Snart...

Den:2010-04-29 Kl: 20:03:04 / Dagboken / Kommentarer: 1
Så många härliga upplevelser, så många nya vänner och bekantskaper. Jag har vuxit som person och mitt självförtroende har stärkts. En del av mitt liv ska avslutas och plötsligt är det bara några veckor kvar. Jag är förväntansfull, glad men samtidigt livrädd. Kommer sakna det otroligt mycket, men inte det som är nu, utan det som var då. Min bästa vän jag hade då, stämningen och sammanhållningen som var då. Men det här kommer bli bra - väldigt bra. Jag avslutar ett kapitel i mitt liv men tar med mig alla fina minnen till det nya. Äntligen förverkligas min dröm!


Huvudvärk.

Den:2010-04-29 Kl: 18:14:21 / Dagboken / Kommentarer: 1
Hela dagen har gått och jag har fortfarande inte gjort ett piss. Eller jo - köpte hinkar förut (till stallet) två st 20l och två st 12l, men det är allt jag har åstadkommit med :p Har haft ont i huvudet så somnade i soffan förut, känner mig alldeles varm och mosig nu, bara jag inte håller på och blir sjuk! :s Ska hoppa in i duschen snart och får hoppas jag känner mig lite fräschare efter det.
Imorgon är det iaf Valborg så då blir det kalas med vännerna :) Det ska bli kul!


Nationella prov i engelska B.

Den:2010-04-29 Kl: 09:54:06 / Dagboken / Kommentarer: 0
Gjorde nationella prov i engelska B idag, gick väl sådär, hoppas det räcker för att bra betyg iaf. När jag gjort det slutade jag, så har varit hemma en liten stund :) Hur skönt?
Idag ska jag städa lite och städa kaninburar, men först ska jag umgås lite med Elin :) Blir nog en promenad och Charlie får följa med såklart :)

Inför hästköpet...

Den:2010-04-28 Kl: 13:22:51 / Häst & ryttar utrustning / Kommentarer: 1





Bilder lånade från hooks.se

Det här superfina regntäcket fick jag av Robin igår, kommer passa Solero perfekt tror jag! :)
Dessutom är det jättetunnt så han kan ha det nu i sommar när det regnar som värst. Är ju inte bra om han blir blöt/kall om ryggen. Dessutom får det lätt plats ett fleece-täcke under om det skulle behövas :) Tjockare regntäcke - vintertäcke köper jag i höst, är ju inget jag lär behöva i sommar ;)

Är inte mycke grejer som fattas nu inför hästköpet, känns hur härligt som helst! :) Ska införskaffa några hinkar, några större och några mindre, flugmedel, flughuva, jodopax, bomull... sen tror jag inte det är något mer, annars har jag allt :) Ska se över ryktlådan om jag ska fylla på med lite mer borstar, men jag klarar mig fint med de jag har :)
Sen är det massa grejerjag ska köpa bara jag får min lön, inga "Måste-saker" utan sånt jag vill ha bara för att det är fint ;)



Den här grimman tillexempel, 379kr
Hur fin?! :)
Bild lånad från hooks.se

Sen har jag kikat på två-tre olika westernträns, får se vilket det blir :) Och en annan sadel :p Har ju en jättefin svart westernsadel nu, men ska spara ihop till en Barefoot Nevada, en bomlös sadel. Är bättre för hans rygg.




Barefoot Nevada.
Visst är den fin :) Finns även i brunt.
Får se om det blir en svart eller brun, beror på vilket träns jag väljer ;) Måste ju matcha!



Studentmössan!

Den:2010-04-26 Kl: 17:18:05 / Dagboken / Kommentarer: 2



Riktiga bajsbilder på min studentmösa.
Försökte med manuella inställningar men gav upp och ändrade till "auto" ;p bra tålamod man har!
Men ni ser hur den ser ut iaf :)

Fick hem två klänningar idag som jag beställt till studenten. Och det verkar som att jag äntligen har lyckats hitta en jag tycker om :) ska prova den igen sen, men förut kändes den jättebra! :)

Men precis som med balklänningen så får ni inte se den ;) Vänta till den 11 juni, hihi.

Alltså shit. JAG SKA TA STUDENTEN!
Kan inte fatta det :')


Shopping.

Den:2010-04-24 Kl: 21:26:11 / Joline shoppar / Kommentarer: 1

Jag, Robin, mamma, storasyster o hennes pojkvän fick för oss att vi skulle åka till Karlstad idag, så det gjorde vi :) Fick med lite småsaker hem.

Och förresten: Fick min balklänning igår!! :D Men den får ni inte se ;)



Fejk Converse-skor. Vill ju egentligen ha ett par äkta, men de här får duga tills vidare. Är ju bara Converse loggan som skiljer dom åt :p




En liten mörkgrå väska med nitar. Hittade den på barnavdelningen ;)





Ljusgula mysshorts.




Leopard klänning/längre linne med snygg rygg.




Massa armband till studenten.





Lite smått och gott inför det kommande hästköpet.
En ryktborste, rotborste, Helosan Sol, en repgrimma.

Inte med på bild men köpte även ett svansskydd att ha i transporten, Solero har en förmåga att skava upp svansen och få köttiga sår och en dynggrep.

Köpte också ett rouge och en concealer :)


Massa studentsnack.

Den:2010-04-22 Kl: 21:35:14 / Dagboken / Kommentarer: 0
Orkade inte fota studentmössan o tröjan idag heller :p Lovar att ni får se imorgon!
Var och solade i 20 min med lillsyrran förut, var riktigt skönt :) Och måste ju få lite färg till studenten så man inte är pissblek då :p Beställde en ny studentklänning förut också, hoppas verkligen att den här är bra! Är typ den sjätte eller sjunde jag beställt, dessutom hänger den en i garderoben... hehe. Men den måste va perfekt! ;)

Nej nu ska jag gå och lägga mig. Ska skriva nationellt prov till morgonen i svenska, kommer nog inte gå så bra :/ Menmen. Sov sött!

...

Den:2010-04-21 Kl: 20:02:16 / Dagboken / Kommentarer: 0
Ingen Grey's Anatomy idag. Jävla hockey -.-'

Studentmössan i hand.

Den:2010-04-21 Kl: 18:53:49 / Dagboken / Kommentarer: 0
Idag fick vi studentmössorna och studentkläderna som vi beställt :) Jag beställde en tröja som är huuur mjuk och go som helst, love it! Känns lite mer verkligt nu när man har mössan i hand, har inte riktigt fattat det innan att vi faktiskt tar studenten i år! :) LÄNGTAR!
Fotar och visar bild på mössan o tröjan imorgon, är för trött ikväll. Om det inte vore för att det är Grey's Anatomy sen hade jag lätt gått och lagt mig om en liten stund. Är helt slut. Så vi hörs imorgon alla fina <3

En vit klänning, kan det vara så svårt?

Den:2010-04-20 Kl: 17:39:57 / Dagboken / Kommentarer: 2
Studentklänning. Hur svårt ska det vara egentligen?
Har en klänning som mamma köpte åt mig för någon vecka sedan. Den är jätte söt, det är den verkligen. Men jag trivs inte i den. Inte alls. Känner mig som en valross med två tändstickor till ben när jag har den på mig. Har däremot hittat tre klänningar som jag skulle kunna tänka mig. Men. Alltid ett men. Pengar? Fuck off!
Och balklänningen har inte kommit än...
Tycker mycke om skorna jag ska ha på balen och utspringet iaf :) Får gå naken! :D


Måste utöka skosamlingen! ♥

Den:2010-04-20 Kl: 17:31:44 / Joline vill ha / Kommentarer: 0



Jag. Tror. Jag. Dör. Lite. Grann.
*hämtar andan*

Födelsedagspresent - jatack!

Inte så höga heller, dom svarta är bara 9,5cm, dom rosa var lite högre tror jag. Skönt att inte ha 11-13cm klack varje gång man ska dansa rumpan av sig :) Och dom är ju för jävla snygga ♥ Fyfan.

(jag vet att jag inte gillar rosa i vanliga fall, men hallå?! ni ser ju själva!)

Hellre dom här än pumpsen med kilklack i present ;) Iaf. ett par av dom, de svarta tror jag helst :D hihi.


Bloggdesign.

Den:2010-04-20 Kl: 17:07:34 / Dagboken / Kommentarer: 1
Har inte bloggat på ett tag, kan vara skönt med ett litet break ibland. Är riktigt sugen på en ny vår/sommar design nu och jag vet hur jag vill ha den :) Vill ha någon ny bild(er) på mig innan jag fixar den. Carro, vi får se till och ta de där jäkla porträtten snart ;) Och jag ska inte göra designen själv utan ska betala någon så det blir riktigt braaa :) Har ni tips på någon dukig? :)

You. Me. Us.

Den:2010-04-15 Kl: 18:38:10 / Dagboken / Kommentarer: 2





Idag är det en riktig skitdag, hatar allt!

Men imorgon får jag träffa min pojkvän, saknar honom så det gör ont ♥
Vill ha dig här :(



Pojkvännens födelsedag ♥

Den:2010-04-14 Kl: 10:30:13 / Dagboken / Kommentarer: 0



Foto; Jag

Idag fyller min fina pojkvän 24 år ♥
Jag älskar dig Robin. Du äger mitt hjärta.
Hoppas du får en bra dag älskling!


Natti ♥

Den:2010-04-13 Kl: 21:52:00 / Dagboken / Kommentarer: 0
Nu är det dags att ge dom små kaninerna mat, borsta tänderna och krypa ner i en alldeles för stor säng. Hatar att sova ensam, inte ens Charlie är här och tar upp plats nu :( Men men.
Har bara en lektion imorgon igen, 09.10-10.10, dom andra är inställda (och jag klagar inte! :D) Så ska måla köksluckor, städa kaninburar och lite annat sånt roligt när jag kommer hem. Ska försöka hinna med o ligga i solen en stund också, och bara njuuuta :)

God natt på er ♥

Manuella inställningar... whaat?!

Den:2010-04-13 Kl: 17:10:37 / Foto - Hästar / Kommentarer: 1



Foto; Jag
Med manuella inställningar, woho :p


Precis när Carro kom var jag och Karin på väg ut med hästarna. Så Carro började fota fölen medan vi red en kort tur. Blev lite serpentiner runt träden i skogen och klättring. Solero föredrog dock att bocka nedför och uppför... Bushäst ♥ Det är ju därför jag tycker om dig ditt frö, du är speciell.

När vi kom tillbaka gjorde jag Carro sällskap i hagen hos fölen och där satt vi lääänge och njöt i solen. Pratade en massa och hon förklarade lite om manuella inställningar i kameran för mig. (Tog bilden ovan då)

Sen gick vi till andra hagen där dom andra hästarna går. Tappade såklart reflexskärmen i bajsvattnet och senare tappade jag även linslocket i bajs... lös bajs... Fräscht! :)
Hästarna var inte riktigt samarbetsvilliga så vi gav upp ganska snart och satte oss i stallfikan och pratade ännu mer. Carro är en otroligt lättsam och rolig person att umgås med :) Det gillar vi. Speciellt eftersom jag själv är väldigt blyg och ganska tystlåten, så det funkar inte att jag skulle träffa någon annan som är blyg, då skulle ju inget bli sagt, hehe. Men pratar man med mig så jag blir "uppvärmd" går det bra :)

När Carro hade åkt gick jag ut i hagen igen för att fota lite. Men det sket sig och bilderna blev överexponerade så jag gav upp :p Gör ett nytt försök en annan dag.




Färdig.

Den:2010-04-12 Kl: 20:58:52 / Dagboken / Kommentarer: 0
Jag är FÄRDIG med rapporten till projektarbetet!! :D WOH! Så imorgon efter engelska lektionen (min enda lektion imorgon) ska jag lämna in den. Jag hoppas att det går fort för efter det blir det en sväng till stallet. Ska jobba med Solero och så kommer Carro som ska fota fölen. Vi ska även ha en liten "fotokurs" och ha det allmänt trevligt :) Får hoppas det är lika fint väder imorgon! :)

Nu ska jag tvätta bort mascaran och ta mig nåt att äta. Hörs imorgon ♥

Vår ♥

Den:2010-04-12 Kl: 18:41:33 / Dagboken / Kommentarer: 0



Har prommenerat mycke med min vän Elin idag.
Under håltimmen förut gick vi hem till mig och låg på verandan ute i solen, gissa om det var skönt! :)
Och efter skolan gick vi och köpte årets första mjukglass - GOTT!

Har precis kommit hem nu så ska sätta ordentlig fart med rapporten till projektarbetet (ska vara färdigt imorgon!)

Men först en liten summering:

Skinnjacka - tygskor - mjukglass - och årets första skavsår är på plats. PERFEKT!

Vår ♥


Strimma.

Den:2010-04-11 Kl: 21:47:49 / Foto - Hästar / Kommentarer: 0



Foto; Jag
Råkade kapa öronen, men visar er bilden ändå så ni får se Strimmas fina ansikte :)


Berga-Sola.

Den:2010-04-11 Kl: 21:43:22 / Foto - Hästar / Kommentarer: 0



Foto; Jag
Berga-Sola :)




Foto; Jag




Foto; Jag
Kolla tungan! :)




Foto; Jag
Lek och stoj.


Strimma och mamma Tösa.

Den:2010-04-11 Kl: 21:34:01 / Foto - Hästar / Kommentarer: 0



Foto; Jag
"Woho, kom igen morsan så leker vi!"
Strimma och mamma Tösa.




Foto; Jag




Foto; Jag
En stolt mamma :)

Har inte fått någon riktigt bra närbild på Strimma, så ska ta nya bilder :)


Kärlek.

Den:2010-04-11 Kl: 21:26:44 / Foto - Hästar / Kommentarer: 0



Foto; Jag
Kärlek mellan mor och dotter.
Jänta & Berga-Sola.


Berga-Sola och Strimma.

Den:2010-04-11 Kl: 21:24:43 / Foto - Hästar / Kommentarer: 0



Foto; Jag
Här har vi mamma Jänta med lilla Berga-Sola :)




Foto; Jag
En rumpbild på mamma Tösa och lilla Strimma. Gillade ljuset :)


Två små föl.

Den:2010-04-11 Kl: 21:13:09 / Dagboken / Kommentarer: 0
Har varit en otroligt härlig dag i stallet med trevligt sällskap och underbart väder! :) Det första jag gjorde när jag kom till stallet var att fota dom två små fölen, det tredje har inte tittat ut än. Dom busade i hagen men tyvärr var det många störmoment som förstörde bilderna. El-stolpar, el-tråd, staket stolpar, buskar m.m. :/ Ska ta nya bilder någon dag :)

Projektarbete.

Den:2010-04-10 Kl: 15:40:29 / Dagboken / Kommentarer: 0
Sitter och försöker skriva rapporten till mitt projektarbete, går väl sådär kan jag erkänna. Har annat att tänka på...
Är snart färdigt i köket förresten - änligen! Bara sex luckor som återstår, lite småfix och sen, KLART! :D En sån jävla lättnad, är sjukt trött på den här skiten :p Har ju skrivandet kvar också (som ska vara klart på tisdag!) men det ska väl gå bra det med.

Imorgon struntar jag i allt vad projektarbete heter för några timmar och åker till stallet med Erica och Sofi. Hoppas på bra väder så vi kan ta en härlig ridtur! :)


Haflingerstoet, Summer.

Den:2010-04-08 Kl: 21:10:30 / Dagboken / Kommentarer: 4





Bilderna är lånade från www.sundanceranch.se

Den här lilla raringen fick jag rida på lektionen idag, ett Haflingersto vid namn Summer. Lyckan var total när hon blev tilldelad mig, dom som känner mig vet att jag alltid har älskat Haflingerhästar. Dom är så himla vackra! En dag ska jag själv äga en :) Det har varit min dröm sen jag var liten.
Jag och Summer kom bra överens, en häst helt i min smak. Liiite för seg kanske ;) Men annars underbar! Karin tyckte att vi passade varandra perfekt! Och sånt är ju alltid kul att höra :)

För övrigt så gick ridlektionen superbra och det var hur kul som helst! Efteråt kikade vi lite på när Anita jobbade lite med Karins häst Mr Me som är där på inridning (den gråa araben ni vet?)

Kan också berätta att vi fick två föl på gården i natt! :D Och i natt kommer förhoppningsvis det tredje :) Mysigt! Tar med mig kameran på söndag och fotar dom :)


Nu ska jag duscha och krypa ner, är supertrött, har målat lite köksluckor ikväll och blev seg efter att ha varit kall o blöt i så många timmar. Men vi hörs imorgon! <3


Nervös..

Den:2010-04-07 Kl: 19:15:50 / Dagboken / Kommentarer: 0
Har varit dåligt med bloggandet idag - ber om ursäkt för det. Har bl.a försökt städa mitt rum lite, nu är iaf alla kläderna borta från golvet, en klar förbättring! ;) Har även målat lite i köket, ska strax måla lite till. Senare ikväll blir det Grey's Anatomy ♥ L-O-V-E ! (har tittat på repriser nu i eftermiddag, hoho)

Börjar bli lite smått nervös inför ridlektionen imorgon. Ska rida en helt ny häst och någon jag aldrig träffat förut ska granska och instruera mig. Denne kommer tycka att jag är värdelös, kommer knappt ihåg någonting! :s Jaja, det ordnar sig väl :p



Snart fyller jag år...

Den:2010-04-06 Kl: 18:56:20 / Joline vill ha / Kommentarer: 1





Och här kan ni se vad jag hopas finns i paketen ;) Massa skor, haha!
Men av alla skorna vill jag helst ha Conversen, sen ridskorna, sen kilklackarna.

Och huvudlaget/tränset har jag velat ha länge, sååå snyggt! (men för dyrt att köpa själv, hoho :D)

Och jag behöver en cykel så jag kan cykla till stallet utan att behöva låna syrrornas cyklar hela tiden :p

Skulle även vilja ha en vanlig digitalkamera, är trött på att släpa runt på systemen överallt :p
Tips på någon bra, prisvärd?


Ridlektion.

Den:2010-04-06 Kl: 15:19:52 / Dagboken / Kommentarer: 4

Har spenderat några timmar i stallet. Karin visade mig massa massage o stretch övningar jag ska göra med Solero. Och så gick vi igenom lite NH, har ju glömt en massa :p Så nu ska vi ta tag i det och hårdträna :) Sen red hon honom och visade mig en massa grejer jag ska göra, efter det fick jag rida lite "lektion" för henne :) En väldigt rolig och givande dag i stallet! Är verkligen kul att få lära sig.
Hon frågade också om jag vill med till Sundance Ranch på torsdag och rida lektion på deras hästar, och det vill jag ju självklart - Roligt och lärorikt! Har inte ridit någon annan häst än Solero sen.. jag minns inte när :p Och lektion har jag inte ridit på många, många år, så har glömt en massa och blivit "förslappad" :p




Bild från Tännäs tagen i bilen.
Har tittat igenom bilderna från Tännäs och det är skitbilder alltihop :p Hade lyckats komma åt några inställningar så dom är väldigt ljusa och... konstiga.


Påsklov.

Den:2010-04-05 Kl: 12:27:48 / Dagboken / Kommentarer: 1
vad ska man hitta på idag då? :)
Är lite molningare och inte lika varmt ute idag men vårkänslorna spirar i kroppen ändå. Imorgon ska jag till glasögonhuset och kolla ögonen för o se om det funkat bra med linserna o.sv. Men det tycker jag att det har gjort :) Efter det ska jag se om tjejerna har lust att rida ut en sväng, annars blir det väl en tur ensam...

Nu ska jag hitta på något ♥

Söndags mys i solen.

Den:2010-04-04 Kl: 14:14:34 / Dagboken / Kommentarer: 0



Det är superhärligt väder ute idag! Solen värmer jätte skönt.






Charlie är kär i påskfjädrarna, han verkar tycka att dom är gulliga :)





Tofflorna jag fått av Robin's mormor värmer fossingarna skönt när jag och Charlie myser i solen ute på verandan.
High fashion? Äsch ;)


Grönt fluff.

Den:2010-04-04 Kl: 14:07:14 / Foto - Övrigt / Kommentarer: 1



Foto; Jag

Fluffigt...


Gula blommor och gröna fjädrar.

Den:2010-04-04 Kl: 14:04:07 / Foto - Övrigt / Kommentarer: 0



Foto; Jag

Jag gillar den :)


Påskfjäder.

Den:2010-04-04 Kl: 13:57:18 / Foto - Övrigt / Kommentarer: 0



Foto; Jag

Lekte med inställningar i kameran och manuell fokusering...


Hemma igen!

Den:2010-04-04 Kl: 10:38:35 / Dagboken / Kommentarer: 0
Är hemma igen! :) Har varit skönt att vila i en vecka men det är underbart att va hemma igen. Borta bra hemma bäst ;)
Tog ungefär 7 timmar att åka hem igår :s Vi provade en ny väg som visade sig vara mycke lääängre.. Men hem kom vi tillslut iaf :)
Nu ska jag äta lite frukost, smörgås och kokt ägg :) Bloggar mer senare idag och visar kanske några bilder från fjällen. ar inte tagit många dock, piss-väder hela veckan förutom igår :/

RSS 2.0