Bara en massa häst.

I detta blogginlägg blir det bara en massa häst, så är du ointresserad är det väl bara att sluta läsa, typ :P Vi hade ridlektion idag då, precis som alla andra söndagar (förutom förra veckan dock då det var inställt p.ga rally) Tog oss en tur i skogen med småflickorna. Jag red Shamira.
Kom tillbaka efter ungefär en halvtimmes ridning och då fick dom göra det där "efter-pysslet" som att sadla av, kolla hovar och borsta.
När dom åkt och lugnet lagt sig över stallet igen, tog vi in SABA, en helt fantastisk underbar häst som Karin hämtade hem för bara några dagar sen. Hon är ett sex-årigt sto, tömmkörd och sutten något på. Så fin! Pysslade lite med henne och sen tog Karin ut henne i rundcorallen och jobbade lite horsemanchip. Och så berättade hon att imorgon ska hon och Peter åka och titta på ett HAFLINGER sto :D Fatta vilken lycka! Jag ba: "Ååååh! Fy faan, ursäkta men jag älskar Haflinger!!" Karin bara skrattade. HOPPAS, HOPPAS Karin gillar henne och tar med henne hem :D Vill, vill, vill!
Sen så ska vi även börja med "ridlekis", så det ska även införskaffas ett antal shettisar och B-ponnys (te.x russ) Kul (: Händer mycket ute på gården nu framöver. DiDi och Trolla vaggar runt med sina tjocka bebismagar, dom är ju högdräktiga nu ^^
Iaf. Efter att Karin jobbat klart med Saba tog vi in några hästar (Tarzan i mitt fall <3) och gav oss ut på en barbacka-tur. Red mot Lentorp och tog fälten tillbaka till stallet. Mysigt!

Fotade en hel del bilder, men läggar bara upp några av dem, på de nyaste hästarna, så ni får se :)


wilma <33

Söta WILMA <3


saba

SABA. Så vacker!

SELMA

SELMA. Wilma's mamma.

Foto; Joline Danielsson ©

Kommentarer
Postat av: maria

saba var otroligt fin!!! ;-)

2007-02-18 @ 21:36:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback