Rain Dance.

Var till stallet med Erica och Sofi idag, red Solero i snöstormen :p Vi red upp till Berg och kollade, usch hur det såg ut... Bara en hög med aska och skorstenen kvar, det rök fortfarande... Nej, det går inte att förstå att det är borta. För hemskt att förstå, men tur att inga personer kom till skada.

Ja, ska väl berätta något som jag inte har berättat för er :) Vi har fått en liten fölunge, hihi. Indianella fick för någa veckor ett föl, som var dött när det föddes, hon kastade det. Sen, i förra veckan tror jag det var, hittade Anders ett till föl i hagen, som levde - vår lilla Rain Dance :) Men Indianella ville inte ha henne, men Madde, Soleros mamma tog henne direkt. Men hon är så ynkligt liten och klen, men gudars så söt, brunskäck, som Solero (:
Men eftersom hon är så liten och det var så kallt så hade hon ingen blodcirkulation i benen så Karin tog in henne i huset där hon har fått vara nu, hehe. Men idag klädde vi på henne tröjor och tog ut henne till Madde igen, som så olyckligt ropat efter "sin" bebis, t.om börjat producera mjölk nu :) Vi har lagt in en hel bal med halm i förboxen och satt upp värmefläktar så det blir varmt, så där står Madde och lilla Rain nu.
Hade med mig kameran för att fota den lilla, men fick bara tre sketna (inte bra alls) bilder innan batteriet tog slut :/ Visar bilder imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback