Inventering på ICA.

Den:2009-08-31 Kl: 14:17:22 / Dagboken / Kommentarer: 1

Gick upp kvart över fe idag, började kl 06.00 :s Var med syster till ICA och inventerade, skit drygt :p Var färdig typ halv tolv, så då gick jag hem :) Men det var gött att tjäna lite pengar iaf, ska till Karlstad med mamma imorgon så antar att dom kommer försvinna då, hehe...
Jag är trött. Jag ska äta mat nu, rester från igår, kötfärslimpa o potatis. Sen ska jag dööö i soffan! :) Kl sex ikväll ska jag på teorikurspå körskolan, orka -.-' Menmen.


Hoppning.

Den:2009-08-30 Kl: 18:05:14 / Foto - Hästar / Kommentarer: 2





Vi bestämde oss för att hoppa med hästarna idag, är inte så ofta som vi gör det. Det var SKITKUL :D Haha. Robin lånade min kamera och dokumenterade galenskapet, den här bilden på mig och Solero säger jag allt ;) Haha. Nej men det gick skitbra, tills vi höjde och det blev för avancerat för Solero som inte förstår sig på det här med hoppning (inte jag heller för den delen) Även om jag driver som en galning, tvekar han framför hindret, stannar upp och gör världens jämnfotahopp! HAha :D Men vi ska öva mer så vi blir bra på det :)

Hindret är mycket högre än vad det ser ut, det höga gräset döljer det en del.






Solero är fin i nya tränset och Charlie njöt av att få sitta med i sadeln en stund :) ♥



Dagens shopping.

Den:2009-08-27 Kl: 22:02:31 / Joline shoppar / Kommentarer: 1


The perfect shoes.

Den:2009-08-27 Kl: 22:01:30 / Joline vill ha / Kommentarer: 0


Dagens stora VILL HA!
Hittade dom på Scorett, 799kr
Började nästan grina när expediten sa att hon inte hade dom i storlek 37, jag vet, jag är patetisk!  :D Men åååh vad jag vill ha dom. GRYMT mycket finare i verkligheten!! Ska ner till veckan igen och då hoppas jag att dom fått in dom i min storlek :)

Nokia E75.

Den:2009-08-27 Kl: 12:32:36 / Joline vill ha / Kommentarer: 0
Har börjat spana lite på en ny telefon, jag älskar verkligen min men den börjar lägga av, vi har trotsallt hållit ihop i fem år ;) Har en Nokia 7390 nu, rosa :)
Är inte sugen på att byta märke, utan vill fortfarande ha en Nokia, ingen "vanlig enkel" mobil, utan antingen med lucka, slide eller som den här nedan, ett tangentbord :) Vet inte varför, har bara fått för mig det :p

Har fastnat väldigt för den här modellen, Nokia E75, någon som vet om dom är bra??
Läste att batteriet kan vara dåligt, men...äsch? :p
Vet inte heller vilken färg jag skulle välja isf, men lutar nog åt den guldiga, den svarta går nog bort iaf, det är inte mig för fem öre tycker jag. Vill ha färg på min telefon :)





Vilken färg tycker ni?


Åker till Karlstad efter praktiken, är bara hemma på lunch nu. Ska till Hööks på invigningen och se om jag kan fynda något :) Bloggar antingen ikväll eller imorgon, beroende på när jag kommer hem.



Söta vantar.

Den:2009-08-25 Kl: 19:13:19 / Joline vill ha / Kommentarer: 1


Hur söta?!

Satt och kikade lite på nätet, hamnade på H&M och hittade dessa supersöta vantar, dom får gärna värma mina små tassar i höst/vinter :) Tänk om jag hade sett dom lite tidigare, då kunde jag ha bett mamma kika efter dom i Karlstad men nu är det för sent, dom är på väg hem redan :/
Mamma, pappa och systrarna har varit i Karlstad hela dagen, så jag och lillebror har varit ensamma hemma :) Ovanligt lyst och lugnt till skillnad mot annars när vi är hemma allihop ;) Hehe.

Hööks - premiär 27/8 i Karlstad!

Den:2009-08-25 Kl: 17:01:37 / Dagboken / Kommentarer: 0


På torsdag 27/8 öppnar Hööks-butiken i Karlstad! :D
I'll be there!



Film från gården, Fortis som gick ner sig i en myr.

Den:2009-08-24 Kl: 21:46:59 / Dagboken / Kommentarer: 1
Kommer ni ihåg sist nu när vi skulle upp till Säfsen och ha med oss Stjarna upp, jag berättade att en av våra hästar gått ner sig i en myr. Här kan ni se en film om det!



Bilder från i lördags. Jag låter dom tala för sig själva :)

Den:2009-08-24 Kl: 21:39:32 / Dagboken / Kommentarer: 0













Gratis fotobok på fujidirekt.se

Den:2009-08-24 Kl: 12:19:03 / Dagboken / Kommentarer: 1


Jag har sett att det är många som har skrivit om detta erbjudande i sina bloggar, och nu bestämde jag mig också för att göra det, vem vill inte ha en snygg fotobok, helt gratis liksom?
Jag kan dock inte riktigt bestämma mig för vad jag ska ha för "tema", tror inte det blir så bra om man har massa olika bilder, utan dom ska hänga ihop på något sätt. Det står mellan en bok om mig och Robin, eller om Solero :) Men har inte sådär jätte många bra bilder på mig och Robin, så tror faktiskt det får bli en häst-fotobok den här gången, och göra en lite längre fram om mig och min kära pojkvän :)
En sån här bok gör det enkelt för en att samla ens bilder på ett praktiskt och snyggt sätt. Dessutom är det ju en perfekt personlig present att ge bort  till någon, eller hur?! :)

Det enda man behöver göra om man vill ha en sån här fotobok, är att skriva minst 100 ord om den på sin blogg/hemsida, enkelt va? :)
Det finns mycket att välja på när man gör boken så den blir personlig och som just du vill ha den.

Klicka här om du också vill ta del av erbjudandet!

Eldfesten -09

Den:2009-08-23 Kl: 16:24:48 / Dagboken / Kommentarer: 0
Började dagen igår med att åka till stallet med Erica o Robin för att ta hand om djuren och ge dom mat eftersom Anders är bortrest. Kom en mor och dotter vid tio-tiden som vi följde med ut på en 1-timmes tur. Solero var pigg och eggad :) Det var verkligen skönt, solen sken och luften var höst-kylig, verkligen jätte fint väder :) Idag också.
Kl två kom 11 barn på barnkalas, det var härjat :P Haha, men det gick bra och dom hade superkul sa dom, är dom nöjda är vi nöjda :)
Var hemma igen kl sex. då var det att slänga i sig mat, duscha snabbt och på med smink och kläder. (ELDFESTEN) Sedan bar det av till Olivia på förfest, hade MEGA SKOJ :D Alla verkade ha lika roligt, och det var bara trevligt folk där :) Inte så jätte många så det spårade ur som det lätt gör, utan det var bara trevligt :) Drog till parken vid elva tiden typ. Där var det väl inte riktigt lika kul, men helt ok :) Dansade en massa bugg med Fredrik :p Yey vad bra jag va ;)
Vid ett-tiden var jag o Robin så trötta efter att ha hållit igång hela dagen så då gick vi hem och kröp ner i sängen, mys-mys :) ♥
Maria hade med sig kameran igår så förhoppningsvis kan jag bjuda på lite bilder snart :)

Övningskört.

Den:2009-08-19 Kl: 20:05:00 / Dagboken / Kommentarer: 1
Idag hade vi alltså den roliga håltimmen på 5 timmar... Jag och Elin gick ut på stan för att försöka fördriva tiden lite. Hittade en skjorta och ett skärp som jag funderar på att köpa, jätte fint :)
Lite senare mötte vi upp Erica och Elle som vi gick och åt mat med, det var trevligt :) Knallade runt på stan med dom också ett tag innan dom gick tillbaka till skolan för att ha lektion. Vi styrde kosan mot körskolan men dom hade krångel med datorerna så där blev det ingenting. Gick upp till skolan och la oss i gräset och slöade i två timmar innan sista lekionen började.
Nu på kvällen har jag övningskört med mamma, vi hade skoj kan man säga ;) Men det går jätte bra :)

Idag blir det sängen tidigt, är supertrött och imorgon är det dags för praktik igen, 07.00-16.00...





Kort skoldag.

Den:2009-08-18 Kl: 17:07:36 / Dagboken / Kommentarer: 0
Andra skoldagen, mycket nödvändig må jag säga :p Vid åtta gick jag o Elin till skolan (bygg), började halv nio. Väl uppe vid bygg sa Kjell att han skulle skjutsa oss till skolan så vi kunde gå på engelskan (fast dom sa igår att vi inte skulle på den...) så vi hade lektion i ca 15 min, sen slutade vi och gick upp till bygg iegn. Och vi var färdiga för dagen. Halv tio gick vi alltså hem igen :) Vaddå mjukstart? :p
imorgon har vi den där jäkla håltimmen på fem timmar :/ Kommer döö! Men men...

Nu ska jag åka och hämta ut mina glasögon, tjo! :)

Första skoldagen, check!

Den:2009-08-17 Kl: 19:10:03 / Dagboken / Kommentarer: 0
Första skoldagen idag alltså, helt ok. Men jag bävar verkligen för alla kommande onsdagar som innebär håltimme från 10.10-14.45 :s Gosh!
Sitter och trixar lite med allt möjligt. Håller på med en bloggdesign åt en tjej och bilder från bildjobbet som skulle ha varit färdiga för länge sen... Har inte haft någon motivation eftersom jag inte alls är nöjd med dom bilderna :/ Men dom måste ju göras så.
Hoppas mina glasögon är färdiga och kan hämtas imorgon, dom trodde det när vi beställde dom iaf :) Ska bli så skönt att kunna se ordentligt!! (även om jag kommer gå runt och se ut som en tönt i mina brillor, men kommer ju skaffa linser inom kort så får väl uthärda :p)


Dags för skolan igen.

Den:2009-08-16 Kl: 19:14:55 / Dagboken / Kommentarer: 0
Jag har varit ruskigt dålig med att blogga, får skylla på att jag helt enkelt har haft annat att göra dom här sista dagarna på sommarlovet :p
Red sommarlovets sista ridtur idag, men den var häärlig :D Solero är bättre från sin hosta :) Känns skönt. Hoppas den inte kommer tillbaka, utan att det räckte med vila och "hosttabletter" :)

Imorgon kl tio är det alltså dags igen, upprop i idrottshallen och sedan är skolan igång igen. Men det är sista året!! :D

Nu på kvällen har jag varit och gjort en grej, men jag kan inte avslöja vad. Kan bara säga att jag är så jävla glad, jag är så jävla förväntansfull och äntligen, äntligen kanske min dröm slår in!!!! :'D

Nu ska jag fortsätta att glo på Bingo Lotto, småsyskonen Moa och David sitter i publiken med bowlingföreningen ;) Såg Moa förut, hehe. Ni känner igen henne på hennes lååånga blonda hår :)

Bildbomb: kaninungar!

Den:2009-08-12 Kl: 20:04:56 / Foto - Djur / Kommentarer: 0


foto; Jag



Foto; Jag



Foto; Jag



Pralin.
foto; Jag




Foto; Jag



Foto; Jag



Här hamnade fokus fel, men tycker den blev så söt att jag publicerar den ändå :)
Foto; Jag




Myser i Erica's knä :)
Foto; Jag




Foto; Jag



Foto; Jag



Foto; Jag



Mår gott i solen (:
Foto; Jag




Bus i tunneln :)
Foto; Jag




Foto; Jag



Foto; Jag

Söta små kaninbebisar.

Den:2009-08-12 Kl: 19:24:30 / Foto - Djur / Kommentarer: 3

(På bilden håller jag i den jag fastnat mest för, vi har döp honom/henne till Pralin. Är lite för tidigt att avgöra köm ännu, men Pralin passar till både och! :D)



Alltså JÖSSES är det enda ordet jag finner till att beskriva dessa åtta små ulltussar :) Ni ser ju hus småå dom är, lika stora (små?) som min hand! :D Ååh! Om jag inte redan hade två st skulle jag lätt ta mig an en :) Pratade med Anders och dom har bestämt sig för att behålla honorna (hur många det är vet vi inte än, som sagt lite för tidigt att avgöra kön) och sälja hanarna. Någon som är inresserad? Dom är svart/vita och några få är grå/vita. Pralin är grå/vit :)
Förutom att ha myst med kaninerna igår och idag, har vi fixat med hästarna. Blev en ridtur igår kväll men upptäcke då att Solero hostar vid ansträngning :/ Antagligen samma hosta som några av hästarna hade i Säfsen, säkert därifrån han fått det. Så nu blir det "hosttablett" 1-2ggr/dagen och bara skritturer. Jäkla skit.
Idag upptäckte vi dessutom att Yetno har fått strålröta, så det blev bomullsförband dränkt i jodopax. Alltså ingen ridning för någon av oss idag, jag skippade det och lät honom vila. Istället släppte vi ut dom små ninisarna i kaninhagen och dom njöööt (: Hihi, sötisar! Har MASSOR med bilder på dom som jag lägger upp snart (tror det bara blev två hästbilder dom här dagarna, haha)

Kommentera gärna :D <3

Drar till stallet!

Den:2009-08-11 Kl: 10:46:14 / Dagboken / Kommentarer: 1
Åker till stallet idag med Erica och Sofi, känns väl inte sådär jätte lockande då det spöregnar ute, men men, vad gör man inte för hästen? :) Får bli gummistövlar och regnkläder helt enkelt!
Jag och Erica sover kvar på gården, Sofi måste dock hem eftersom hon jobbar imorgon :/ Hade varit skoj om vi kunde ha varit hela stalltjej-skaran, men vi får väl ta det en annan gång :)
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, känner mig inte allt för fräsch :p Efter det blir det lite mat i magen.
Uppdaterar imorgon igen, förhoppningsvis med bilder :) (om det inte regnar heeela tiden, blöta hästar är booring...)



Glasögon på G...

Den:2009-08-10 Kl: 21:24:36 / Dagboken / Kommentarer: 0
Var till glasögon-grejset förut också, dom ska beställa ett par bågar som jag tror att jag vill ha. Ett par som jag har haf med hem o provat, fast helsvarta. Dom jag hade med hem var det typ nåt plastgrejs på, skitfult :p Men annars var dom väl fina... Om nu glasögon kan vara fina? Inte på mig iaf.
Förutom det har jag typ legat i soffan och läst, "Ljudet av ditt hjärta" Underbar bok! Lika bra som dom två första ♥

Självporträtt.

Den:2009-08-10 Kl: 21:21:05 / Foto - Ego / Kommentarer: 2


Tog mig själv i kragen och sminkade mig lite idag, inte ofta det händer numera :p Förr sminkade jag min nästan varje dag. Förstår inte hur jag orkade, hehe. Kostade till och med på mig lite rouge och eyeliner idag :o Woh ;)
Aja, bjuder iaf. på en egopic på det.

Take it or leave it!

Bildjobb.

Den:2009-08-10 Kl: 14:14:47 / Dagboken / Kommentarer: 1
Det har hunnit bli några timmar framför datorn idag. Sitter och jobbar för fullt med bilder. Bl.a från dopet i helgen och fotojobbet jag var på tidigare under veckan. Går väl sådär kan jag säga. Är inte speciellt nöjd med bilderna varken från dopet eller fotojobbet, och då går det lite trögare att få bilderna klara :p Men men, dom måste ju bli färdiga nån gång så :p
Ska nog ta en paus snart iaf och fortsätta senare.

Två bilder från fotojobbet.

Den:2009-08-10 Kl: 14:12:01 / Foto - Djur / Kommentarer: 0


Foto; Jag



Foto; Jag

Sökes: Nya "modeller!"

Den:2009-08-10 Kl: 13:39:20 / Foto - Hästar / Kommentarer: 2


Jag söker lite nya "modeller"!
Vill du få din häst fotograferad helt gratis är du välkommen att kontakta mig.
[email protected]

Besök min hemsida för mer info och smakprov på tidigare foton jag tagit.
www.jolinesfoto.weebly.com


Cykeltur.

Den:2009-08-07 Kl: 18:49:00 / Foto - Människor / Kommentarer: 0

Jag och Robin bestämde oss för att ta en cykeltur förut till en sjö så Charlie ksulle få bada i denna otroliga värme. Så vi packade ner fika och Charlie i cykelkorgarna och cyklade ca 1 mil innan vi nådde vårat mål. Det var uppförsbacke hela jäkla tiden och ingen skugga så solen gassade på ordentligt. Det var skönt när vi kom fram och det blåste svalkande vindar från sjön. Charlie njöt av att bada och jagade alla trollsländor han såg (: Efter en imme ungefär cyklade vi hem igen, och det gick hur lätt som helst eftersom det nu bara var nedförsbacke hela vägen :)
Men nu är jag trött och svettig, så det blir duschen och förhoppningsvis mys med tacos sen :)



Jag älskar dig ♥
Foto; Jag

Hjälp mig välja, färg eller svartvit??

Den:2009-08-06 Kl: 19:29:04 / Foto - Djur / Kommentarer: 4


Foto; Jag
Jag är väldigt nöjd över dessa två bilder, tyckte dom blev riktigt bra :)




Foto; Jag


Samma, fast svartvit.








I-landsproblem.

Den:2009-08-06 Kl: 12:33:02 / Dagboken / Kommentarer: 0
Mitt objektiv har kommit! Ska hämta det sen vid två och därefter åka till Bergsäng och fota (: Vi flyttade fram det lite så jag skulle kunna testa det nya objektivet, skulle dit kl ett hade vi sagt först.
Åh jag hoppas det är bra :D

Sen det här med glasögon, hur fasen ska det gå? Jag kan inte blinka när jag har dem på, ögonfransarna tar ju i! :p Menar dom att jag ska klippa av dom eller, haha. Gosh vilka i-landsproblem man har :p
Nu ska jag äta mat. Uppdaterar med bilder sen från fotograferingen kan jag tro.

Jag, glasögon? Jepp.

Den:2009-08-06 Kl: 11:25:44 / Dagboken / Kommentarer: 1
Har varit och kollat ögonen idag, kommer få glasögon, jävla skit.... Fast det visste jag ju egentligen :p Ser ju inte ett piss. Är översynt eller vad det heter. Kommer nog mestadels ha linser, men glasögon ibland för att vila ögonen. Snyggve. Jag passar inte i glasögon, ser ut som en supertönt :p Mina vänner Moa och Amanda är superfina i sina! :) Aja, bara att gilla läget!

Två gamla bilder.

Den:2009-08-05 Kl: 21:41:38 / Foto - Natur / Kommentarer: 1


Foto; Jag



Foto; Jag

Berga Gripen.

Den:2009-08-05 Kl: 21:34:23 / Foto - Hästar / Kommentarer: 0


Foto; Jag

Körsbär.

Den:2009-08-05 Kl: 21:28:27 / Foto - Natur / Kommentarer: 0


Foto; Jag

Kaninungarna.

Den:2009-08-05 Kl: 21:20:13 / Foto - Djur / Kommentarer: 0










Åtta syskon är vi!



Ser ni den lilla sötisen som kikar fram? Hihi :)



Gallret förstör! :(



Jäkla galler som förstör en annars så söt bild :/ Men men. Ska fota dom igen när dom är lite mer tama, så kanske dom kan springa i gräset istället :)











Två timmars ridtur.

Den:2009-08-05 Kl: 20:36:50 / Dagboken / Kommentarer: 0
Vi var ute och red i över två timmar, det var jätte härligt :) Testade att rida en ny väg osm vi aldrig har ridit förut, den var fin :) När vi kom tillbaka fick hästarna en välförtjänt dusch och rengöring. Fotade lite under tiden och försökte även fota dom underbara små kaninungarna som har kommit :) Inte det lättaste då dom fortfarande är lite skygga och springer in och gömmer sig i sitt lilla hus om man öppnar buren, så försökte fota lite genom gallret, gick väl sådär men lägger upp bilderna iaf :) Ni måste se dom, dom är sååå ljuvliga!! :D

Kamerahus, Nikon D60

Den:2009-08-05 Kl: 12:06:10 / Min fotoutrustning. / Kommentarer: 0


CCD-pixlar10,75 Megapixel CCD (23,6 x 15,8 mm)
Effektiva pixlar10,2 Megapixel
Bildstorlek pixlar3872 x 2592
LCD skärm2,5 tum
MinnestypSecure Digital/SDHC
Minne som ingårInget
Filformat (Stillbild)JPEG, NEF (RAW)
Optisk zoomBeror på optik
Ljusstyrka linsBeror på optik
FilterdiameterBeror på optik
FokuseringTTL Nikon Multi-CAM530 autofokus modul med AF-assist
FokuseringsavståndBeror på optik
BildstabilisatorNej
Optisk sökareJa
LjusmätningTTL-exponeringsmätning med RGB-sensor med 420 segment
LjuskänslighetISO 100 - 1600
BlixtInbyggd
BlixtfunktionerFörsta ridån, röda-ögon-reducering, röda-ögon-reducering med lång synktid, lång synktid, andra ridån
Slutartid30 - 1/4000 s
Seriebildstagning3 bilder/sek
SjälvutlösareJa, 2, 5, 10 eller 20 sekunders fördröjning
BatteriMedföljer, laddningsbart (EN-EL9)
BatteriladdareMedföljer (MH-23)
NätadapterMedföljer ej
AnslutningarUSB 2.0, video-ut, nätdel
Dimensioner (BxHxD)126 x 64 x 94 mm
Vikt495 g utan batteri, minneskort, kamerahusskydd
Garanti1 år
Svensk menyJa
Svensk manualJa
PictBridgeJa


Bild och text från dustinhome.se

Ny kategori; "Min fotoutrustning"

Den:2009-08-05 Kl: 12:01:29 / Min fotoutrustning. / Kommentarer: 0
Har gjort en ny kategori, "Min fotoutrustning" Där kommer jag ladda upp bilder och lite info om grejerna jag har i min kameraväska! (:

Nytt objektiv beställt!

Den:2009-08-05 Kl: 11:58:39 / Dagboken / Kommentarer: 0


Snart är det mitt, beställde det igår! :D



Idag blir det stallet med Erica och Sofi, jag hoppas på en rolig dag med hästarna (: Eftersom Solero har en lös sko och Yetno behöver lite semster blir det nog bara en skrittur (barbacka) men det är mysigt det med :) Och eftersom det är bra väder idag kanske vi duschar hästarna, Solero behöver det iaf, han är mer grå än vit ;p

Imorgon ska jag och kolla ögonen vid tio, jag ser så fruktansvärt dåligt på långt håll :p Sen vid ett-tiden ska jag till Bergsäng och fota hästar och lite andra djur åt en tjej. Jag hoppas verkligen jag har sån tur att det nya objektivet har kommit tills dess! Men det har det säkert inte...

Såhär ska designen se ut!

Den:2009-08-04 Kl: 16:32:31 / Dagboken / Kommentarer: 0


Såhär ska min design se ut. Jag vet att den är sned och konstig i Mozilla firefox, men det är alltså fel, Vet inte varför det blivit så och hur jag ska åtgärda det, men har du windows explorer så ser du designen korrekt, som den ska vara.

Lakene Gård.

Den:2009-08-04 Kl: 16:24:07 / Foto - Hästar / Kommentarer: 0


För er som är nyfikna på vad jag sysslar med ute på gården. Den här filmen visar lite vad Lakene Gård har att erbjuda, där jag och mina vänner Sofi och Erica är stalltjejer sedan fyra år tillbaka, då gården startade en verksamhet. Där vi har våra hästar Solero, Björn och Yetno! (:
Besök också www.lakenegard.se Där finns även några av mina bilder som jag fotat!


Med & utan reflexskärm.

Den:2009-08-02 Kl: 22:59:53 / Dagboken / Kommentarer: 0


Bilderna är oredigerade och tagna med "auto" inställningar!
Ser ni skillnaden? :)

Ska testa reflexskärmen mer seriöst någon dag framöver. Antingen får systrarna eller någon kompis agera modell.


Veckans shopping.

Den:2009-08-02 Kl: 19:25:55 / Joline shoppar / Kommentarer: 3


Jumper från Gina Tricot.
Har en likadan fast vit med marinblå ränder.
Super skön!
Har det långa svarta linnet under som jag också köpte på Gina.





"Jeans-tights" (fast vanligt jeans-material) från Vila.
Skit dålig bild men dom är iaf vanligt svarta, vadlånga med korta blixtlås längst ner som detalj.





Kjol från Gina Tricot.
Ser skitful ut på bilden, är faktiskt fin på (:






Hårfläta från Glitter.

Köpte även en vanlig enkel krämvit jumper från BikBok och en grå, stor mysig tröja, också den från BikBok. Köpte ett par skor också, typ ett par pumps. Men dom orkar jag inte fota :p





Bilder.

Den:2009-08-02 Kl: 19:18:30 / Foto - Hästar / Kommentarer: 2


Den här bilden gillar jag också :>
Foto; Robin Andersson
Redigering; Jag



Var som ni märkt till stallet en sväng förut, tog en kort mem mysig och framförallt härlig ridtur. Robin var snäll och fotade åt mig (: Märkte dock under turens gång att Soleros högra baksko var lös, så fick vända hemåt igen.
Förutom att ha varit i stallet en sväng här vi varit till Vålberg och firat Alice som fyller 5 år idag :)
Och igår kväll blev Robin shoppingsugen så vi åkte till arlstad. Jag köpte bara en jumper (som jag redan har fast annan färg) och ett långt svart linne på Gina Tricot. Robin hittade sig en jacka och en go tröja.
Och jag vet att jag lovat lägga upp bilder på det jag shoppat, men orken finns inte riktigt ;) Har fotat lite av det, så lägger väl upp det sen eller nåt :p Jag har ingen modeblogg helt enkelt!




Foto & redigering; Jag
Minns ni lille Rolf som jag lade upp bilder på i våras?
Se så stor och fin han har blivit! :D



Foto & redigering; Jag


Äkta lycka!

Den:2009-08-02 Kl: 19:04:35 / Foto - Hästar / Kommentarer: 3


Foto; Robin Andersson
Redigering; Jag

Seriöst, jag fullkomligt  ä l s k a r  den här bilden! :D



RSS 2.0