Inte som planerat.

Okej, den kommande helgen var planerad sedan länge men nu tycks det bli annat.
Så här var det sagt; Imorgon skulle vi flicks träffas uppe i Marias mormors sommarstuga för bad, grillning, båt-åkning och allmänt mys. Sova kvar tills på fredag då vi på kvällen skulle bege oss till Parken och festa röven av oss. På lördag utgång igen men inte parken då det är 18+. Söndag - ledigt, sa ifrån oss ponnyridningen.
Men.
Tidigare idag ringde Marie på min mobil (Marie bor typ granne med gården där jag, Erica och Sofi håller till om dagarna. Hon bor tillsammans med sin man Tony och två barn. Dom har fem hästar, fyra varmblod och en liten skit-ponny. Den ena travaren är mycket framgångsrik på banorna och springer in mycket pengar, har tävlat V75. Dom har även hundar och katter)
Hon undrade om inte vi kunde vara häst/djurvakt fre-sön då dom skulle åka bort. Skulle vara skitkul men vi har ju redan planerat en massa annat, så det blir nog såhär; Imorgon träffa flicks som planerat, men inte sova kvar. På fredag åker vi tidigt till Marie för vidare instruktioner och tillbringar några timmar där, för att sedan runt 20.00 på kvällen åka tillbaka in till Hagfors och dra till Parken och röja skiten ur oss ändå. Sedan på natten åker vi tillbaka hem till hästarna och djuren, lördagen spenderar vi där och på söndagen går vi över till gården för att ha ponnyridning som vanligt och sedan ta hand om Maries hästar och djur. Sen skola på måndag! :S Punkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback