Like a summerday ^^

Dagen har varit väldigt rolig och härlig, har spenderat den med Moa, Elle och Amanda (: På mattelektionen idag fick vi skippa att räkna och istället knalla iväg till Kaffestugan och köpra årets första mjukglass - härligt! (med tuttifrutti strössel givetvis).
Efter det slutade vi och då fortsatte vi våran lilla trip ut på stan, jag, Moa, Amanda, Erica, Elle och Elin. Kikade lite på L-Store och Norbergs som hade fått in en hel del härliga sommarkläder. Det är såna här dagar man önskar att man ägde en förmögenhet. Men, fick nöja oss med att prova en massa kläder, och bara önska att man kunde köpa något.
Efter en stund åkte Elin och Erica hem, men vi andra fortsatte våran lilla vistelse på "stan." Till slut hamnade vi på Värmullen och beställde mat, alla fyra valde samma sak - kebabtallrik, Mums! :) Ingen av oss orkade klämma i oss alltihop utan lämnade varsin fin liten hög på tallriken, eller snarare en enda röra av kebab, strips, sås och grönsaker.
Efter att vi tröttnat på att vare ute i civilisationen knatade vi vidare hem till mig och plåstrade om Moa's läskiga skoskav (se bild nedan) :S Hugaligen!
Sedan bar det av hem till Elle som bor bara ett stenkast från mig, där fösade vi hennes lillasyster och kompisar från studsmattan och intog den själva. Håhåjaja :P *studs, studs, bonk (hoppar på någon) studs, studs* Sen var vi ju givetvis bara tvugna att pussa på Pontus och Fonzie, hennes söta vovvar ^^ Pontus gillar jag, han är sååå söööt - hihi. Fick tyvärr ingen bild på honom, ska försöka fota någon annan dag.
Sedan insåg vi när vi flaschade våra vinterbleka ben i solen (förutom Amanda då, det är inte för inte hon kallas "Negern" maah! :P) att det var dags för en solning. Sagt och gjort. Fram med cyklarna och iväg till solariumet. Där höll vi på och fjantade och flängde runt och hade hur kul som helst. Precis som hela dagen (: Har verkligen varit en minnesvärd dag, var länge sedan jag umgicks med dom flickorna <3<3


   
 
                                                                 


image82

Kusiner!

image84

Skrattretande :P

image86

Fonzie ville ju faktiskt också hoppa ^^

image85

Yiiieho!


Kommentarer
Postat av: Sofie

Jag SAKNAR er alla !

2007-04-28 @ 10:11:39
URL: http://retrosofie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback