka i Tännäs med älskling och hans familj sedan en veckas påsklov. Det ska bli otroligt skönt!
Solen gömmer sig bakom molnen idag, men ibland kikar den fram och värmer skönt :) Så idag åkte skinnjackan på och jag stack fötterna i mina vita tygskor - snacka om härligt! Vårkänsla till MAX! :D Snön som fortfarande ligger kvar drar dock ner den känslan lite, men solen jobbar på att få bort den, så snart ska den nog vara borta helt hoppas jag (:
Dags för lite mat!


Bilder från överraskningsfesten!

Den:2009-03-22 Kl: 21:48:25 / Dagboken / Kommentarer: 0






















Maria har fotat alla bilder!

Det har snöat!! :(

Den:2009-03-22 Kl: 17:26:20 / Dagboken / Kommentarer: 1
Imorgon hade jag tänk lägga undan vinterjackan och ta fram skinnjackan, bevisa för mig själv att det är vår liksom :) Men tror ni inte att det har snöat hela dagen? Johodå. Jävla piss. Men jag ska tamej tusan ha skinnjackan imorgon ändå, om det inte är -10 grader vill säga...


Några ord.

Den:2009-03-21 Kl: 17:18:55 / Dagboken / Kommentarer: 0
Har hjälpt mamma att baka lite idag, pappa fyller ju 50 på onsdag, han blir gubbe farsan ;D Haha, nerå. Ska snart ut på stan en sväng med mami och Robin ♥ Ska köpa lite gott för ikväll sen får vi se om vi bakar en kladdkaka också, eller om vi gör den imorgon. Är ju Robinson ikväll, det får vi inte missa! Ska bli skönt med en mysig hemmakväll, är fortfarande trött efter igår, haha. Har fått tag i lite bilder från gårdagen som jag laddar upp vid något tillfälle. Imorgon stannar jag hemma från stallet och hjälper till här hemma ist, åker kanske ut under veckan ist, vi får se.
Nej nu ska vi åka ut, pussokram! ♥

Nya jeans.

Den:2009-03-21 Kl: 15:16:26 / Joline shoppar / Kommentarer: 2
Siss var i Karlstad igår, så hon gick in på Gina Tricot och köpte jeansen till mig som jag vill ha :) Hon tog ett par i storlek 24, och dom satt perfekt! :D Hihi, så nu är dom snygga jeansen mina.




Bild från Gina Tricot. Jenasen är ännu finare i verkligheten ;)

Överraskningsfest!

Den:2009-03-21 Kl: 12:54:48 / Dagboken / Kommentarer: 4
Kvällen igår bjöd på kalas, vi hade nämligen överraskningsfest för Moa och Amanda som fyller 18 år imorgon :D Det var riktigt skoj, och jag hoppas att tvillingarna uppskattade det, vilket jag tror att dom gjorde :) Är lite trött i fötterna idag efter allt dansande.
Det kom jätte mycket folk senare framåt kvällen, bara vällde in :p Men som sagt, det var skoj :) Hade egentligen tänkt ta med mig kameran men ångrade mig i sista sekund, vill inte att det ska bli förstörd. Men flera andra hade sina digitalkemeror med sig så jag får be dom skicka över bilder till mig som jag kan uppdatera bloggen med.
Våra kära vänner Sofie och Stina som har flyttat till Karlstad kom också, det var jätte roligt att se er flickor, saknar er så! ♥


















Jag innan festen.

Glass i stora lass.

Den:2009-03-19 Kl: 21:01:05 / Dagboken / Kommentarer: 0
Jag har precis delat ett paket GB gräddglas, vanilj med jordgubbs sylt med mami, det var gott :) Ska strax fixa färdigt för kvällen, sen leta upp sängen. Börjar ju som sagt sju imorgon igen.
Vad fredagskvällen bjuder på kan jag tyvärr inte avslöja, det är fortfarande hemligt ;p Men på lördag får ni veta, det lovar jag :) Det påminde mig om att jag borde sätta kameran på laddning... Tror inte jag hinner blogga nåt imorgon, det blir en rätt tight dag, så ni får ha det så fint!


V Å R !

Den:2009-03-19 Kl: 14:12:43 / Dagboken / Kommentarer: 0
Aaah, det är riktigt vårväder ute :D Så jäkla underbart!! Och imorgon är fredag, det gör mig glad ^^ (att jag ska vara på praktik 07.00-16.00 innan jag får helg gör mig dock mindre glad...) Men åh det är vår! Snart  kan jag använda mina nya härliga underbara skoooor :D

Bilder på framkallning.

Den:2009-03-18 Kl: 17:21:07 / Dagboken / Kommentarer: 3
Sitter här och lyssnar på Janet - Le't go (ni vet hon från Made in sweden) och fixar med bilder, börjar bli dags för ytterligare en framkallning av 100 bilder :) Ska bara välja ut vilka och så. Så har en del att göra alltså :p

Gratis skor.

Den:2009-03-18 Kl: 13:22:13 / Dagboken / Kommentarer: 0
Jag gillar egentligen inte alla dessa gratissidor, men gratis skor är ju aldrig fel ;) Klicka på länken och bli medlem (helt gratis!) du också!

--> LÄNK <--

Eftermiddag i stallet med bästaste vännen.

Den:2009-03-17 Kl: 20:54:04 / Dagboken / Kommentarer: 0
Efter praktiken idag drog jag och Erica till stallet, kanonväder hela dagen! (Lite blåsigt men wha't the fuck, solen har ju varit framme) Vi red ut på Solero och Yetno, vilket var mys. Underbaraste galoppen på länge, länge :) Gjorde lite horsemanchip också, gick jätte bra!
Har precis ätit lite mat nu, var jätte hungrig. Ska snart fixa det sista för kvällen och sen krypa ner i sängen, praktik imorgon igen så det är 07.00-16.00 som gäller.


Update; Måndag - studiedag.

Den:2009-03-16 Kl: 12:20:43 / Dagboken / Kommentarer: 0
Allt bra med er? Själv är jag öm i baken efter gårdagens tvåtimmarsritt i en inte allt för bekväm sadel :p Och ont i fingrarna p.ga skavsåren... ont lite var stans alltså :p Sitter hemma hos Robin, har sovit här i natt :) Mys som vanligt. Vet inte vad vi ska hitta på, han är ute och grejer lite med skotern nu, ska byta matta tydligen, så jag passar på att uppdatera lite. I eftermiddag skjutsar han hem mig, har praktik imorgon 07.00-16.00 -.-' Orka.
Men men, bara att uthärda. Nu ska jag läsa lite bloggar!


Från igår.

Den:2009-03-16 Kl: 12:17:34 / Foto - Hästar / Kommentarer: 1


Foto; Erica (med min kamera)



Foto; Jag



Foto; Jag

En bildserie på Solero.

Den:2009-03-15 Kl: 18:36:45 / Foto - Hästar / Kommentarer: 6


Fotade lite när vi övade lite horsemanchip, visst är han fin, min häst?! :D
Foto; Jag



Motljus.
Foto; Jag



Det blev väl lite tråkigt tyckte han, så vid ett obevakat ögonblick lade han sig ner och rullade... Bushäst!
Foto; Jag



Skakar...
Foto; Jag



Färdig och nöjd.
Foto; Jag

Perfekt dag! (nästan...)

Den:2009-03-15 Kl: 18:24:41 / Dagboken / Kommentarer: 0
Idag var vi ute och red i över två timmar, det var så himla härligt :D Dagen började med grått och mulet väder, men precis när vi red ut kom solen fram och värmde, sen har den varit framme hela dagen. Jag försökte fota lite under den underbara ridturen, men mobilen var inte samarbetsvillig så fick bara ett kort. Dock har jag fått några riktiga kanon bilder med kameran som jag visar så fort jag hinner, är jätte nöjd! :) Orkar inte berätta allt skoj vi gjort under dagen idag, Erica, Sofi och jag, men när vi var färdiga på gården tog jag mina grejer och gick till Belizen där det inte gick riktigt lika bra...

Först ville han inte komma in, utan gick undan hela tiden, höll på i ca 5-10 min. När jag väl gjort honom färdig och det var dags för ridturen spökade han sig bara. Körde upp huvudet och sprang runt med sänkt rygg och stenhård i munnen, hade knappt någon kontroll alls. Både han och jag blev sjöblöta av svett på en gång, så efter 20-30 min hoppade jag av, orkade inte mer dessutom fick jag fyra skavsår på fingrarna som vätskade. Drog tyglarna över huvudet på honom och började gå tillbaka mot stallet. Då snubblar jag i snön av utmattning och Belizen springer iväg, givetvis fastnar han med benet i tyglarna... Men han stannade tillslut och jag kunde få loss benet. Sen kunde vi gå tillbaka till stallet. Madde ska leta fram ett annat bett som vi ska prova och en martingal, ibland behöver man hjälpmedel, så är det bara.

Ska sätta igång lite med bilderna nu! :)



Hemmakväll.

Den:2009-03-14 Kl: 17:46:35 / Dagboken / Kommentarer: 0
Har varit ute och handlat lite gottis för ikväll,  ska bara ta det lugnt, läsa en bok kanske och mysa med Robin. Mamma ringde förresten igår om skorna, tror ni inte att dom var slutsålda då? :( Men dom ska få in en ny leverans när jag är i Tännäs, så då har mamma lovat att hon ska fixa dom åt mig :D Jag måste ha dom!


Snow Solero <3

Den:2009-03-14 Kl: 16:12:11 / Foto - Hästar / Kommentarer: 0


Foto; Jag

En liten ridtur.

Den:2009-03-14 Kl: 15:30:42 / Dagboken / Kommentarer: 0
Gjorde mig en sväng till Solero idag, Robin och Charlie var med ut :) Var så härligt att få snosa på honom igen. Borstade bort den värsta smutsen och gick sen ut på en tur. Orkade inte sadla men la på ett schabrak med lösgjord för att slippa bli allt för hårig såhär i  fällningstider :p
Mötte en lastbil det första vi gjorde som Solero var lite tveksam emot. Men chauffören var snäll och stannade och stängde av lastbilen, så efter att ha fått tittat lite gick Solero förbi, duktiga pojke :)

Imorgon och måndag (då vi har studiedag) blir det stallet igen :) Har fotat lite idag, lägger upp när jag hinner.


Skor att dö för!

Den:2009-03-12 Kl: 20:23:20 / Joline vill ha / Kommentarer: 1
Seriöst jag dör lite varje gång jag ser dom jäkla skorna! Jag tror faktiskt att jag har råd med dom och ska försöka få mamma att ringa ner till Karlstad och be dom lägga undan ett par (min plan är att då kan Robin trippa in och hämta dom när han ska ner till Vålberg på söndag, hehe) Har kikat på dom på internet och dom finns inte i storlek 37, så tänkte testa ett par 38:or och hoppas på att dom passar :D Men med min tur så är dom väl för stora :p Får väl sälja dom isf, dom verkar vara väldigt eftertraktade så det blir nog inga problem isf. Och nej, jag tänker fortfarande inte visa er vilka skor det är jag suktar efter ;p Ni får hållas.


Jag har namnsdag idag.

Den:2009-03-12 Kl: 20:06:06 / Dagboken / Kommentarer: 1
Jag har namnsdag idag "Viktoria" Grattis till mig :D


Det är en fotoblogg, men dåligt med foton :p

Den:2009-03-12 Kl: 14:26:22 / Dagboken / Kommentarer: 0
Jahapp, här sitter jag och längtar ut till Solero :( Blää. Hade tänkt ta med kameran och fota lite, är lite halv-dött med bilder i bloggen just nu :/ Men får ta det på söndag.

Solero.

Den:2009-03-11 Kl: 19:31:57 / Dagboken / Kommentarer: 1
Jag är så förbannat ledsen :( Hade räknat med att äntligen, äntligen, äntligen få träffa Solero imorgon, borra in näsan i hans mjuka päls och dra ner den goa speciella "Solero-doften" långt nere i lungorna. Men eftersom mina småsyskon "måste" på denna j*vla (förlåt, kan inte säga annat!) bowling-träningen imorgon som tar upp hela familjens tid kan jag inte :( Dom måste ha bilen. Och Erica och Sofi fick förhinder imorgon, så har inte skjuts med dom heller. Mamma erbjuöd sig att gå bort till bowlinghallen och hämta bilen när hon slutar fyra och skjutsa mig då, men det vill jag inte, det ska hon inte behöva. Så ja, jag får helt enkelt vänta till på söndag (!)


Solero är hemma :)

Den:2009-03-10 Kl: 20:29:13 / Dagboken / Kommentarer: 0

Idag kom min underbara häst hem igen :D Har saknat honom!!

På torsdag ska jag rida ut med Erica och Sofi, det ska bli h ä r l i g t !  Ska försöka hinna med att rida Belizen också :)

På söndag blir det stalljour och ridning * 2 (Solero . Belizen) Jag älskar mina hästar ^^


Praktik hela dagen.

Den:2009-03-10 Kl: 17:35:42 / Dagboken / Kommentarer: 0
Har klistrat remsor och satt upp hela dagen lång idag, var helt ok i början men sen blev det ju lite tjatigt :p Är iaf helt slut i huvudet, man går och hör stora masikner och fläktar hela dagarna, knappt så man vet vad man tänker ju :p

Har itne gjort så mycket nu när jag kommit hem, slöat lite i soffan, ätit lite chips och datanördat mig lite, orkar inget annat typ :p Ska iaf fixa ihop ett litet kollage med de saker jag vill ha så mami får se ;)


Jag är sur idag.

Den:2009-03-09 Kl: 14:17:06 / Dagboken / Kommentarer: 3
Jag är på ruggigt dåligt humör. Kom till skolan 10.20 idag, då visar det sig att vi inte hade någon samhäll så fick sitta och vänta fram till 12.15 på dagens enda lektion, svenska. Väl på den lektionen hade jag redan gjort klart allt som skulle göras så jag hade inte behövt vara där! Har vid flera tillfällen idag försökt få tag på skolvärdinnan för att få en ledighetsansökan (Tännäs) så jag kunde fylla i den o lämna in på torsdag. Men hon har inte varit där. Sen är jag fortfarande fruktansvärt trött. Eller itne trött direkt, mer... sleten. Känns som jag ska bryta ihop helt när som helst. Verkligen ingen bra dag idag. Allt är skit.

Och inte har jag pengar så jag kan köpa de grejer jag hittat o vill ha! (i-landsproblem, jag vet)

Pengar är bara till besvär.

Den:2009-03-08 Kl: 20:53:02 / Joline vill ha / Kommentarer: 1
Har hittat två grymt snygga bikinis som jag skulle kunna dö för (aa, nästan iaf :p). Ska försöka spara ihop lite slantar (dom kostar 139:-/del + frakt) och beställa hem dom och kanske behålla en iaf, den som sitter bäst. Blir lite jobbigt bara eftersom jag har hittade ett par "to-die-for" skor förut också, för 299:- Och så ska jag köpa jeans för ca 400:- om typ två veckor. Give me money säger jag bara!

(Visar er inte vad jag är ute efter förrän jag har det i min ägo, om det blir så vill säga. Vill inte riskera "härmisar" vilket har hänt förr ;p Ego me!)


Nyduschad och trött.

Den:2009-03-08 Kl: 20:28:01 / Dagboken / Kommentarer: 0
Imorgon har jag sovmorgon och går kortdag i skolan, början 10.20 och slutar 13.15, har bara två lektioner (med lunch emellan) så det är skönt :)

Sitter och kikar lite på det nya programmet "Whipout", helt sjukt ju :p Men roligt o se på, hehe.


Solero kommer hem :)

Den:2009-03-08 Kl: 15:51:48 / Foto - Hästar / Kommentarer: 0
Solero kommer hem den här veckan, jag är glad :D

Något som dock gör mig mindre glad är all jäkla snö som bara vräker ner, är det inte dags för vår nu?





Solero i somras.
Foto; Jag

Sleten till tusen.

Den:2009-03-07 Kl: 14:26:26 / Dagboken / Kommentarer: 2
Några av mina kära vänner ska ut ikväll, men jag känner inte alls för det. Är himla trött efter dom här dagarna syster har legat på sjukhus. Mycke oro och tankar har gjort det svårt att koppla av, vilket gör att jag är väldigt sleten nu istället. Sen eftersom dom kom hem igår vill jag gärna vara hemma med dom. Men jag blir gärna med ut en annan gång flickor :)

Ska bara ta det lugnt idag, mysa och titta på film.


Äntligen hemma.

Den:2009-03-06 Kl: 18:27:53 / Dagboken / Kommentarer: 0
Fick äntligen åka ner och hämta Andréa och mamma förut, så nu är dom hemma :D Dom ställde diagnosen halsfluss typ C.


Nyklippt.

Den:2009-03-06 Kl: 10:02:52 / Dagboken / Kommentarer: 1
Nu är jag nyklippt, det känns skönt :) Dock går det inte att undkomma att jag hatar nyklippt lugg, så jäkla fult :p Men det blir bättre om ett par dagar :)

Hoppas att syster får komma hem idag, men ingen idé att ställa in sig på det, då blir jag bara besviken :( Dom fick svar på proverna idag iaf och dom såg bra ut dom med, det är skumt, dom hittar ju inget fel men ändå är hon så sjuk :s

Nu ska jag vika tvätt och få iordning lite här hemma.


Har hälsat på syster på sjukhuset.

Den:2009-03-05 Kl: 20:09:39 / Dagboken / Kommentarer: 0
Har precis kommit hem, har varit nere i Karlstad på sjukhuset hos Andréa och mamma tillsammans med pappa hela dagen. Var iväg på en lektion i skolan, sen varken orkade jag eller hade någon lust att vara kvar, och så ville jag följa med pappa ner. Gjorde verkligen ont i hjärtat att se henne ligga i sjuksängen, hon var så liten, blek och svag. Fick bita mig hårt i läppen för att inte börja gråta.
Hon är bättre idag, men dom vet fortfarande inte vad felet är. Så idag hon dom gjort lungröntgen och bihålsröntgen och tagit ytterligare några prover på henne som dom får svar på imorgon då hon förhoppningsvis får komma hem också! Saknar både henne och mamma :'( Var jätte jobbigt att säga hejdå och åka hem utan dom, vill ha dom här.

Imorgon kl 08.45 ska jag klippa mig, sen struntar jag i praktiken. Jag orkar inte, vill hellre vara hemma. Och så kanske jag och Robin (pappa jobbar) får åka ner och hämta Andréa och mamma på förmiddagen :)

Jag uppdaterar när jag vet mer. Nu är jag trött och behöver vila, Robin är här ♥

Väntar på provsvar.

Den:2009-03-04 Kl: 20:33:30 / Dagboken / Kommentarer: 1
Dom misstänker hjärnhinneinflammation, väntar på provsvar. Usch, jag är livrädd! Vill ha min syster kvar :'( ♥♥♥♥

Ambulans till Karlstad.

Den:2009-03-04 Kl: 16:17:32 / Dagboken / Kommentarer: 5
Kommer hem från praktiken och då berättar pappa att han fått åka upp till sjukhuset med Andréa som har blivit ännu sämra än igår. Hon har mått jätte dåligt hela dagen och pappa inte varit långt ifrån att ringa efter ambulansen sa han, han har gått runt och varit nervös hela dagen tills dom åkte till sjukhuset. Därifrån tog dom henne (och mamma som fick gå hem tidigare från jobbet) med ambulans till Torsby där hon ska få penecillin-dropp (?). Hon har fått någon bakterie som har spridit sig i hela kroppen. Mamma ringde nyss och då hade hon ändrat sig, tar henne till Karlstad sjukhus istället :S Är verkligen jätte nervös. Dom säger att hon blir bra när hon får dropp och grejer, men ändå! Det är min underbara storasyster som jag älskar över allt annat :'( ♥♥




Hästarna genom åren.

Den:2009-03-03 Kl: 20:42:06 / Foto - Hästar / Kommentarer: 0


Foto; Jag, april (?) 2008.

Jag saknar att rida Alma-skruttan. Hon var alltid så pigg och glad på allting. Hon tvekade ibland och kollade en extra gång på strunt grejer, men det var bara att mana på henne. Hon kunde tramsa ibland men då bara skrattade jag, hon är ju trotsallt unghäst :) En underbar ponny ♥

Saknar också att rida Didi, den stora fina fuxen med stjärna och strumpor. Hon är härlig hon med :)


Många hästar har kommit att passera i mitt nästan 15-åriga liv som hästtjej, vissa glömmer man aldrig.

Zarita | Warzak | Peter-Pan | Tarzan | Solero | Alma | Duchess of speed | Belizen

Dom har alla berört mig på något sätt.



B A L D E R .

Den:2009-03-03 Kl: 20:33:13 / Dagboken / Kommentarer: 0


Foto; Jag, 28 okt. 2008

BALDER
u. Duchess of speed       e. Lovin
född. 3 maj 2007

Den lilla fölungen med dom långa, långa benen som förlorade sin mamma när han bara var några veckor gammal har vuxit upp till en stor, ståtlig och vacker häst. Endast tolv timmar gammal var han när jag träffade honom första gången, så jag har varit med från början, klart han är speciell ♥

40 graders feber :S

Den:2009-03-03 Kl: 16:10:27 / Dagboken / Kommentarer: 0
Praktiken var dryg idag, har inte haft så mycket att göra.

Syster har blivit jätte sjuk, nästan 40 graders feber, ont i kroppen, halsen och grejer. Mamma har också börjat bli dålig, hon snorar... Så har ingen lust att vara hemma egentligen, vill inte bli sjuk igen :S Hoppas verkligen att jag klarar mig undan.

Sportlovet är slut.

Den:2009-03-02 Kl: 19:13:50 / Dagboken / Kommentarer: 0
Idag började skolan igen efter en veckas sportlov. Känns inge vidare :/ Är lite trött och har inget att skriva om idag. Skulle kunna ladda upp lite bilder men jag orkar tyvärr inte. Imorgon kanske. Har för övrigt praktik imorgon, så det blir en lång dag innan jag är hemma.


Bilder från igår.

Den:2009-03-01 Kl: 18:20:05 / Foto - Övrigt / Kommentarer: 1


Robin <3




Skrutt-Charlie o jag.



Charlie <3



På språng!

Ridtur i snön.

Den:2009-03-01 Kl: 14:52:34 / Dagboken / Kommentarer: 1
Var härligt att rida idag :) Belizen var pigg och framåt. Det här med att skritta normalt, lugnt och sansat ville han inte alls gå med på utan små-taktade fram i snön. Gjorde lite markarbete, upptäckte att hans svaga sida är höger, vilket är tvärtemot Solero som har vänster som sin svaga sida. Är lite mer utmaning att rida Belizen än Solero. Solero känner jag utan och innan och vet hur han reagerar på olika saker och olika situationer. När jag rider Belizen får jag vara mer vaksam och mer på alerten. Dessutom är inte han lika utbildad som Solero så det är också en rolig match, att få lära honom :)

Har duschat så siter här med handduken som en turban runt håret. Väntar på mat, blir kyckling idag. Är riktigt hungrig nu så det ska bli gott :)

RSS 2.0