Jul i Kapernaum.

"Kapernaum är en stad belägen någonstans i världen. Stadens invånare är ett galleri av personligheter och det händer ständigt roliga och spännande saker. Det mesta sker i närheten av Tittutgränd för där bor stadens centralfigur Klopstock samt hans följeslagare Krampus och dennes faster Innocentia. Assar Skoog är innehavare av stadens pantbank och en ganska otrevlig typ.
Rosa är caféägare som med stor entusiasm ägnar sig åt julförberedelser även om vintern inte verkar vilja infinna sig. Tvär tom känns det varmare i Kapernaum än någonsin tidigare . Amanda är en tioårig föräldralös flicka och Viktor en spenslig tolvåring med dunkelt förflutet och stor kunskap om stjärnorna. Dagarna går och vardagens små händelser avlöser varandra, men ibland sker oförklarliga och lite otäcka saker. Jorden skälver, det pyser ur marken och det verkar bara bli värre dag för dag. Info är tagen från disc shop.se! Över 18.000 titlar i lager. Leverans nästa dag om du beställer före 16.00. En sak är säker : Invånarna i Kapernaum kommer att uppleva en jul som de sent skall att glömma?"
Bild och text från: www.discshop.seJul i Kapernaum. Någon som minns?? JAG GÖR! :D Ändå var jag bara 4 år när den här julkalendern visades, haha. Men jag minns den skit tydligt! Så bra, hihi. Dom senaste julkalendrarna som har visats har ju bara varit skit, mycket bättre när man var liten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback