Eldfesten -09

Började dagen igår med att åka till stallet med Erica o Robin för att ta hand om djuren och ge dom mat eftersom Anders är bortrest. Kom en mor och dotter vid tio-tiden som vi följde med ut på en 1-timmes tur. Solero var pigg och eggad :) Det var verkligen skönt, solen sken och luften var höst-kylig, verkligen jätte fint väder :) Idag också.
Kl två kom 11 barn på barnkalas, det var härjat :P Haha, men det gick bra och dom hade superkul sa dom, är dom nöjda är vi nöjda :)
Var hemma igen kl sex. då var det att slänga i sig mat, duscha snabbt och på med smink och kläder. (ELDFESTEN) Sedan bar det av till Olivia på förfest, hade MEGA SKOJ :D Alla verkade ha lika roligt, och det var bara trevligt folk där :) Inte så jätte många så det spårade ur som det lätt gör, utan det var bara trevligt :) Drog till parken vid elva tiden typ. Där var det väl inte riktigt lika kul, men helt ok :) Dansade en massa bugg med Fredrik :p Yey vad bra jag va ;)
Vid ett-tiden var jag o Robin så trötta efter att ha hållit igång hela dagen så då gick vi hem och kröp ner i sängen, mys-mys :) ♥
Maria hade med sig kameran igår så förhoppningsvis kan jag bjuda på lite bilder snart :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback